Обява

Свий
Няма добавени обяви.

YZ 250f

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: YZ 250f

За 2004-2005г. уз250ф маслото е 1.250мл.
    0878424143
    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнение
      Коя година е мотора?Моя беше 2002г. и наливах по 1.700мл.

Моят също е 2002г. А относно маслото MOTUL 5100 4T 15W50 ще свърши ли работа?

Коментар

Колеги а от къде мога да си намеря тапи за двигателя нещо като от снимката и по специално по голямата понеже пластмасовата която си е на мотора е изпуснала затягах я развивах я но стигнах до извода че с алуминиева май ще е по добре?

Рових доста из нета в много магазини за части но единствено като напиша engine plugs for yamaha yzf 250 излиза но само в ebay пиша на български но ми излизат краШ тапИ

Коментар

Как е "изпуснала'' ? тече масло от нея или е превъртяла резбата?На тези тапи трябва да има О-пръстени виж твоите дали са там
          луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнение
            Как е "изпуснала'' ? тече масло от нея или е превъртяла резбата?На тези тапи трябва да има О-пръстени виж твоите дали са там
            Ами да капе масло от нея ще проверя за О-ринг пръстените дали са там а иначе от къде може да се намерят въпросните алуминиеви тапи? Изобщо има ли ги в България мисля че ще е полезно да се знае къде се предлагат, и къде могат да се намерят за тези който искат да ги заменят или просто да освежат външния вид на мотора.

Коментар

YAMAHA YZF250

Колеги горе долу на каква цена мога да намеря глава с клапани, бутало и сегменти и най-вероятно цилиндър и има ли някой които да продава тези работи. Мотора е YAMAHA YZF250 2003 година.

Коментар

От: YAMAHA YZF250

колеги имам проблем със сместа на карбуратора гори ми 2 ра свещ ngk cr9e МОТОРА Е yamaha yz250f 2004 kakwa e свеща и настройките на карб и дали е от него проблема?

Коментар

Колеги здравейте,

някой знае ли какви са промените в двигателя от 2004-2013 на yz 250f и най-вече бутало, цилиндър и колянов вал. Има ли разлика от тези части в различните години 2004-2013.
                  [Metal Mulisha]
                  KTM: Ready to Race

Коментар

Като сте отворили тема за YZ250F да попитам и аз също имам YZ250F 2008 година проблема ми се следния,Манивелата по време на ритане приплъзва(буксува) все едно не иска да захапе и в най долно положение зацепва.Сменял съм само касетата на която се редят дисковете на съединителя и ново масло друго не съм пипал,а сега ме е спек да го ритам да пали на манивела

Коментар

Да попитам може ли от титаниеви клапани който са леки и с по-меки пружини да се мине на стоманени с по-твърди пружини на марка Prox

Коментар

Прокса вървят с пружини така ,че е възможно.
                        0888 074 049

Коментар

Няма проблем, сменяно на няколко ямахи и всичко е точно до ден днешен.
                          EXC TPI 2019

Коментар

Но в резултат от това ще паднат малко максималните обороти и мощността.
                            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Благодаря за отговорите много бяха полезни и ме успокоиха.

Коментар

Здравейте колеги значии появи се следния проблем в понеделник сутринта карах моторчето запали от втора манивела на смукач студено карах и ми излезе работа таа оставих го истина и на обяд като го ритах запачи пак от 2ра манивела на смукач студено но държеше ниски обороти НА СМУКАЧ пуснах смукача и угасна ритах и нищо бутнахме го и запали и държеше нормални обороти покарах и един приятел го покара бавно го караше на 1ва и 2ра скорост макс и го прибрахме и вторник като го изкаракме ритам и припуква леко пак ритам същото и така около 5-6 пъти и не съм го мъчил повече та мисля да сменя свеща да видя ще оправи ли а вие ако имате някакви идей от какво може да е моля споделете ги. Съмнява ме също карбуратор и прегряване. Благодаря предварително!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X