Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за новия ми мотор. Husqvarna wr 360.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за новия ми мотор. Husqvarna wr 360.

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
    Разясни ми моля те как действа и как се слага .
    Дай линк да видя от къде мога да поръчам.
    Влез в ебай и напиши хидравличен съединител за кросов мотор. А как действа... Ами хидравличен съеднител.

Горе при лостчето има казанче за течност.. монтираш долната част пред самия съединител с планка, закачаш си една пъпка и така. Когато стиснеш съединителя долу /това жило ли е или желязце не знам / , се прибира и задейства съединителя на мотора

П.п До колкото съм чел/в местата където се предлага тая джаджа/ , казват , че съединителя започва да се стиска дори и с малкия пръст без проблем. НО реално мнение на човек който го е пробвал - НЕ съм чел. Всичко е до риск. Или ще ти хареса или не ! Ако ти хареса - печелиш , ако ли не - назад си с 60-70лв.
    Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 17-10-13, 17:47.
    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Той следи темата, но за съжаление не може да ти помогне!!!
      Това което знам и мога е за по-новите модели, твоя ми е тъмна Индия.

Обаче мога да дам безплатен съвет, не вкарвай повече пари в тоя мотор.
      Карай го, забавлявай се и събирай кинти, когато дойде денят Х, ще се сдобиеш с мечтаният мотор.
      Разочароваш ме , тъкмо мислех да го вкарам в бокса и да го реставрирам , да боядисам джанти рамка всичко /смяна на бутало след месец/ боядисване на пластмаси + лепенки маска с фар и други джаджи за по-удобно каране .
      Мотора е добър трябва да ти дам да го тестваш някой ден и да си кажеш мнението .Мечтата ми е твоят мотор ,но скоро надали ще събера пари освен ако не ми звъннат от Тотото тия дни
      Твоят мотор с хидравличен съединител ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / HannibaL / Преглед на мнение
        Влез в ебай и напиши хидравличен съединител за кросов мотор. А как действа... Ами хидравличен съеднител.

Горе при лостчето има казанче за течност.. монтираш долната част пред самия съединител с планка, закачаш си една пъпка и така. Когато стиснеш съединителя долу /това жило ли е или желязце не знам / , се прибира и задейства съединителя на мотора

П.п До колкото съм чел/в местата където се предлага тая джаджа/ , казват , че съединителя започва да се стиска дори и с малкия пръст без проблем. НО реално мнение на човек който го е пробвал - НЕ съм чел. Всичко е до риск. Или ще ти хареса или не ! Ако ти хареса - печелиш , ако ли не - назад си с 60-70лв.
        До тук ми се разясни всичко , а да те питам отделянето на съединителя като при механичния ли си остава изведнъж или става малко по-плавно . Но щом се натиска дори с малкия пръст ЩЕ СИ ВЗЕМА в най-скоро време , понеже моя вече ме измори на ръката която го натискам имам 8 операции и ми идва много тегаво на моменти и спирам да го ползвам понякога .......
        Благодаря ти много , само ако може да те помоля за последно нещо да ми дадеш линк от Ибей ,че аз там не мога въобще да се ориентирам и започвам да се нервирам като не става
        Значи се монтира лесно и мисля ,че ще ми е доста по-лесно карането в гората като чета какво си написал много се радвам

Коментар

Разочароваш ме , тъкмо мислех да го вкарам в бокса и да го реставрирам , да боядисам джанти рамка всичко /смяна на бутало след месец/ боядисване на пластмаси + лепенки маска с фар и други джаджи за по-удобно каране .
          Мотора е добър трябва да ти дам да го тестваш някой ден и да си кажеш мнението .Мечтата ми е твоят мотор ,но скоро надали ще събера пари освен ако не ми звъннат от Тотото тия дни
          Твоят мотор с хидравличен съединител ли е?
          Всичко гореизброено можеш да направиш, по дупнишко му викаме "оптичен тунинг"...
          Буталото също е добре да смениш след сезона, дори е задължително, подкрепям с две ръце.

И да, моя мотор е с хидравличен съединител.

П.П. За тестване на мотор си избрал грешният човек, аз дори и наполовината от теб не мога да карам.

Коментар

Е като е толкова добър и искаш да си го правиш, защо си напускал обяви във всички сайтове?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
              Е като е толкова добър и искаш да си го правиш, защо си напускал обяви във всички сайтове?
              Понеже ми изпадна оферта за КТМ Сх 300 на много добра цена и ако го продам до датата която ми обяви човека ще го взема веднага!
              Но обмислям варианта да си го стегна и карам.
              Мило и драго давам за хъскито ,но за мотора ми мечта давам ВСИЧКО.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Всичко гореизброено можеш да направиш, по дупнишко му викаме "оптичен тунинг"...
                Буталото също е добре да смениш след сезона, дори е задължително, подкрепям с две ръце.

И да, моя мотор е с хидравличен съединител.

П.П. За тестване на мотор си избрал грешният човек, аз дори и наполовината от теб не мога да карам.

Оптичния тунинг ще си го направя !!!
                Буталото ще е малко преди нова година , понеже до тогава имам няколко по-сериозни излизания и няма за кога. Покрай него ще е и тунинга ,а съединителя ще е в най-скоро време ,че не мога повече така.

