Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЖ-350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: От: ИЖ-350

Първоначално публикуван от shomba Преглед на мнение
    Не съм фен на Иж, но закупих една Априлия с двигател от Иж 350. Струва ми се прекалено тежък за мотора, разбрах, че имало някъкъв модел 250 спорт ли беше или крос, не се сещам , някоЙ може ли да ми каже разликата , ако сложа такъв и дали има. Ще пробвам да кача снимка , само да видя как ставаше .[ATTACH=CONFIG]379852[/ATTACH] Не е най-добрата снимка, която намерих, но се вижда.
    Този двигател няма нищо общо с ИЖ.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• От: ИЖ-350

грешката е моя ява е мотора

Коментар

! Хора решил сьм до си эема някакъв мотор и се спрях на 2 иж350 едноцилиндрово и чэ350 12волта .......ИСКАМ GO ГОРИТЕ!

Коментар

Не съм фен на Иж, но закупих една Априлия с двигател от Иж 350. Струва ми се прекалено тежък за мотора, разбрах, че имало някъкъв модел 250 спорт ли беше или крос, не се сещам , някоЙ може ли да ми каже разликата , ако сложа такъв и дали има. Ще пробвам да кача снимка , само да видя как ставаше .[ATTACH=CONFIG]379852[/ATTACH] Не е най-добрата снимка, която намерих, но се вижда.
          Този двигател е CZ Jawa 350 двуцилиндров 6v или 12v немога да кажа точно... Но и аз ще ти кажа че ако му сложиш оригиналните ауспуси ще осетиш доста разлика във вървежа.
          не много добре , сега се зблъсквам със подобен ,мотор ,а и вчера скоростната кутия се счупи и не мога да го отворя , предният зъбак , на веригата не мога да изкарам , та търся сега двигател.тоест мотора е ява
          А ако търсиш още подобен двигател мисля че мога да ти помогна...
          Some call it a hobby, we call it a way of life!
          Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Здравейте всички разбиращи и не....
            Аз съм от неразбиращите,затова имам един сложен за мен въпрос...
            Сдобих се с ИЖ 350,двуцилиндрово.Голям проблем с кондензаторчета,чукчета,свещи.Всичко ново съм купил и все ментета.Слушал съм съвети да си сложа транзисторно запалване от ЗИЛ.Дефакто то поемало товара от чукчетата.
            Питането ми е:може ли да се получи така или не.Какво е комутатор.Транзисторното запалване ли е комутатор,кое е най-изгодното за това ИЖ.

Коментар

Задачата се усложнява от това, че Юпитерът е двуцилиндров и 6-волтов.
              Проблемът ти по-вероятно е от генератора и РР, които са си калпави. Силно вариращото напрежение поражда аномалии в работата на двигателя. Ако и акумулаторът не е във форма, става съвсем криво.
              Кондензаторите, чукчетата и бобините, доста по-рядко създават проблеми.
              Най-лесно е да му насадиш генераторната част от Ковровец, като на нея монтираш плочката с двете чукчета от Ижето или ЧЗ 350. Ако ти се занимава, може да се направи и с електронно запалване с двуконтурна бобина.
              Друг вариант е с генератор и два комутаторас бобини от какъв да е скутер.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X