До: Проблем с 2т двигател
ФилтЪрЪТ ми е нов , и вече незнам какво да правЯ. Свалих ВсичКо сложих нови гарнитури и пак същото ,ще гледам тая седмица да го снимам и ще кача клип ?
Моля, старайте се повече с правописа! Никой не е длъжен да редактира всеки ваш пост!
					ФилтЪрЪТ ми е нов , и вече незнам какво да правЯ. Свалих ВсичКо сложих нови гарнитури и пак същото ,ще гледам тая седмица да го снимам и ще кача клип ?
Моля, старайте се повече с правописа! Никой не е длъжен да редактира всеки ваш пост!

). Ако си от София мога да те пратя при човека, на когото помагах да оправи същия проблем на същия мотор - при него има и Каджива с настроен карб, ако си от Сф и ти се влачи мотора до центъра, мога да ударя едно рамо за експеримента.
). Ако си от София мога да те пратя при човека, на когото помагах да оправи същия проблем на същия мотор - при него има и Каджива с настроен карб, ако си от Сф и ти се влачи мотора до центъра, мога да ударя едно рамо за експеримента. !!!
!!! някои да знае от к
 някои да знае от к

Аз за толкова години с мотори / има-няма 1984-85 г/ не ми се е случвало да ми пуши от "високо ниво на карбуратора".
 Аз за толкова години с мотори / има-няма 1984-85 г/ не ми се е случвало да ми пуши от "високо ниво на карбуратора". 

Коментар