Здравейте,имам няколко въпроса за този мотор yamaha yz250f 2002г.: колко масло събира
? И другият въпрос е: като го запаля хвЪрля 100 мл.антифриз
, дали е издухал гарнитурата на главата?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
YZ 250f
Свий
X
-
От: yz 250f
Как се убеди, че гарнитурата е за смяна? Хвърля ли масло?Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнениеОт шлауХката на радиатора. Вече съм убеден, че гарнитурата на главата е за смяна. А трябва ли да шлайфам главата, когато сменя гарнитурата ?Yamaha WR 200
Коментар
-
Не е сигурно че няма пукнато някъде. Със сигурност като я свалиш трябва да се обслужи добре и да се огледа за кривини и дефекти. В цилиндъра също. Кофти работа.Първоначално публикуван от fanatika_kz Преглед на мнениеОт шлауХката на радиатора. Вече съм убеден, че гарнитурата на главата е за смяна. А трябва ли да шлайфам главата, когато сменя гарнитурата ?0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Само да попитам понеже и аз имам подобен проблем като запаля и хвърля през шлаувката около 50 грама антифриз ,като отворя капачката и бълбука ,което също наѝ вероятно е гарнитурана глава.Та въпросът ми е задължително ли трябва да се шлаѝифа главата при смяната на гарнитура или само ако има дафекти например е крива.Благодаря ви.
Коментар
-
Добре а ако маркучите дето викаш колега на са твърди ,капачката е добре, от какво може да се появява бълбукането,бих бил благодарен ако някои има идеи и знае за какво става на въпрос в случаи че не е гарнитура на глава нека каже ,мисля че би било полезно на всички.
Коментар
-
Колега,..са твърди или не са? Да речем ,че е главата пак са на камък маркучите,тази капачка привидно може да изглежда здрава като моята,но моя съвет е да вземиш една от някои приятел и да пробваш.Моя проблем беше следния ,когато го карам по-бавно и мотора загрява повече ,като го изгася мотора прави на два пъти едно блъък,блъък и спира.Мен това много ме узадачи и взех да мисля от какво ли е това? Ха сега де ,какво свири в гайдата?И аз като теб глава,гърнитура....,но се указа капачката,че неправи налягане никакакво а трябва да прави 1.3 бара при мен е толкова мотора е кавазаки 450-2008.KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар