Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YZ 250f

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: YZ 250f

Първоначално публикуван от Kristiqn_12 Преглед на мнение
    Здравейте колеги значии появи се следния проблем в понеделник сутринта карах моторчето запали от втора манивела на смукач студено карах и ми излезе работа таа оставих го истина и на обяд като го ритах запачи пак от 2ра манивела на смукач студено но държеше ниски обороти НА СМУКАЧ пуснах смукача и угасна ритах и нищо бутнахме го и запали и държеше нормални обороти покарах и един приятел го покара бавно го караше на 1ва и 2ра скорост макс и го прибрахме и вторник като го изкаракме ритам и припуква леко пак ритам същото и така около 5-6 пъти и не съм го мъчил повече та мисля да сменя свеща да видя ще оправи ли а вие ако имате някакви идей от какво може да е моля споделете ги. Съмнява ме също карбуратор и прегряване. Благодаря предварително!!!
    ...а таковата виж свеща буталтодали ще стане да нее олковреме го рита студен кабела дали щезапали знали някой карбуратора на буталото пипан ли е виж звездата картер... Разбра ли ме?
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

абсолютно нищо не разбрах

Коментар

Здравейте колеги значии появи се следния проблем в понеделник сутринта карах моторчето запали от втора манивела на смукач студено карах и ми излезе работа таа оставих го истина и на обяд като го ритах запачи пак от 2ра манивела на смукач студено но държеше ниски обороти НА СМУКАЧ пуснах смукача и угасна ритах и нищо бутнахме го и запали и държеше нормални обороти покарах и един приятел го покара бавно го караше на 1ва и 2ра скорост макс и го прибрахме и вторник като го изкаракме ритам и припуква леко пак ритам същото и така около 5-6 пъти и не съм го мъчил повече та мисля да сменя свеща да видя ще оправи ли а вие ако имате някакви идей от какво може да е моля споделете ги. Съмнява ме също карбуратор и прегряване. Благодаря предварително!!!
        А аз!

Коментар

Случват се подобни проблеми при промяна на атмосферните условия , като му смениш свещта би трябвало да се оправи. И ползвай по-често запетайки и точки , за да не се бъзикат с тебе.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Мерси за пояснението!

Коментар

Здравейте отново, искам да попитам ако нивото на бензина е високо трудна ли е настройката на карбуратора и има ли някакви чалъми при самата настройка?

Коментар

Ако нивото на бензина е високо то тогава и сместа ти е по богата. Няма никакви чалъми и не е по трудна настройката
                EXC TPI 2019

Коментар

Мерси за мнението колега, но аз не се изказах правилно горе. Значи моторът се давеше и попитах момчето от което взимам части Диян на какво се дължи, и той ме попита дали като наклоня мотора потича бензин от карбуратора то всъщност като е леко наклонен не тече, но когато легне потича, и той каза че нивото на бензина е високо и трябва да се коригира та това коригиране как става ми беше въпроса.

Коментар

Такаа ,нивото не ти е виновно в твоя случай, всеки кросак тече като го бутнеш на земята, нали за това са тези маркучета(и не само). Дълго е да пиша ,я прочети тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=107722 и си провери винта за сместа! А и филтъра трабва да е чист!!

Коментар

Мерси колега, много помогна!

Коментар

Здравейте, значи мисля че сте запознати с проблема на мотора, а ако не по горе съм писал. Та смених свеща, отворих карбуратора от болта, който е отдолу и имаше малко боклук по него, изчистих го пуснах бензин до протече през карбуратора докато болта е отвит и го затворих, въздушния филтър беше наред. След тези неща сглобих всичко и реших да се пробвам да го запаля, врътнах два пъти газта, дръпнах студения смукач и от първото ритане запали, но държеше ниски обороти НА СМУКАЧ, когато загря върнах смукача и дигна леко оборотите, та карах квото карах и го оставих. Когато реших пак да карам моторът беше студен, ритам го и при първото ритане гръмна, след това го ритах около 5-6 пъти и не искаше да запали, пуснахме го на бутане и от 50 см запали, а топъл мотора няма пропуск в паленето, първо ритане и пали. Та ако можете да ми кажете аз ли слабо ритам или има някакъв проблем и какъв е той ако има. Благодаря предварително!!!

Коментар

Опитай да да го палиш без смукач. Така както го обясняваш ми мирише на богата смес.

Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
                          EXC TPI 2019

Коментар

Ок, вдругиден отивам при мотора и ще пиша да кажа има ли резултат.

Коментар

Колеги проблема е бил че съм му врътвал 2 пъти газта, когато я врътна 1 път пали 1во ритане и всичко е нормално. Мерси за всички мнения!

Коментар

Колеги проблема е бил че съм му врътвал 2 пъти газта, когато я врътна 1 път пали 1во ритане и всичко е нормално. Мерси за всички мнения!
                                Много хора правят тази грешка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X