Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Мнение за Kdx 200 и 220 "R"и"SR" модели

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
    хмм..странна работа
    съединител скорости всичко работи ли
    съмнява ме да е тази част която е показал гоблин
    идея си нямам кво може да е..такова нещо няма в тоз двигател..или поне за в момента не мога да се сетя..но ако всичко работи..трябва да няма проблем..да не би да е от там на кик стартера механизма там май имаше едно такова..брее много странна работа
    а ако е това от съединителя -не би трябвало да работи.. ..карай го -то ще се чуе ако има нещо
    Аз си го карам и нямам оплаквания! То тази част излезе преди, но не се бях сетил да питам! Може да е останало при предишен ремонт!?
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Митков!Помагай... Жилото на съединителя е на скъсване! Каде да търся такова? Ако няма как да приспособявам?

Коментар

имам в наличност..американско-чисто ново

Коментар

имам в наличност..американско-чисто ново
          Имаш лично!

Коментар

видях го-няма проблем..за кдх имам бая неща направо си ги поддържам резервни..ще си поръчам ново жило а това ще ти го продам
            само трябва да го измислим как ще стане..имам вече някакви идеи-айде вече на лични ще се разбираме..

Коментар

Имам 2 въпроса:
              1. Ако сменя маслото в предницата от гъстота 5 на 10, ще стане ли по-твърда или е добре да си е както пише производителя (5)?
              2. Колко мл. да налея? Става дума за Кавата! Да се ориентирам ли по това което източих?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                Имам 2 въпроса:
                1. Ако сменя маслото в предницата от гъстота 5 на 10, ще стане ли по-твърда или е добре да си е както пише производителя (5)?
                2. Колко мл. да налея? Става дума за Кавата! Да се ориентирам ли по това което източих?
                Сипи си такова каквото го дават по мануали,също там трябва да видиш по колко дават на кол и да сипеш точно толкова,грамовете са важни
                Успех
                MG RACING

Коментар

Имам 2 въпроса:
                  По добре не си прави експерименти с вискозитета, сложи предписаното от производителя! Твърдостта можеш да я коригираш като сложиш други пружини. Мисля че Митков споменаваше някъде за такава възможност. А ако сложиш по-гъсто масло амортесьорите просто няма да реагират добре, т.е. няма да се згъват и разгъват достатъчно бързо и съответно няма да поемат неравностите добре, на моменти даже може да се получи хидравличен удар т.е. предницата да реагира като че е заварена, защото по-гъстото масло просто няма да успее да премине достатъчно бързо през дупчиците и клапанчетата на амортесьора.
                  Количеството наистина трябва да се спазва точно ,затова най-добре го виж в мануала! Ако е в повече ще се получи гореописания ефект, а ако е по-малко предницата ти ще има едно първоначално пропадане ( от собствената ти тежест) ,което ще намали хода на предните ти амортесьори. Количеството което ще източиш може да ти служи за ориентир само ако си сигурен че не е имало течове , и че този който го е сменявал преди тебе ,е сложил точното количество. Тъй като не можеш да си сигурен в тези неща , най-добре ползвай мануала!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

100мм от горния ръб на кола при извадени пужини и сгъната до край предница ..трябва да е..
                    маслото-по добре 5ве но и 10 да сложиш няма да е чак много фатално..на моят сложих-5

Коментар

Имам 2 въпроса:

Може да експериментираш с по високо ниво, все пак и в мануалите дават нивото, респективно количеството да е в някакви граници
                      като увеличиш нивото определено има ефект
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        като увеличиш нивото определено има ефект
                        Увеличих нивото на предницата на доминатора,стана по-твърда,но сега не може да се сгъне докрай,во е и по-висока,преди си стоеше наполовина сгъната
                        MG RACING

Коментар

е нивото се вдига малко по малко
                          дори и 20мл могат да укажат влияние
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

100мм от горния ръб на кола при извадени пужини и сгъната до край предница ..трябва да е..
                            маслото-по добре 5ве но и 10 да сложиш няма да е чак много фатално..на моят сложих-5
                            Това ме интересуваше!
                            В Мотобума по каталог за модела ми казаха 87мм от горния ръб на кола при сгъната до край предница с "всичко сглобено"! Опитах се да осмеря нивото с пружините ама нещо май не се получи и на откриването единия ми протече малко. Сега всичко е ОК може да е изхвърлило ненужното?

Коментар

аз пък разглобих кдх са уж за да сменя
                              това

-лагерите на линковете
                              -и това-

-лагерите и втулките на вилката..обаче се оказа че ето този болт

..по някаква причина е станал буквално едно цяло с втулката си и не ще да излезе-дори и след киснене с вд40 -нагряване -и чукане..с найй големия чук ..за това го резнахме с оксижена ..и сега мотора -чака нов болт от -представителството на кавазаки-както и още едно лагерче което го нямаше в този комплект
                              все пак и докато чака.. не стои неизползван..

-някои хора му се кефят яко

Коментар

дойде първата част от оригиналните части за кдх са

даже пружинки оригинални си поръчах за ауспуха..като ще е гарга да е рошава

-тенкю на гоблин .. -чакам и 2 рата част от частите и мотора вече ще тръгне

през това време докато ги чакам -поне смених лагерите на вилките и линковете

-вилката е готова и само чака 2 рата част от частите от гоблин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X