Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОРАНЖЕВИТЕ...(КТМ)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ОРАНЖЕВИТЕ...(КТМ)

Здравейте ,пускам темата в отговор на подбните такива в които собствениците на различни мотори, хвалят фирмената принадлежност на своите машини , също така и да се обединим малко притежателите на ОРАНЖЕВИ мотори !! Мисля че КТМ не отстъпват по нищо на японските марки и бъзиците по техен адрес са неоснователни и необмислени !!

Защо КТМ? следващия пак ли ще е КТМ? предишния КТМ ли беше?

Аз имах една Ямаха ХТ250 (вярно, мноо дърта) ,после като започнах да си търся "съвремнно" ендуро ,пробвах различни мотори , и се "влюбих от пръв поглед" в КТМ-ите ( много удобни , хубав дизайн, отлична работа на двг във всички обороти ) ,оранжевото е страхотен цвят!!
    КТМ се превръщат във водещ производител на off-road мотори ,с качество ,надеждност ,лесна поддръжка ,голяма и силна дилърска мрежа , и много победи в състезания ! Това са моите доводи . Сега вие споделете Вашите...
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

До: ОРАНЖЕВИТЕ...(КТМ)

Те КТМ не че се превръщат във водещ производител, те са сред водещите производители поне според мен.Главата да го заболи човек от това оранжево като гледа състезания разни.
    Аз макар да не съм собственик на КТМ след дълги размисли съм стигнал до извода, че най-вероятно това ще е следващият ми мотор.По специално КТМ 250 ЕХС 2т 05/06г, ако излезе нещо на добри пари може и по-ново.Просто разглеждаики пазара и според мойте изисквания да има възможност за регистрация и да не е с крайно скъпа подръжка това остана като вариант.Другото е Гас гас или ТМ .
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Е не са всичките оранжеви.
      Прикачени файлове
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
        Здравейте ,пускам темата в отговор на подбните такива в които собствениците на различни мотори, хвалят фирмената принадлежност на своите машини , също така и да се обединим малко притежателите на ОРАНЖЕВИ мотори !! Мисля че КТМ не отстъпват по нищо на японските марки и бъзиците по техен адрес са неоснователни и необмислени !!

Защо КТМ? следващия пак ли ще е КТМ? предишния КТМ ли беше?

Аз имах една Ямаха ХТ250 (вярно, мноо дърта) ,после като започнах да си търся "съвремнно" ендуро ,пробвах различни мотори , и се "влюбих от пръв поглед" в КТМ-ите ( много удобни , хубав дизайн, отлична работа на двг във всички обороти ) ,оранжевото е страхотен цвят!!
        КТМ се превръщат във водещ производител на off-road мотори ,с качество ,надеждност ,лесна поддръжка ,голяма и силна дилърска мрежа , и много победи в състезания ! Това са моите доводи . Сега вие споделете Вашите...
        Колега то бъзици има и за всички останали марки но това няма нищо лошо.Нали знаеш че всеки си хвали това което кара,така поставена от теб темата звучи доста сериозно и аз ще отговоря така;КТМ-а е мноо добър мотор(не правя сравнения)за мен е най готиния и агресивен на външен вид кросак и то от доста време вече!Мисля че фирмата предлага доста богата гама от мотоциклети и както казваш ти,отлична сервизна потдръжка.Незнам дали е или ще бъде водещ произв. на пазара но е достатъчно голям такъв вече.Това което съм видял от 530 примерно ми е достатъчно да кажа че КТМ е един страхотен мотор за който мнооого момчета мечтаят и сънуват в България!!!На черното-бяло не може да се каже НАЛИ.Благодаря за вниманието
        [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
          Е не са всичките оранжеви.
          Koфтито е че само в един цвят се предлага(оранжев), и черните и белите пластики трябва да си ги викаш отделно за други цветове май няма или поне не се сещам. Допреди година и нещо не исках и да чуя че има такава марка, а сега са две в гаража ми, бяло АТВ и оранжев Мотор и май май ще станат три скоро време, ако изпадне некое 450 изгодно.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
            Аз макар да не съм собственик на КТМ след дълги размисли съм стигнал до извода, че най-вероятно това ще е следващият ми мотор.По специално КТМ 250 ЕХС 2т 05/06г, ....
            оппааа !!знаеш какво да търсиш...

