Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YZ 250f

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• YZ 250f

Здравейте,имам няколко въпроса за този мотор yamaha yz250f 2002г.: колко масло събира ? И другият въпрос е: като го запаля хвЪрля 100 мл.антифриз , дали е издухал гарнитурата на главата?
    Последно редактирано от viki terzieva; 12-11-11, 09:45. Причина: Правопис и пунктуация!
    луд умора няма!!!

От: yz 250f

От къде хвърля този атифриз?
    KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

От шлауХката на радиатора. Вече съм убеден, че гарнитурата на главата е за смяна. А трябва ли да шлайфам главата, когато сменя гарнитурата ?
      Последно редактирано от viki terzieva; 12-11-11, 09:47. Причина: шлауХ
      луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнение
        От шлауХката на радиатора. Вече съм убеден, че гарнитурата на главата е за смяна. А трябва ли да шлайфам главата, когато сменя гарнитурата ?
        Как се убеди, че гарнитурата е за смяна? Хвърля ли масло?
        Yamaha WR 200

Коментар

Масло не хвърля,ама надува радиатора и има изгорели газове в него.Според мен тези признаци стигат за извода
          луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнение
            Не е сигурно че няма пукнато някъде. Със сигурност като я свалиш трябва да се обслужи добре и да се огледа за кривини и дефекти. В цилиндъра също. Кофти работа.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

И на мен ми хварля от там ,но е от капачката и няма газове! Сега ще си купя една за 64 лв и готово!

Коментар

Само да попитам понеже и аз имам подобен проблем като запаля и хвърля през шлаувката около 50 грама антифриз ,като отворя капачката и бълбука ,което също наѝ вероятно е гарнитурана глава.Та въпросът ми е задължително ли трябва да се шлаѝифа главата при смяната на гарнитура или само ако има дафекти например е крива.Благодаря ви.

Коментар

Колеги ,защо веднага си милите, че е гарнитура или глава? Маркучите стават ли много твърди като пред пръсване ,когато загрее??

Коментар

Да прав беше ,оказа се че не беше обезвъздушен добре а и антифриза не беше като хора ,сега всичко е ок.

Коментар

Добре а ако маркучите дето викаш колега на са твърди ,капачката е добре, от какво може да се появява бълбукането,бих бил благодарен ако някои има идеи и знае за какво става на въпрос в случаи че не е гарнитура на глава нека каже ,мисля че би било полезно на всички.

Коментар

Колега,..са твърди или не са? Да речем ,че е главата пак са на камък маркучите,тази капачка привидно може да изглежда здрава като моята,но моя съвет е да вземиш една от някои приятел и да пробваш.Моя проблем беше следния ,когато го карам по-бавно и мотора загрява повече ,като го изгася мотора прави на два пъти едно блъък,блъък и спира.Мен това много ме узадачи и взех да мисля от какво ли е това? Ха сега де ,какво свири в гайдата?И аз като теб глава,гърнитура....,но се указа капачката,че неправи налягане никакакво а трябва да прави 1.3 бара при мен е толкова мотора е кавазаки 450-2008.

Коментар

От: YZ 250f

Моят проблем не беше само от гарнитурата а и главата беше крива.Тея дни ще го събирам,и ще пиша как е
                          луд умора няма!!!

Коментар

Re: От: YZ 250f

С какво се маже гарнитурата на главата като се сглобява?

Коментар

От: YZ 250f

Аз ги мажа с едно лепило специално за метални гарнитури на локтайт ,при майстора го има и струва мисля към 4-5 лева,преди това ги мажех със силикон на вюрт, мажеш съвсем леко почти прозрачен слой.
                              0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X