Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

..компа е мноо готин ..поразгледах го оня ден
    ..все си мисля обаче че..бате иво..ще го строши..при некое преметане
    ..новия ми ктм ехс 200..си идва ..от ..завода с нещо такова ..е-..това има повече екстри де-има датчик за темепатура на водата и оборотомер а на ктм стандартният това го няма..но пък има-часметър

..ама тоз кдх ..верно взе да става мноо туниинг вече
    ..мислех че като го продам ..и ще се спрат тунингите..ама то ..у такива хора попадна..чееее...

Коментар

..все си мисля обаче че..бате иво..ще го строши..при некое преметане
      -пророчески думи..бате ви иво тия дни се е преметнал с кдх са при скорост над 90 км в час е ударил камък..и се е започнало едно търкааалянеее ..сега целият е..в натъртвания-подкожни кръвоизливи и т.н...като по чудо няма нищо счупено .. бил е и с пълна екипировка..и това също малко е помогнало ..компютърчето..някак е оцеляло ..само с ожулвания се е разминало-иначе ръчки копчета ..всичко е на сол

Коментар

Абе Митков ти като един истенски 'KDX '-гуру би ли ми отговорил на два вапроса нали като гледам че нямаш нищо против да отговаряш реших и аз да попитам.Та значе:1.Заребих се сдобих се с един 'KDX200G'явно цивилната версия щото си има мигачи фар и.т.н внос от Япония в митническата пише 26kw демек 36 коня айде малко по малко да са 35 и кусур.Възможно ли е това за този модел с оглед на това че е за по масова употреба а не за юркане по чукари и.т.н.И 2.Гледам че доста си го поизлигавил твоя кормилца,предници,задници и.т.н та дава ми се някои лев и на мен би ли казал от каде се снабди с тези глезотиики та да попорачам и аз някои и друг чарк че да го поофасоним и моя малко.Ми това е в общи линии аиде със здраве на всички пичове дето си падат по това дето аз открих преди малко .А то е както казва господинът Жоро Хаджиев ''ЕНДУРОТО И СЕКСА НЕ СА ШЕГА РАБОТА

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
          А то е както казва господинът Жоро Хаджиев ''ЕНДУРОТО И СЕКСА НЕ СА ШЕГА РАБОТА
          Ма ти второто чак сега ли го откри?
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Заребих се сдобих се с един 'KDX200G'явно цивилната версия щото си има мигачи фар и.т.н внос от Япония в митническата пише 26kw демек 36 коня айде малко по малко да са 35 и кусур.
            ..тоя модел G за пръв път го чувам -най вероятно нещо се бъркаш къде го видя тва G ..къде го пише ..иначе 36-7 коня е точно спортният вариант на кдх 200

-виж ако можеш да го снимаш мотора отстрани и само карбуратора отделно..ще стане по ясно

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
              ..тоя модел G за пръв път го чувам -най вероятно нещо се бъркаш къде го видя тва G ..къде го пише ..иначе 36-7 коня е точно спортният вариант на кдх 200

-виж ако можеш да го снимаш мотора отстрани и само карбуратора отделно..ще стане по ясно
              Как се смята съотношението kw към коне???

Коментар

1kW=1.36к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                  1kW=1.36к.с.
                  Благодаря и извинете за offtopic-а...

Коментар

На рамата пише DX200G и другото е явно някякъв номенклатурен номер след ''G-то де цифри разни
                    Прикачени файлове

Коментар

Препоръчвам ти да смениш маркуча от резервоара до карбуратора. Сложи си от гумените които се използват за бензинопровода на автомобилите, защото твоя най-вероятно е доста втвърден и ще започне да изпуска.
                      2010 CRF 250 R

Коментар

-това си е чиста проба кдх 200 SR шосейният модел от 1989-90година
                        ..с тва карбураторче...как ще е 36 коня не ми е ясно ама..нейсе
                        модела спортният-R е с "Д" образен кейхин карбуратор който изглежда доста различно и е с много по голям светъл отвор освен това отзад е с 18 ка а не като този с 19 ка джанта,няма мигачи и километраж а само един брояч и резервоара му е пластмасов а не като на този метален
                        иначе и SR не е лош модел..повече можеш да прочетеш из задните страници на темата

Коментар

Ееее....така пише в митническата та затова и питам щото и мен ме самнява иначе доволно си варви машинката е аз не че много разбирам от варвеж ама за мен си е таман поне засега де пак и хич не сам лек 178/90 и да ти кажа едва ли щте ида да се състезавам ходя с него на риба тука при мен чукари няма равно е като тепсия е средна гора е на има няма 20 мин.Мове пак и да ида да го пробвам там някаде.

Коментар

-направо отивай

Коментар

Митков предницта на ``kdx`` издъхна съвсем откаде да си вземя семеринги и пружини като твоите че да я посъвзема че като гледам маи и грам масло не и остана на хайванката.

Коментар

Смени си първо семерините и маслото и след това виж дали ще ти трябват нови пружини
                                Иво Георгиев
                                Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X