Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за новия ми мотор. Husqvarna wr 360.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за новия ми мотор. Husqvarna wr 360.

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
    Проба след новите сегменти мотора е пушка за сега няма губене на мощност върви като изоглавен :д 2 часа каране 2 литра и малко ,но беше по една река и не можах да го ръчкам постоянно. Идеално моторче МОЕТО МОТОРЧЕ !!!
    Колега ти пак избиваш рибата с тоя разход на гориво. Това просто не мога да го повярвам 2 часа може да е изгорял толкова ама на място без газ да му подаваш, нищо лично да не се разсърдиш. Слагаш ли му повече масло в бензина нали знаеш ,че за разработката е добре с повече масло.
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
      Колега ти пак избиваш рибата с тоя разход на гориво. Това просто не мога да го повярвам 2 часа може да е изгорял толкова ама на място без газ да му подаваш, нищо лично да не се разсърдиш. Слагаш ли му повече масло в бензина нали знаеш ,че за разработката е добре с повече масло.
      Да сложих му този път малко над 35 на литър...Разхода е приблизителен но му сложих 4,6 литра ..2 часа карахме с моя приятел по реката и по пистата бяхме след това и източих към 2 литра без 100-тина грама ... Разхода не ме притеснява! :д
      Онзи ден бях на пистата и го карах и по нанагорното на 3 и 4рта се тормози вече и ми се откачи планката на заглушителя и падна направих обиколка без него същото нанагорно на 4рта и 5тта и мотора има сила за още ... Отворих го и установих,че ватата се беше насъбрала на топче в задния край и не можеше да излиза нищо пък камоли изгорели газове!

Коментар

Първоначално публикуван от stefataaaa Преглед на мнение
        Твое, мое ... ше си го меним
        Зависи кой трябва да се бута хаха
        Колеги моторчето е супер до сега никакви ядове ,само къде от тия вибрации се разхлабват болтовете (ту на пластмасите, ту на апаратите за спирачките)

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
          ....само къде от тия вибрации се разхлабват болтовете (ту на пластмасите, ту на апаратите за спирачките)
          Това обикновенно се случва при китайските мотори и атв-та. Пробвай с лепило за болтове.

Коментар

Първоначално публикуван от Emil Manev Преглед на мнение
            Това обикновенно се случва при китайските мотори и атв-та. Пробвай с лепило за болтове.
            Марка някаква на лепилото да ми дадеш и цена.?
            Иначе ги стягам яко и ги проверявам и на 1 каране нищо на 2рото няколко болта са разхлабени затова на повечето където позволява им сложих контра гайка ...Наложи се да регулирам и нивото на карбуратора ...Чак не мога да го обясня с два поплавъка е разделени в чашката и чашката трябва да е пълна до горе с бензин за да може да затвори.Един вид чашката (в нея са поплавъците ,а не на карбуратора ) като се напълни пуска още малко дигат се поплавъците и затварят ,а карбуратора е вдлъбнат навътре и е по-голямо количеството на бензин отколкото на всички които съм виждал до сега...Стига ,че стана много сложно

Мотора е стрела за сега няма да го сменям дори обмислям да се пусна на състезание с него ,но ако ми изпадне някоя по евтина траялка го махам.
            Карам го понякога всеки ден или през ден и без проблеми (и аз да сполуча на мотор) хаха

Коментар

Колеги , последно време ме дерзаят тука няколко глупави въпроса и искам да ги задам колкото и неудобно да ми е .
              Значи наясно съм горе долу ,че при КТМ има вълшебно копче , където мотора да става по-плавен и т.н на 300 моделите , интересува ме може ли да се сложи такава електроника и на моя мотор /това е просто от любопитна гледна точка/

Другото което ме дерзае е , може ли да се регулира клапата при Хъскито и ако може как и какво ще се промени в работата на мотора.? /това ме интересува повече/
              Поздрави.

Коментар

Аа това не трябва ли да ти къса ръцете и без нея?
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                  Аа това не трябва ли да ти къса ръцете и без нея?
                  Предполагам за електрониката говориш : Да къса ги ,но идеята ми е ако може да се направи да стане така ,че с копчето да става по-плавен и прочие , защото по някой път не се усещам и се случват едни необмислени ходове /попринцип има много здрави ниски обороти и по стръмни пътеки и т.н излиза с съвсем малко газ /
                  Това ми стои просто като въпрос , не мисля да го правя ,но ако ми изпадне възможност и ако става защо не.

