Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОРАНЖЕВИТЕ...(КТМ)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОРАНЖЕВИТЕ...(КТМ)

Митко отново си прав обаче едно е по клипове,филми,тестове,книги и приказки а съвсем друго е на живо.Найстина не е хубаво да се коментира нещо което не е от личен опит ама сега да си взема ктм за да установя каде са им слабите места не мерси.Аз лично каквото съм казал за ктм съм го видял с очите си все пак в групата имаме 4-5 броя от тяхИ нека нещата не прерастват в заяжданици щото е малко грозно.
    0878424143
    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
      Митко отново си прав обаче едно е по клипове,филми,тестове,книги и приказки а съвсем друго е на живо.Найстина не е хубаво да се коментира нещо което не е от личен опит ама сега да си взема ктм за да установя каде са им слабите места не мерси.Аз лично каквото съм казал за ктм съм го видял с очите си все пак в групата имаме 4-5 броя от тяхИ нека нещата не прерастват в заяжданици щото е малко грозно.
      А на мен едно циганче ми разправяше как брат му гледал един човек как яде салам и колко хубаво било
      2010 CRF 250 R

Коментар

Хубавия мотор е новия. Преобладаващ цвят на пазара в момента е оранжев. Факт.
        BMW F800GS

Коментар

като стана въпрос за личен опит... в групата (хората които обикновено се събираме) сме 5 човека ,двама от тях имат(имаха) WR 400 , единия го продаде на части , другия е на път... останахме аз (КТМ) и една Бета(половин КТМ, ама по-важната половина) 5-тия и той беше с КТМ ,само че кросов, та го продаде(на 3-тия ден след като го обяви) и ще си купува ендуро(пак КТМ)! дано случката с тези WR -чета да е случайна , защото и аз нямам нищо против марката(даже ми е симпатична) но в интервал около месец и половина и двата WR-a да каталясат , това е много лоша "реклама"
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X