Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за новия ми мотор. Husqvarna wr 360.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за новия ми мотор. Husqvarna wr 360.

Колеги преди 1 ден си купих този мотор и искам да споделите мнения за него,че виждам ,че са доста рядки в България.
    Вчера го взех и веднага го разглобих затегнах всички болтове и т.н накладки свещ за да е готов за сезона.
    Интересува ме обаче днеска след около 2 часа на пистата като се прибрах видях ,че от ауспуха излиза доста масло защо е толкова много? Имах една 125ца по-рано и тя нямаше нищо там следи от масло.?
    И Другото което е защо на документите на талона демек пише ,че мотора няма номер.? А е регистриран.
    И май някой пак си е правил експерименти преди мене и е рязал иглата и сега от време навреме газта заяжда ;х
    Сега се сещам и друго защо тъпия съединител когато е студен няма проблеми ,а като загрее и почва мотора да си върви напред все едно не го натискам (много е корав съединителя едвам се натиска) И на ЧЗ-то беше така ,като загрее и си върви като е на съединител. Благодаря предварително за отговорите.
    Поздрави.

От: Мнения за новият ми мотор. Husqwarna wr 360.

Редки,какво от това! Имах и 250 цвай такт и 300 такава,ама повече дупе искат тия,изобщо всичко над 200 два такта си иска много повече и от карача,иначе се губи смисъла от такъв!Пробвах и една петстинарка двутактова,ама за две карания паднах общо 6-7 пъти.Продължавам обаче да си ги харесвам всички цвайки над 250!Следите от масло-незнам.Докато караше пушеше ли много? А дето пише че няма номер,сигурен ли си че не се отнася за нещо друго?Ако нещо решиш,в подписа имам телефон,мога да ти помогна с някои работи!
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Благодаря ти колега за коментара.
      Интересуваме днеска след два часа ръчка яко мотора нещо позагуби мощност и нямаше нищо общо с сутринта оставих го поизтина малко и след това нямаше проблем , на какво се дължи това да не би да съм го прегрял?
      На талона си пише ,че няма номер самия мотор...А има регистрация.
      От карач не иска нищо кара се супер лесно и е много забавно когато реша си скачам и т.н ,а за задна гума е идеален особено по баирите :д И засега съм много доволен за 2 часа каране и отгоре ми изгоря 4..5 литра ,а минахме сигурно над 70 км и все на пълна газ.
      Ето една от днеска.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:хусварнаааа ;д.jpg
Прегледи:3
Размер:77.2 КБ
ID:5477773
      Последно редактирано от Петър Богданов; 02-05-13, 00:27. Причина: Допълнение.

Коментар

Можеш само да се радваш че при такова каране (както казваш), таз цвайка ти е дала този разход
        даже трябва да почерпиш
        Който не кара той не пада :mrgreen:
        http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

360 цвай на пълна газ ... ако мотора е както трябва , не можеш да го караш така ,или е смлян от каране или ти си Евертс...! Маслото от ауспуха ,според мен - ватата е за смяна или слагаш много масло в бензина , съединителя - провери колко са наранени ръбчетата на касетата (като се вкопаят дисковете в касетата и не отделя когато ти се иска),започни от жилото че е по-удобно.
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Наистина на пълна газ и през една река минавахме и т.н винаги пълна газ и мотора ме изненада 4ри литра на 2 часа каране и накрая източих 800 мл от него и отидех да покарам на задна гума и разбрах ,че е имал и резерв 500мл :д .
            За ватата има вата мотора ,но няма О пръстен там където резонатора влиза в цилиндъра...Касетата днеска я отворих беше съвсем леко вкопала ,а в средата има едно болтче за регулиране ,натегнах го малко ,защото така както беше като натиснеш съединителя изобщо не се повдига за да отлепи...Сега отлипа вече не повлича напред като преди ,но като загрее се усеща съвсем леко ,но съединителя е много тегав ,след 2..3ри натискания и вече не мога и включвам без него...А дисковете са нови...Аз съм трети собственик на мотора ,но ми е чудно как успях да загрея такъв мотор , беше доста жега ,но все пак...
            Ако може да попитам също от самата клапа ми по малко масло, нормално ли е или да я отварям?(намира се в предната част на цилиндъра точно над резонатора.)

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
              Можеш само да се радваш че при такова каране (както казваш), таз цвайка ти е дала този разход
              даже трябва да почерпиш
              Далечко си малко за почерпка ,но може и да се засечем някой ден по баирите стига мотора да е здрав! Ще почерпя с някой друг литър който ми е спестила хусварната :Д

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
                Далечко си малко за почерпка ,но може и да се засечем някой ден по баирите стига мотора да е здрав! Ще почерпя с някой друг литър който ми е спестила хусварната :Д
                Нямах предвид мен да черпиш а въобще като цяло да се кефиш че при такова каране ти дава такъв разход
                Който не кара той не пада :mrgreen:
                http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Брато ти от къде си ? А мотора си го взел от Кюстендил ?