По ми е важно за клапата дали се регулира ?
                  Изниква ми и въпрос , понеже мотора е с втулка /риза в момента дали така е заводско ?
                  Един познат нещо ме баламосва ,че можело ризата да се премахне напълно и да си купиш бутало и да караш без нея.? /също като въпрос/
                  Ако може да ми отговорите на тези ,че имам още доста
                  Понеже мисля да го правя и да го подобрявам да е максимално удобен за Хард Ендуро.
                  Последно редактирано от Петър Богданов; 15-10-13, 20:42. Причина: грешка :д

Коментар

Аз знам само че колкото по близо до това което е направил завода производител,толкова по малко проблеми!
                    А парите за тунинг ги давам за бензин и те така!За другите неща не мога да ти кажа нищо!
                    Иво (таксито) Андреев
                    0988 91 80 50

Коментар

Аз знам само че колкото по близо до това което е направил завода производител,толкова по малко проблеми!
                      А парите за тунинг ги давам за бензин и те така!За другите неща не мога да ти кажа нищо!
                      Принципно аз съм същия с парите за тунинг и не само за тунинг ,а всички пари ми отиват в бензин.
                      Пример ако мога да дам е за Перка за охлаждане , това от завода не са го сложили ,а мисля ,че ще е много полезно ако му сложа , само някой да ми обясни как да сложа и каква перка и т.н.
                      Другите въпроси са ми просто ,защото ми е любопитно. )
                      Винаги може да се подобри мотор от завод , който е от 96-та година , ако не беше така все още щеше да се произвежда същия с същите характеристики. : ))))))
                      Поздрави и благодаря за мнението колега.

Коментар

Ако беше в София щях да те заведа при един приятел дето винаги е карал и правил само двутактови машини.Ако минеш някога насам,нема проблем да ползваш телефона от подписа!
                        Иво (таксито) Андреев
                        0988 91 80 50

Коментар

Ако беше в София щях да те заведа при един приятел дето винаги е карал и правил само двутактови машини.Ако минеш някога насам,нема проблем да ползваш телефона от подписа!
                          Съгласен съм ,че мога да черпя опит от всеки ,но защо не споделиш нещо.......Все пак дори и да не ходя към София ще се възползвам от телефона ако не е проблем.

Моля някой да каже поне за перката за охлаждане , виждал съм как се слага зад радиатора , нека някой ме светне как и от къде мога да си взема или от какво мога да си направя , ако ли не нека ми покаже тема за нея, ще съм много благодарен.
                          ))))))))

Коментар

Утре ще ти пратя и неговия телефон,че сега не съм си у нас,а в колата го нямам!
                            Иво (таксито) Андреев
                            0988 91 80 50

Коментар

Виж първо какво свободно място имаш като размери на самия радиатор,после звъниш тук motobg.net там ти предлагат най близкия до желаните размери.Аз от там си взех за Хондата,закачих го за габарита и махнах крушката с едно превключване съм на вентилатор с още едно на фар без вентилатор.

Коментар

Първоначално публикуван от jamamoto Преглед на мнение
                                Виж първо какво свободно място имаш като размери на самия радиатор,после звъниш тук motobg.net там ти предлагат най близкия до желаните размери.Аз от там си взех за Хондата,закачих го за габарита и махнах крушката с едно превключване съм на вентилатор с още едно на фар без вентилатор.
                                Разстоянието утре ще премеря горе долу ако мога , а проблема е ,че в момента мотора няма никакви кабели освен тези за гасене като при чист кросс ,а иначе има букси за Фар и Стоп ,но трябва да видя кое за къде е и къде може да се свърже.
                                Колко ти излезе вентилатора като цена колега.?
                                Кога точно го включваш в най-лоши терени или постоянно когато е под напън.?
                                Понеже аз карам постоянно ендуро и съм винаги в някакви пътечки където се кара на 1ва 2ра и полусъединител и т.н и кога трябва да я включвам.?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X