Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с 2т двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с 2т двигател

Много труден въпрос ми задаваш,аз дадох предположение от какво може да е нито съм казал, че е от него докъто не се отвори.Ако е тракало буталото вероятно е наранено вече а относно какво ще правите след това ще прецените на място след разглобяването ще се види кои части са износени.Пожелавам ви да минете по тънко, но ако са клапи маи бяха доста скъпи
    0888 074 049

Коментар

Може да е и лагерчето на буталния болт !
      На един приятел както си караше изведнъж
      почна да тропа много яко,спряхме угаси го .
      После го запали и на високи обороти много тропа
      а на ниски съвсем леко се усеща.
      Като го разглоби се оказа че сепараторчето на игления
      лагер се беше разпаднало.Купи ново лагерче и
      всичко се оправи.
      Твоито 'чуканe' на високи обороти ли е или е на ниски ?

Коментар

При мен чукането е като звънтене някакво и е доста отчетливо. Чува се силно на празен ход като е мотора. Не смеем да го товарим много да не стане някоя беля. Лагерчето е на 1500 км - направо си е ново, болта също, двете шайбички са старите но си бяха отлични като го сменяше приятелчето. Интересно е че няма загуба на мощност и не е винаги това чукане - когато му скимне. Проблема е че доста често му се случва. Тъкмо му оправихме мотора да върви перфектно и сега ново 20! Незнам какво да го правим - отчаял се е! Чакаме идей. Звъни като че ли удряш с вилица по радиатора вкъщи. Страшна работа.

Коментар

Всичко вече е ясно. Счупена клапа. Остава въпроса от къде ще се търси нова? Ако някой знае къде се правят в БГ и колко струват нека помага. Иначе ще търсим в Сузуки, ама кинтите ще са дооста.
          Благодаря на всички за съветите и весела и безавариина нова 2010г.

Коментар

Все още имам същия проблем, какво да правия ????

Коментар

Викни някой да ти оправи мотора , неразбра ли, че сам няма да го оправиш.

Първоначално публикуван от ендуроо Преглед на мнение
              сично е ново лагери,смеринги и гарнитури и пак е същото скоро ще пусна клип ..
              Кажи , данеси сложил капсуловани лагери пълни с грес ?
              Последно редактирано от Жоро Донечки; 20-01-10, 12:28.
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

А какво стана с клипа колега? Пусни го, че си ми много интересен
                Хем искаш помощ, пък никаква информация не пускаш за да ориентираш хората от форума!
                Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

Първоначално публикуван от ендуроо Преглед на мнение
                  Все още имам същия проблем, какво да правия ????
                  Абре пич , що не провериш свещта с какво топлинно число е и дали е аналогично на това , което пишат в каталога ?
                  И втори въпрос : Кой и как ти прави центровка на запалването ?
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

От: Проблем с 2т двигател

извинете че пиша чак сега но не си знаеx паролата и неможеx да фляза

купиx нов карбуратор и нови свещи и сега работи като часовник

Коментар

От: Проблем с 2т двигател

Приятел пробвай да намалиш маслото може ако си с маслена помпа да ти са е прецакала и да пуска много масло ако ли нямаш помпа значи ти може да слагаш много на мен така ми беше станало намалих маслото и готово

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X