Коментар

В България това което се кара най-много е ендуро,макар и повечето практикуващи го да не осъзнават какво точно правят. Визирам МЗ-ти и балкани на село по балкана.За гора обаче си трябва ендуро,и след много разглеждания,търсих възможно най-лекия вариант,който да не е кросов и да може да се регистрира! Е,естествено се спрях на ЕХС двутактов,пробвах и 4Т,но не са ми по вкуса. И сега съм собственик на ЕХС200,в кубатурите също преглеждах всичко обстойно,колебаех се между 250 и 200,но взех 200,защото това си е реално 125 на стероиди,а 250 си е вече друга рама,по тежичък е.
              Последно редактирано от Димитър; 14-03-10, 09:33.

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                оппааа !!знаеш какво да търсиш...
                Знам знам, темата за КТМ на Митков е доста полезна.

Аз също се колебая от време на време между 200/250/300 понеже цените им са сходни в Англия, а мисля от там да пазаря.Но в предвид терена около Варна с 200-цата ми се струва че по равните полета ще й идва тежичко да върви с батковците (450+ 4т), а спрямо сегашния ми мотор (Сузуки РМХ 250) дори и КТМ 300 ЕХС ще ми се струва перце (не че РМХа ми е тежък, но никога не е зле да е по-лекичко).Но основно за 250 съм взел решение, хем разхода по безболезнено ще е за джоба, че ми се въртят разни идеи за обиколки от време на време.Миналата година Варна–Ахелои, за ендуро състезанието на Вромос, с РМХа за няколко часа през горите, после Ахелои-база Вромос-Емона-Варна.Тази година планувам и на юг от Бургас да сляза.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

по-натам ще си взема и едно 250 ЕХС 2т. мисля че е хубаво ,човек да има и от двата вида (4т. и 2т.) ... и аз следя темата на другаря Митков с интерес , той все пак е най-големия фен цвайнтактерите!

Коментар

Честито за темата време беше някой да го направи.Аз съм на мнение че ктм-а е много добър мотор и ако сменя някога моята марка то това ще е ктм.Но си имат някой кусури заради който ги недолюбвам
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                      Честито за темата време беше някой да го направи.Аз съм на мнение че ктм-а е много добър мотор и ако сменя някога моята марка то това ще е ктм.Но си имат някой кусури заради който ги недолюбвам
                      ще ми бъде интересно да разбера какви са кусурите ? на мен това ми е втората година стаж с КТМ , и не мисля че съм спец...

Коментар

С риск да влезна в пререкание с цяла Стара Загора, ще кажа че това е моторът който постоянно трябва да се рови. Веднъж човек разгоби ли ктм, стига до заключение, че това е CZ-та при ендурата. Страшно недодялана и нескопосана машина. Не съм горд, че съм собственик на тази марка. При ктм съм видял най ненормалните решения. Един прост пример: Прецака ли ти се оста на водната помпа сменяваш разпределителен вал . Цената е като в приказките. Много умно решение . НЕ ми се пише повече, че ме лови яд. За марката най добре може да даде информация Жоро Пашов. Дано се включи.

Коментар

Нека все пак когато споделяте мнения за машините да пишете и за какъв тип машина се отнасят - 2т или 4т.Доколкото знам 2т мотоциклетите на КТМ не страдат от "детските" болести на 4т събратята си - правилно ли е или грешно съм разбрал?За Жоро Витлиемоф предполагам, че говори за 4т.
                          Иван Маринов
                          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Да ,Жоро говори за 4т. RFS серията . там водната помпа е монтирана направо на разпределителния вал (оста на помпата е продължение на вала) , но досега не съм чул някой друг да се оплаче от такава повреда

п.п. а , за прословутия чуплив пачи крак хич няма да споменаваме , то си е консуматив!!!
                            Последно редактирано от yurgana; 13-03-10, 08:41.

Коментар

Aми колега един от кусурите е че повечето имат проблем генератора недозарежда и ако се кара на фар после няма стартер.
                              0878424143
                              0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X