От: Мнения за новият ми мотор. Husqwarna wr 360.
И аз ти благодаря, че не си като някоя от ущипаните моми от форума, защото както сам си написал, тук няма място за обиди и прочие.... Иначе това което си направил е много точно и със сигурност с реглажа на карба си постигнал известен положителен резултат, защото тази свещ говори само едно:богата смес
Не съм сигурен само със свалянето на нивото на иглата, защото съм го правил на един от моторите ми и да си призная, очаквах чудо, но не усетих нищо в намаляването на разхода. Все пак, като те гледам, ти обичаш сам да си пипнеш всяка част от мотора /за разлика от мен/, така че съм сугирен, че ще намериш верните настройки на машината.......Ако ли пък не, прости си купи един ДРЗ и си решаваш всички проблеми

Весели празници
И аз ти благодаря, че не си като някоя от ущипаните моми от форума, защото както сам си написал, тук няма място за обиди и прочие.... Иначе това което си направил е много точно и със сигурност с реглажа на карба си постигнал известен положителен резултат, защото тази свещ говори само едно:богата смес

А и карбуратора се настройва според това колко масло се сипва в бензина. Повечето масло в бензина прави сместа по-бедна и обратно. Почти съм сигурен, че на този мотор карбуратора не е обслужван никога. Под обслужване имам впредвид да се смени игличката на поплавъка и други части, които с времето се износват като жигльори, игла и тем подобни. Това е нещо, което малко хора правят, а повярвайте ми като се сменят има осезаема разлика на 2т машинките
Ето защо и във всички наръчници за настройка на карбуратори в началото изрично се казва да се проверят всички детайли преди да се започне с настройката на игли и жигльори
Коментар