Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за Доминатор

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ​ карате ли доминаторите? Вчера на откриването видях едва 2-3

Коментар

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      не се виждат снимки

• Карахме ги правилно и по предназначение. На "откриването" в рудник "Цар Асен", а 24 часа по-късно - на селфи преспата на Беклемето. Това са само "пиновете" на разцъкването, което всеки ден беше по 2 резервоара (общо 4 за уикенда). Сметките ги озтавям на други, понеже си забравих елката на рояла.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04419.jpg
Прегледи:380
Размер:569.7 КБ
ID:6731501Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04358.jpg
Прегледи:398
Размер:890.3 КБ
ID:6731502
    Публикувайте отговор

Коментар

• рудник "Цар Асен" изглежда добре, ама то май пътя до там е повече км отколкото карането в/около него? 2 резервоара на ден не е никак зле - даже супер. Открих интересни клипчета на един германец с неговия 30г. Доминатор https://www.youtube.com/playlist?lis...pBYEsx7u9o1w9D

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber_image_2021-04-11_15-34-44.jpg
Прегледи:409
Размер:245.7 КБ
ID:6731522

Коментар

• Аз основно си карам доминатора из Странджа.Тук съм на р.Велека.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20201224_141435.jpg
Прегледи:347
Размер:978.5 КБ
ID:6731804
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

• Около Хасково

Коментар

• Mitas E-07+ 50/50

Коментар

• Здравейте! Имам Доминатор, който не е каран 5 години. Някой може ли да ме ориентира за човек/майстор в и около Пловдив, който би се хванал да го съживи? Общо взето, ако може, ме ориентирайте за сервиз в околията. Също така, ако не е тук мястото, то в коя тема да попитам или да създавам нова в някой раздел?

Коментар

• Според мен, който е решил да притежава доминатор или други подобни от тези години трябва да е наясно, че все нещо ще е за правене по мотора..

Коментар

• В тази връзка имам един въпрос: Еднопосочния лагер на стартера, да се ремонтира ли или да се сменя с нов? Ако е за нов, от къде сте купували и сте доволни?

Коментар

• pansim
                    pansim коментира
                    Редактиране на коментар
                    Смяна с нов.От къде...не знам. Нямам Доминатор.
                    И най-важното е източване на цялото гориво и пълно разглобяване и почистване на карбуратор и резервоар.
                    Вярвай ми. От опит на комшията с Доминатор не каран три години

• Ангел Иванов/sereco1/
                    Ангел Иванов/sereco1/ коментира
                    Редактиране на коментар
                    Виж на 16-та страница пост 227 в тази тема.

• Да, благодаря! Четох я, но се чудех дали да сменям пружината или целия лагер защото не ми се отваря пак .

Коментар

• Сега съм на етап избиване на маховика. Знаете ли каква е резбата на болта който се използва за избиване?

Коментар

• Ангел Иванов/sereco1/
                      Ангел Иванов/sereco1/ коментира
                      Редактиране на коментар
                      Според мен си смени само пружината.За резбата до колкото си спомням взех резбомер от стругаря,след това той ми направи болт за избиването.Но не помня каква стъпка беше.

• За болта, ако на някой все още му се налага.. m22x1,5 (ситна резба)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X