Сподели малко мнение за твоя съединител , рлюсовете и минусите/ ако има/ с жилото.

За тестването , съм изчел почти всичко , което си написал и мисля ,че дори да не си точния човек ще ме откараш на точното место за да го тестваме ! )))
                За карането ти не мога да кажа ,но се надявам да видя някой ден , колкото може по-скоро ,че вече започва сезона на ЕНДУРОТО ))))

Коментар

До тук ми се разясни всичко , а да те питам отделянето на съединителя като при механичния ли си остава изведнъж или става малко по-плавно . Но щом се натиска дори с малкия пръст ЩЕ СИ ВЗЕМА в най-скоро време , понеже моя вече ме измори на ръката която го натискам имам 8 операции и ми идва много тегаво на моменти и спирам да го ползвам понякога .......
                  Благодаря ти много , само ако може да те помоля за последно нещо да ми дадеш линк от Ибей ,че аз там не мога въобще да се ориентирам и започвам да се нервирам като не става
                  Значи се монтира лесно и мисля ,че ще ми е доста по-лесно карането в гората като чета какво си написал много се радвам
                  Ще ти пратя линк на лично, че да не ми се карат . А иначе за отделянето , предполагам , че както е с жилото , така ще е и с хидравличния , вече въпрос на навик как и колко рязко пускаш съединителя

П.п Ако вземеш такова чудо ,лично аз ще чакам отзиви
                  Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / HannibaL / Преглед на мнение
                    Ще ти пратя линк на лично, че да не ми се карат . А иначе за отделянето , предполагам , че както е с жилото , така ще е и с хидравличния , вече въпрос на навик как и колко рязко пускаш съединителя

П.п Ако вземеш такова чудо ,лично аз ще чакам отзиви
                    Ще взема в най-скоро време в понеделник отивам при Никомотор да го поръчвам! Само да си харесам някой с жълта ръчка ахах
                    Благодаря ти много!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Понеже ми изпадна оферта за КТМ Сх 300 на много добра цена и ако го продам до датата която ми обяви човека ще го взема веднага!
                      Но обмислям варианта да си го стегна и карам.
                      Мило и драго давам за хъскито ,но за мотора ми мечта давам ВСИЧКО.
                      Петре,може ли да те питам нещо,актьорско майсторство ли учиш,много си добър,сега снимат доста Български филми,пробвай там ще има и за КТМ.

Коментар

Не се заблуждавай ,че като сложиш хидравлично задвижване на съединителя , ще стане по-мек. За да е твърд и да те изморява, значи има някакъв проблем. Почваш проверка от жилото, бронята и отваряш долу - виж, дали няма тунинг шайби подложени под пружините.

пп. Първите известни за мен мотори с хидравлика, са от миналия век -1996г. - ТМ и Гас Гас .
                        Gas Gas ec 250

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          Петре,може ли да те питам нещо,актьорско майсторство ли учиш,много си добър,сега снимат доста Български филми,пробвай там ще има и за КТМ.
                          Моля те не се меси където не ти е работа. Каквото съм решил го правя Поне не казвам едно, а всъщност публикувам друго ахаха
                          Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнение
                            Не се заблуждавай ,че като сложиш хидравлично задвижване на съединителя , ще стане по-мек. За да е твърд и да те изморява, значи има някакъв проблем. Почваш проверка от жилото, бронята и отваряш долу - виж, дали няма тунинг шайби подложени под пружините.

пп. Първите известни за мен мотори с хидравлика, са от миналия век -1996г. - ТМ и Гас Гас .
                            Колега , смених жилото и бронята , отварях долу всичко е наред оригинално , дисковете са нови и всичко е наред , съмнявам се само пружините да са по-твърди.
                            Жилото минава доста усукано и това може да е дефекта/няма от къде другаде да мине.../
                            Но каквото и да е ми писна , вече и без това , това жило в момента ми е 10-тото от както имам мотора и ....
                            Ще слагам хидравлика пък какво ще стане ще пиша допълнително , утре отивам да поръчвам...

Много рано за започнали да произвеждат хидравлика? Явно в момента е на ниво и то доста добро!
                            Поздрави.

Коментар

Моля те не се меси където не ти е работа. Каквото съм решил го правя Поне не казвам едно, а всъщност публикувам друго ахаха
                              Поздрави.
                              Форума че е заспал,заспал,ама хората не пасат трева,а специално пък аз,ти където отиваш аз от там се връщам.И виж гледай да не забравиш да споделиш когато монтираш хидравликата.

Коментар

Много рано за започнали да произвеждат хидравлика? Явно в момента е на ниво и то доста добро!
                                Поздрави.
                                Щом Японците не ги слагат,значи не е необходимо.
                                Имах Бета която беше със хидравлика,не съм усетил голяма полза от нея.
                                Само можеш да си навлечеш повече неприятности.
                                1.Загрява течността и си без съединител.
                                2.При падане и удряне на ръчката в повечето случаи се чупи цялата помпа а тя струва поне 150 лв.
                                3.Имаш още един хидр.маркуч който също е уязвим.

Жилото си е стара и здрава технология и според мен е най сигурната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X