Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SIMSON Подобрения

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SIMSON Подобрения

Здравеите имам SIMSON S51B с 3 скорости.
    Имам няколко въпроса:
    1.как да регулирам карбуратора,че да върви най-много.(на кое деление да е иглата
    2.ако някои може да ми предложи начин как да го направя-по за гората да даде съвети,(преправяне на рамката,да го повдигна малко че ми е нисък и др.)
    3.резонатора,на simson има ли начин да се почисти отвътре,защото мотора е на 20000 км и не му е правено нищо.
    И ако може да няма коментари от рода:Я си земи 1 KTM мани го тоя simson-ако имах тая възможност(финансова) щях да си взема.
    Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

От: SIMSON Подобрения

Колега каквото и да го правиш остава симсон . Това е вярна машинка карай си я без да я пипаш не и давай зор само ще му скасиш живота и няма да има разлика и да има тя ще бъде минимална може да му смениш калника да не се затлачва и няква гума но той пак няма да вари с кросови гуми няма хал .

Коментар

Включвам се в тази тема понеже и аз имам симсон, въпреки че съм млад участник . Така значи това за гумите не е съвсем точно така , можеш да сложиш ендуро гума , която е много добра, излиза в кал и почти не дава отражение на вървенето (бих казал изобщо), тя си е специално за симсон и е на Mitas . Относно ауспуха , той трябва да се свали, разглоби , да се пусне горелка в него за няколко минути без спиране и трябва да паднат саждите от него , защото в момента е доста задушен от тях , ще усетиш разликата. Следващото нещо , което можеш да направиш е да сложиш 13 или 14 зъба на предната зъбчатка вместо стандартние 15, за да върви доста по добре по баирите. И последното за , което се сещам е да го вдигнеш - на предния амортисьор слагаш планки ,а на задния го захващаш за стъпенките на пасажера. Това е , надявам се да съм ти помогнал.
      Ето нагледно как го виждам...

Коментар

http://pics.data.bg/albums/13482/blq...