Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда Хл гори масло...Да или Не? :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хонда Хл гори масло...Да или Не?

и аз незнам къде може да отидат тия 2 3 литра :Д влизам на партия на христо :Д

Коментар

Е ти го изкара че гори 10 на 100 масло Бъди сигурен че ако изгори 2 литра за 20км() няма начин да запали след това.
      Some call it a hobby, we call it a way of life!
      Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

По-добре, вземи мотора за 200-300лв. както казваш и го разцепи на части - може и да изкараш някой лев.

И да знаеш, че голямо агне за малко пари - НЯМА!
        Последно редактирано от maki449; 17-10-12, 07:41.
        Силата е нищо без контрол.

Коментар

ако гори толкова масло въобще няма да тръгне,а изгасиш ли го няма да запали.[/QUOTE]
          Аз си мисля ,че той няма да гаснее сам даже ,а на скорост!!
          KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
            По-добре, вземи мотора за 200-300лв. както казваш и го разцепи на части - може и да изкараш някой лев.

И да знаеш, че голямо агне за малко пари - НЯМА!

Попринцип с това се занимавам и искарвам по някой лев, но вече искам да направя нещо за мен.Колега Христо не така заядливата Иначе момчето ми каза точно така 2 ..3 литра на 20 километра на 10тия километър му е долял след това пак на другфите 10км и е пушил стабилно ..аз го питах а пали ли сега мотора може ли да се пробва той ми каза ,че си пали без проблем и си върви. Има ли някой от регион Благоевград или Сандански да дойде с мен да го гледам.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
              Иначе момчето ми каза точно така 2 ..3 литра на 20 километра на 10тия километър му е долял след това пак на другфите 10км и е пушил стабилно ..
              Другия вариант е момчето да не знае как се мери масло. Иначе в рамката и картера сигурно и 8 литра могат да се хванат.
              На XL-а маслото му е под 3 литра. Това означава ли че на 20-тия километър мотора е бил без масло? Ако беше така сега въобше нямаше да пали.
              Отделно че както казаха колегите няма как да върви със смес от 1:1, дори 1:2 бензин/масло... Освен ако не е дизелов де...

Коментар

Един съвет - изтривай му номера и си търси друг мотор, изобщо не се занимавай.
                Some call it a hobby, we call it a way of life!
                Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Няколко пъти опитни колеги ти казаха да не се занимаваш, ти си знаеш твоето. Тогава какъв е смисъла да питаш тук като вече си наумил? В крайна сметка всеки си има глава на раменете... После се предполага, че ще изникнат нови теми с въпроси- " Как? Защо? ... "

Поздрави и успех!
                  Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
                    Другия вариант е момчето да не знае как се мери масло.
                    +100!
                    Най-вероятният вариант според мен, нагледал съм се на хора които успяват да му налеят по 3-4 литра масло, при положение че събира 2.1 литра! Щом върви и пали добре, не му се плаши - аз съм от 8 години на този модел и нямам никаква причина да го сменям, гори масло само при високи скорости и то грамове на 100 км.
                    Honda XL600LM, 1987
                    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                    Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Благодаря много на отзовалите се пак! Звъннах одеве на момчето и ми каза,че мотора е палел, но трудно каза "Аз го ритам по 10 минути да запали" каза ,че е дребен и няма сила ;д Отказвам се за сега от мотора,но понеже ми е на път другата седмица ще мина да му направя един клип и да го кача. Мерси на всички, мераклия бях,но май не си заслужава.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0255.jpg
Прегледи:1
Размер:206.7 КБ
ID:5417202Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1326139229248.jpg
Размер:98.4 КБ
ID:5417203Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0251.jpg
Размер:214.9 КБ
ID:5417204
                        Това беше въпросния мотор...

Коментар

За тия пари мисля че си заслужава!
                          Honda XL600LM, 1987
                          Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                          Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                            Искаш ли да направим с теб една сделка,ако този мотор успее за 20 километра да изгори 2-3л масло аз ще ти го купя и подаря,слез вече на земята тук не ти е детската градина,ако гори толкова масло въобще няма да тръгне,а изгасиш ли го няма да запали.
                            И АЗ съм в тази партия. Не мога да си го обясня как ще гори толкова на 20 километра.. освен ако не тече от някъде другия вариант е да не знае как мери маслото собственника..
                            Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Колко е крайната цена ? Ако наистина си се отказал да го взема аз .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                                Колко е крайната цена ? Ако наистина си се отказал да го взема аз .

Аааа, Пешоооо.....не разваляй подаръка на момчето!

Живота ще мо гу подари.

п.п.Ей момче,не се връзвай !
                                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X