Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

..голяма дискусия се е разгоряла..
    -трябва да ви кажа че НЯМА друг толкова стегнат мотор в БГ-/като кдх са който взе иво/- за такава цена

..сега новия ктм 200 който взех е -мааалко по добър от този кдх а цената му е х4 пъти по голяма

Коментар

Абе Митак гледам, че си писал и предпазители за ръцете ACERBIS влизали в цената?
      Иво Георгиев
      Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
        ..голяма дискусия се е разгоряла..
        -трябва да ви кажа че НЯМА друг толкова стегнат мотор в БГ-/като кдх са който взе иво/- за такава цена

..сега новия ктм 200 който взех е -мааалко по добър от този кдх а цената му е х4 пъти по голяма
        Предполагам, Митков, че ако КДХ-а беше също чисто нов и той щеше да е х4
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Абе Митак гледам, че си писал и предпазители за ръцете ACERBIS влизали в цената?
          добре -заместваме ги с часметър -на "сен дек"

Предполагам, Митков, че ако КДХ-а беше също чисто нов и той щеше да е х4
          -не е баш тъй
          ..чисто нов кдх220 в щатите е 4 хиляди и нещо долара а чисто нов ктм ехс200 е 6 хиляди и нещо ..
          а между другото кдх са 200 и 220 от 96 та до 2006 та се произвежда без изменения -тоест моя кдх бе всде едно като последните модели -няма разлики освен в цвета на резервоара и няколко лепенки-то за това и са на тази цена ..ехс 200 то го обновяват горе долу всяка година с по нещо..заедно с другите модели на ктм за 2007 ма имаше много нови неща аз за тва изчаках и взех модела 07 ма а не 06 та-който можеше и на разпродажба да се вземе намален..но 07 ма има доста допълнителни в стандартно оборудване нови неща /като например -къдрави дискове черни джанти двойно запалване и тн/ които иначе ако ги купуваш отделнто са една камара пари

Коментар

Митков понеже изглежда, че тук ти си най - навътре с нещата за КДХ-овете искам да те попитам заслужава ли си този мотор

Това ще ми е първия мотор и не знам дали ще е подходящ за мен (67 кг 176-7 см) За този мотор знам само, че е 1991-ва г. и собственика му казва, че е перфектен Какво е твоето мнение по въпроса
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Това не е ли SR модела?
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                ......Това ще ми е първия мотор и не знам дали ще е подходящ за мен (67 кг 176-7 см) За този мотор знам само, че е 1991-ва г. и собственика му казва, че е перфектен Какво е твоето мнение по въпроса
                Като за първи мотор е добре. Този е цивилната версия на КДХ така да се каже С метален резервоар и кротък двигател. По снимка обаче нищо не може да св каже за състоянието му. С митков бяхме гледали един КДХ, който на фото изглеждаше добре, но като отидохме на място се оказа че трябва да ни го подарят за да има смисъл да го вземем а човека искаше 600лв. Каквото и да му проверихме излизаше за смяна - лагери на задния шарнир - всичките; клапите на КИПС-а разбити; заден амортисьор без масло; предницата нещо спечена; скоростите - нямаше 3-та май; маската на фара - счупена; седалката - скъсана; .... абе изобщо - скрап, обаче пак успял да го продаде след това ... за 800лв.

С две думи мотора на снимката изглежда добре, но ако ще го купуваш му направи цялостен оглед с някой който се сеща. Мисля си, че щом толко често го препродават - нещо не му е наред.
                Имам чувството, че отзад са му сложили 19 цола обръч на каплата
                2010 CRF 250 R

Коментар

Колко лв. е "нормалната" цена за тази "цивилна версия" Този мотор го продават за 1500 лв Как ви се виждат тези пари за този мотор
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Че те не са ли си 19"? На Обера КДХ-то беше с 19-ка отзад като го взехме ... Също СР версия...
                    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                      Че те не са ли си 19"? На Обера КДХ-то беше с 19-ка отзад като го взехме ... Също СР версия...

амммм... знам ли?
                      Митков да каже.
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                        амммм... знам ли?
                        Митков да каже.
                        Митков изкажи се и ти по въпроса Ако всичко върви по план тези дни може да хода да го вида

Коментар

Имам чувството, че отзад са му сложили 19 цола обръч на каплата
                          -SR модела е с 19 ка отзад стандартно
                          ..мотора изглежда добре и цената не е лоша..като за първи мотор..това е може би идеалният вариант
                          -иди го поогледай и го взимай..
                          -като го вземеш вече ще я мислим-първо ще го покараш както ти го дават а после можеш да ни пратиш цилиндъра да ти почисти бай димитър кипса -и едно ново буталце да се сложи и ще стане дзвер ..ще го караш с години и накрая може и по скъпо да го продадеш
                          ..ако няма нещо драстично скапано или развалено взимай го мотора

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            -SR модела е с 19 ка отзад стандартно
                            ..мотора изглежда добре и цената не е лоша..като за първи мотор..това е може би идеалният вариант
                            -иди го поогледай и го взимай..
                            -като го вземеш вече ще я мислим-първо ще го покараш както ти го дават а после можеш да ни пратиш цилиндъра да ти почисти бай димитър кипса -и едно ново буталце да се сложи и ще стане дзвер ..ще го караш с години и накрая може и по скъпо да го продадеш
                            ..ако няма нещо драстично скапано или развалено взимай го мотора
                            Ок Митков Благодаря ти за съветите и не само на теб, а на всички Ви благодаря В най-скоро време се надявам да имам възможност да скоча до София и да го вида

Коментар

Може ли дами разясните тази думичка "кипс"? Ако може и на схемата? :
                              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                                Може ли дами разясните тази думичка "кипс"? Ако може и на схемата? :
                                Kawasaki Integrated Power Valve System

http://www.dirtrider.net/justkdx/kips.html

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X