Коментар

Първоначално публикуван от tazz46 Преглед на мнение
                    Брато ти от къде си ? А мотора си го взел от Кюстендил ?
                    Да мотора го взех от Кюстендил , а аз съм от Благоевград.? Защо да не имаш нещо в предвид?
                    А като цяло много се радвам за разхода като се има в предвид какво ми каза предишния собственик по 15литра на каране :д

Коментар

Да мотора го взех от Кюстендил , а аз съм от Благоевград.? Защо да не имаш нещо в предвид?
                      А като цяло много се радвам за разхода като се има в предвид какво ми каза предишния собственик по 15литра на каране :д
                      Не е за радване , за смяна на бутало е ... ако му се радваш още малко така , ще го строшиш...когато на двутактв мотор се износи буталото (съответно се увеличава хлабината м-у цилиндъра и буталото) ,придвижвайки се от горна към долна мъртва точка то не може да засмуче толкова гориво колкото ако е с нормални раазмери (не може да направи добър вакуум) и затова мотора става икономичен , и съответно с по-слабо мазане и по-голямо износване.

Коментар

Толкова ли е сериозно това.,че харчи малко ...Тцтц ,а аз се зарадвах.При предишния собственик е горял по 15,но аз като го взех регулирах карбуратора пуснах повечко въздух и свалих иглата сега е на първата резка ,а разлика в вървежа не видях. Демек трябва да го отварям да сменям бутало та аз сега го купих/...Благодаря за коментирате все пак.
                        Поздрави.

Коментар

Човече, щом коментираме тук разхода на мотора, моето мнение е, че няма как да ти е дал такъв малък разход. Изключено е при предишния собственик да е давал 15 литра, а при теб, хоп и чудото е станало. И накрая, как установи, че си минал 70 км на пълна газ за два часа???
                          P.S.Просто си разтягаме локуми и толкова. И на мен ми се иска мотора да ми гори 2 на сто, ама няма. Иначе не ми пречи да напиша, че днес ми е изгорял 2 на сто, ама ще излъжа само мен. Феновете на 2Т машините сте много тънкоубедчиви на тема разход на гориво, така че предлагам на всички да минат на Wr 360 Честито за мотора и много без аварийни километри
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Толкова ли е сериозно това.,че харчи малко ...Тцтц ,а аз се зарадвах.При предишния собственик е горял по 15,но аз като го взех регулирах карбуратора пуснах повечко въздух и свалих иглата сега е на първата резка ,а разлика в вървежа не видях. Демек трябва да го отварям да сменям бутало та аз сега го купих/...Благодаря за коментирате все пак.
                            Поздрави.
                            По принцип може да се направи да гори и 3л. на 100км. , но това е 2т машина все пак , маслото за смазване на триещите се части в двигателя се осигурява от гориво-маслената смес ... колкото икономисаш , после ще го дадеш х5 (може и повече) .

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                              Човече, щом коментираме тук разхода на мотора, моето мнение е, че няма как да ти е дал такъв малък разход. Изключено е при предишния собственик да е давал 15 литра, а при теб, хоп и чудото е станало. И накрая, как установи, че си минал 70 км на пълна газ за два часа???
                              P.S.Просто си разтягаме локуми и толкова. И на мен ми се иска мотора да ми гори 2 на сто, ама няма. Иначе не ми пречи да напиша, че днес ми е изгорял 2 на сто, ама ще излъжа само мен. Феновете на 2Т машините сте много тънкоубедчиви на тема разход на гориво, така че предлагам на всички да минат на Wr 360 Честито за мотора и много без аварийни километри
                              Благодаря много.
                              няма място за обиди и прочие просто споделям какво е станало , а пък може и предишния собственик да е преувеличил малко,но за моя разход имам и приятели който могат да го потвърдят аз се учудих много.Не съм смятал колко точно са километрите но съм минавал от там много пъти и грубо мога да си представя колко са , засичал съм и други мотори там и хондата засякох и тя даде същия разход. А ,че беше на пълна газ винаги беше гаранция! :д Свалих иглата с една резка и има болтче за пускане на повече въздух когато го видях беше почти завито до край , развъртях го с два оборота и половина. И другото което е свеща пак не е керемидена ,а е мокра и леко черна което е знак за много гориво нали така.?
                              Благодаря много за коментарите особено на човека с ДРЗ-то , и аз исках повече хора да карат 360тки ВР, ама май съм си само аз.
                              Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X