Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси за Доминатор
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Въпроси за Доминатор
Супер е, но при мен с двата ауспуха е по-трудно, натисна ли го да се извие и почва да опира на този който пресича зад подкалника.
Sent from my SM-N9005 using TapatalkНикога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
HONDA DOMINATOR 650NX
Коментар
-
Така е,и аз съм с двата ауспуха и наистина е по-трудно!Първоначално публикуван от jik-tak Преглед на мнениеСупер е, но при мен с двата ауспуха е по-трудно, натисна ли го да се извие и почва да опира на този който пресича зад подкалника.
Sent from my SM-N9005 using TapatalkHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Аз да попитам, нещо за веригата...
Сега съм отпред с 13 зъбак, отзад с оригиналния 45, въпроса е, ако сложа евентуално 52-53 ли, колко идва отзад, как да сметна, колко звена трябва да удължа веригата, че да не купувам нова, стъпката е 520, един в един магазин, ми ги сметна, каза, че трябва 6 звена, до тук добре, изниква, нов въпрос, тези 6 звена реално, трябва да сложа 4 нормални и две съединителни, може ли на D.I.D, верига, да сложа RK 4 звена и две съединителни, че имам откъс от верига на Рк, чисто нова с греста по нея, стъпката и веригата е еднаква.. И звена какви да сложа, такива които се нитоват или тези с клипса, предполага се, че с нитоването са по-добри, ама знае ли се
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Отпред съм с 14 а отзад с 50 зъбака.Веригата ми е 55 звена.Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеАз да попитам, нещо за веригата...
Сега съм отпред с 13 зъбак, отзад с оригиналния 45, въпроса е, ако сложа евентуално 52-53 ли, колко идва отзад, как да сметна, колко звена трябва да удължа веригата, че да не купувам нова, стъпката е 520, един в един магазин, ми ги сметна, каза, че трябва 6 звена, до тук добре, изниква, нов въпрос, тези 6 звена реално, трябва да сложа 4 нормални и две съединителни, може ли на D.I.D, верига, да сложа RK 4 звена и две съединителни, че имам откъс от верига на Рк, чисто нова с греста по нея, стъпката и веригата е еднаква.. И звена какви да сложа, такива които се нитоват или тези с клипса, предполага се, че с нитоването са по-добри, ама знае ли се
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Ето тука прочети, има размери: http://nhm-bg.com/cata_bg.html и това: http://nhm-bg.com/catalog/rear.pdfПървоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеНякой има ли си представа, заден венец дали става на доминатор, от WR250? Че има един 50 зъба, за нищо пари и се чудя дали ще стане?Публикувайте отговор
Коментар
-
Сваляш гумата и венеца и мериш.Иначе и аз съм със 50 зъба,поръчан от същия сайт който П -Плевен е посочил.Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеНякой има ли си представа, заден венец дали става на доминатор, от WR250? Че има един 50 зъба, за нищо пари и се чудя дали ще стане?
Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеЕто тука прочети, има размери: http://nhm-bg.com/cata_bg.html и това: http://nhm-bg.com/catalog/rear.pdfHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Мерси за информацията и линковете, всичко става, но болтовете при мен са 10мм, а при ВР-а са 8-ци и така като гледам, не може да се пооправят, та ще си купувам май нов от НХМ, Колега колко ти излезна 50-ката ?За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Чакай...чакай,сега като каза за 10 и 8мм.Се сещам че и аз разпробивах новия венец от НХМ,Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеМерси за информацията и линковете, всичко става, но болтовете при мен са 10мм, а при ВР-а са 8-ци и така като гледам, не може да се пооправят, та ще си купувам май нов от НХМ, Колега колко ти излезна 50-ката ?
за 10мм болт.Така че разпробивай и слагай.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Та зимата, май ще поръчам от НХМ-ските
Коментар