Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтин двигател за кросова рамка ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Евтин двигател за кросова рамка ?

За това само японски .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
      За това само японски .
      Японската ера завърши,що не изкараш подходящ японски за балкана.

Коментар

Е сега съм леко залитнал към Европа , временно . Но той наполовина е японски : капли японски , карбуратор , запалване и рама - също . Ресьорите не са японски , което е един голям минус и друса като всички евро - возила .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
          Е сега съм леко залитнал към Европа , временно . Но той наполовина е японски : капли японски , карбуратор , запалване и рама - също . Ресьорите не са японски , което е един голям минус и друса като всички евро - возила .
          То временното става за постоянно,японеца няма да може да предложи нищо което да е равносилно на европейските горски мотори.

Коментар

Леле чак спор се завихрил
            Благодаря за всички коментари!
            Всъщност в моя случай дори не знам дали това е капацитета на този К175. Пали от раз... форсира се супер... но като потегли нещата са съвсем други. Карба оказа се, е от ТС125... дали това е виновника за тази "скопеност"?
            Някой спомена друг карб! Мога да опитам първо така, а после да мисля за по -силен двигател.

Наистина не искам да влагам пари в тая машина... взех го точно като бюджетно решение. Здрав е... и ако беше малко по-силен щеше да ми заспи.

По принцип се занимавам с друг тип мотоциклети... първата разходка в балкана беше с АТВ. Не знам в калта ли е вируса или някъде другаде, но веднага го лепнах... Последва КТМ350MXC. За съжаление се наложи да го продам,защото силите не ми достигаха да поддържам два мотора (технически и финансово) Но сърце юнашко не може да трае! Взех този... ама лекарството не подейства... силата му малко
            Последно редактирано от RoadBoy; 11-01-15, 00:30.

Коментар

Снимай карбуратора от близо да видя какви са алтернативите,ако говориш за мз тс не е такъв до колкото виждам,ако е от 125 мотора няма да ти работи.

Коментар

Колега ето ти две снимки на две мои изобретения от преди 10 години .
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:003.jpg
Прегледи:1
Размер:108.7 КБ
ID:5633934
                Това е иж планета 2 .
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:007.jpg
Прегледи:1
Размер:147.6 КБ
ID:5633935
                А това иж спорт , качен на рамка от сузуки .
                Живота е прав , че за соц си вървяха добре из балкана сравнение със някой стокови .
                Газ 69
                Ford Bronko 2
                0888 98 40 81

Коментар

Ето го карба. По снимки ми заприлича на такъв от МЗ РТ125 (извинявам се грешката по горе за РТ ставаше въпрос ама не знам защо написах ТС) Намерих няколко двигателя в нета - 250трофи, 350планета и един 150от МЗ. Но все пак ако има вариант с друг карбуратор бих опитал първо така.

Сега поогледах мотора и мислих вариант за инсталиране на задната спирачка. Купих наскоро цяла конзола ама май вариант не ми се вижда освен задвижване от ляво! Веригата пречи и мястото е съвсем оскъдно.

picture upload sites

imgurl

free image hosting

upload gif

free photo upload

Коментар

Аз не виждам никакъв проблем да се монтира задна спирачка , може да я направиш с жило , може да я направиш и хидравлична, с помпа и спирачен цилиндър. Тази рама доста са я осрали , рязана , удължавана , кърпена... , може да си купиш друга рама комплект с двигател , примерно от ИЖ , и да прехвърлиш окачването , резервоара и пластмасите.
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от RoadBoy Преглед на мнение
                      Ето го карба. По снимки ми заприлича на такъв от МЗ РТ125 (извинявам се грешката по горе за РТ ставаше въпрос ама не знам защо написах ТС) Намерих няколко двигателя в нета - 250трофи, 350планета и един 150от МЗ. Но все пак ако има вариант с друг карбуратор бих опитал първо така.

Сега поогледах мотора и мислих вариант за инсталиране на задната спирачка. Купих наскоро цяла конзола ама май вариант не ми се вижда освен задвижване от ляво! Веригата пречи и мястото е съвсем оскъдно.

picture upload sites

imgurl

free image hosting

upload gif

free photo upload
                      Карбуратора си е от Ковровец,от Тула 200 от старите карбове ще пасне и от Минск К 62 става,ама не ти го препоръчвам!

Коментар

Филтъра ти е наполовина затворен,ако така го караш затова не върви.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          Филтъра ти е наполовина затворен,ако така го караш затова не върви.
                          Като го отворя повече, "глъхне". Щях да го гледам тия дни, но времето беше хубаво и покарахме.

Между другото в нета попаднах на двигател на планета 350сс. Умувам за него направо... само дано да се събере.
                          С друга стъпка пиньони и верига ли е или мога да ползвам моите?

P.S. а този е 250 трофи - ваша е тежката дума

Последно редактирано от RoadBoy; 12-01-15, 11:23.

Коментар

Може проблема да ти е в кривата тръба. Погледни пост 37 на иж спорта. Между другото спорта е компактен двигател и има доста сила , като за соц возило де. Колегата свали тръбата от доло и се оправи, иначе и той грачеше. Сваляше двигателя и го качваше на оргиналната рамка а там проблема изчезва. Как се забравя това макар, че беше отдавна.
                            0877 877 297

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X