Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

преди да го взема се ослушвах 1година.купих го от МОБИЛЕ по снимка и разговор по тел.после доставка с наложен платеж.като го видях залепнах нищо излишно по него. подкарах го и се влюбихна километраж 12000км.
    Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

губи ми се антифриза от разшерителния сад при 1-2 карания иначе вав радиаторите си стои,маи от както сам го взел е така кам 3 години и все си доливам иначе дето бях питал за никасила още не сам го сменил ама ще е хубаво ако го направя просто повечко паданки на последак и все изскачат някви други занимавки.

Коментар

иначе мотора е 89 година кдх 200р до скоро си мислех че е 91

Коментар

Имам един въпрос относно KDX 200 R 2003 година . Въпроса ми е , каква цена вървят тези машинки Мотора , за които говоря е с FMF алспух , Renthal кормило , Factory Connection седалка , задната гума е Michelin , предната е още оригиналната , има и още някакви подобрения , ама не си спомням какви са . Сопственика твърди , че е на около 1000 км , ама няма от каде да се разбере това
          Благодаря предварително !!!!
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Стар мотор цена няма, може и за 1000$ да си го намерил въпроса е дали някой в БГ ще ти го купи като се има в предвид колко малко се търсят 2Т мотори вече
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Имам един въпрос относно KDX 200 R 2003 година . Въпроса ми е , каква цена вървят тези машинки Мотора , за които говоря е с FMF алспух , Renthal кормило , Factory Connection седалка , задната гума е Michelin , предната е още оригиналната , има и още някакви подобрения , ама не си спомням какви са . Сопственика твърди , че е на около 1000 км , ама няма от каде да се разбере това
              според мен около-3500-4500лв би трябвало да струва

Коментар

искам да попитам нещо митков тоя мотор на снимките какав модел знам че е kawasaki KDX 220 ама кои е SR?,R?
                Прикачени файлове
                KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
                  искам да попитам нещо митков тоя мотор на снимките какав модел знам че е kawasaki KDX 220 ама кои е SR?,R?
                  Понеже пташ само Митков, другите няма да ти отговорим!
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Чист SR, R вариантите са прекалено малко в България, да не кажа че се броят на пръстите на едната ръка.
                    Иво Георгиев
                    Gworkshop

Коментар

Е ако е "SR", какво да не е наплют? Аз и така бих го харесал за разходки! До колкото схващам "R" е по-кросовия вариант! Може и да бъркам разбира се...

Хайде да не е само спам мнението...
                      Без да твърдя, че съм експерт - "SR" са по-често внос от Япония във връзка с регулациите там... "R" са по-често внос от щатите... нямам идея защо - тук наистина трябва консултация с Митков... Честно казано не мисля, че "SR" е лош избор за който и да било - дори само заради фън фактора, както бе писал в по-ранен пост Митков!
                      Последно редактирано от господин никой; 17-05-08, 00:52. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                        Е ако е "SR", какво да не е наплют? Аз и така бих го харесал за разходки! До колкото схващам "R" е по-кросовия вариант! Може и да бъркам разбира се...

Хайде да не е само спам мнението...
                        Без да твърдя, че съм експерт - "SR" са по-често внос от Япония във връзка с регулациите там... "R" са по-често внос от щатите... нямам идея защо - тук наистина трябва консултация с Митков... Честно казано не мисля, че "SR" е лош избор за който и да било - дори само заради фън фактора, както бе писал в по-ранен пост Митков!
                        Никой не е казал че е наплют. Човека пита дали е SR или R. Покарай единият, покарай и другият и сам ще разбереш за какво иде реч. Аз съм карал и двата (на единият съм собственик) и мога смело за заявя, че моторите са доста различни един от друг и аз лично не бих взел SR вариант. Още повече в USA прелива от тунинг елементи за KDX220R, от които и Аз и Митков сме се възползвали и то доста, а за SR модела не са и чували. SR модела бих го определил като чисто градско изпълнение, докато R модела си е доста по екстремен вариант. То за това и повечето SR модели като пристигнат в БГ си идват с шосейни гуми. Този вечер говорихме с Митков и като броихме броихме, май преброихме два R варианта, Моя и на Иван Минков (базираме се на информация от форума)
                        Иво Георгиев
                        Gworkshop

Коментар

и искам да попитам един последен вапрос?този пат е кам всичките
                          каква е разликата в ваншния вид от двата модела R-SR
                          и по какво може да се разпознае наи добре?
                          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Абе Рамбо и двата модела не се чупят така ,че кво ти пука грабваи нещо и караи.

Коментар

В пластмасите мисля че нямат разлика.
                              Иво Георгиев
                              Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                                стандартно кдх са е с 13/47

като го взех а и все още е с 12/46

за това сега поръчах 13/48 това е малко по дълга от сегашното положение и с една идея по къса от стандартното

така се надявам максималната скорост да скочи на 110 115км в час тоест с що годе нормални обороти да може да си държи 80 например

все пак ще направя експеримент и с 13/46 сигурно ще вдигне към 130-140 при това положение
                                с 14/42 бях чел тест че вдига към 150
                                Моя като го взех беше с 13на42 кам 130-140км. си ги вдига без проблем.Сега сам с 13-47.
                                Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X