Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОРАНЖЕВИТЕ...(КТМ)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОРАНЖЕВИТЕ...(КТМ)

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
    Aми колега един от кусурите е че повечето имат проблем генератора недозарежда и ако се кара на фар после няма стартер.
    Абе Пепи то мотор няма ти генератора гледаи нали работят кото фуражомелки всичките.Но за двутакта съм със друго мнение.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Ох ще ме убиеш от смях Недей така де много остро го даваш може за тебе това да е реалността ама има хора дето си ги харесват
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от BATKO PEPI WR; 13-03-10, 09:43.
      0878424143
      0887424150

Коментар

Я да пусна тук тези снимки. Бяха предназначени за обявата, но стават и за тази тема :

Ето обаче как изглежда от вътре.
        Сменени: всички лагери, ново бутало ( комплект ), цилиндър, ангренаж, гарнитури, алуминиевото фибърче на водната помпа+ семерингите и опръстенчетата. Препаснати клапани + нови гумички. Шлайф на глава. Бас ловя че съм забравил нещо ама като се сетя ще допълвам.

Лагери.

Лагерите са японски марката се вижда.

Скорости

Биела

Колянов и балансиращ вал

Новите гарнитури.

Шлайфаната глава с препаснати клапъни и сменени гумички.

След като всичко беше измито с корселин след това беше старателно продухано.

Буталото.

Цилиндър.

всичко в кюпа.

Разпределителният вал. Безупречен.

Лагерчетата на копилиците в перфектно състояние. Виждат се и новите гарнитурки на капачетата.

Всичко събрано.

Целичт ремонт беше извършен под строг технически надзор, като всяко детайлче се преглеждаше под лупа. Това съвсем сериозно.

Коментар

Дааа КТМ всички го плюят всички го мразят ама който го опита неиска друг мотор. Чупенето - чупи се защото като всички мотори си иска и да се обслужва понякой път. КТМ веднъж направен и събран правилно може да забравите за- клапани;биели;скорости;съединители и други.
          Да незбравяме че е един от най-силните стандартни мотори .Частите -можеби най- евтините при моторите (само за 560лв.на едно 520-ехс му смених вторичен вал ;6 зъбни колела;три вилки ;всички зегерки и всички иглени лагерчета в скоростите )
          Така че КТМ-а е друга нещо казва КАИРОЛИ

Коментар

Здравейте колеги, аз карам КТМ (520 ЕХС) от година и половина и за това време имам следните наблюдения:

минуси:
            - двигателя има доста силни вибрации и е дооста шумен;
            - всичко има склонност към саморазвиване (станал съм рекламно лице на локтайт);

плюсове:
            - всички лагери по окачването и главините са си стандартни и могат да се намират евтино;
            - лесен за обслужване и подръжка (клапаните не са на пулове и т.н.);
            - добри спирачки;
            - много добре развита мрежа от представителства и няма проблем с частите;

Единствената марка на нашия пазар, които не загърбиха 2Т гамата.
            Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

От тук видяното до сега в тази тема не видях нищо хубаво за КТМ-ите незнам защо ги хвалите толкова мотор на 5-6 години и вече със стотици ремонти
              Аааа и да не забравя защо са евтини консумативите и частите - щото се трошат много а кой ще тръгне да купува такъв мотор като се триши толкова често а и на всичко отгоре частите му са скъпи
              "Японеца" и е японец каквото и да си говорим
              Който не кара той не пада :mrgreen:
              http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
                Единствената марка на нашия пазар, които не загърбиха 2Т гамата.
                Това поне за мен е много важен плюс за марката.А и както се вижда хората недолюбват 4т моделите, относно 2т лошо няма толкова много писано.

Kawasaki KLX ама и дори по Българските състезания всичко става оранжево, тъй както са много лоши мотори нали?Тея зелените се крият явно, срам ли ги е или?.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
                  От тук видяното до сега в тази тема не видях нищо хубаво за КТМ-ите незнам защо ги хвалите толкова мотор на 5-6 години и вече със стотици ремонти
                  Аааа и да не забравя защо са евтини консумативите и частите - щото се трошат много а кой ще тръгне да купува такъв мотор като се триши толкова често а и на всичко отгоре частите му са скъпи
                  "Японеца" и е японец каквото и да си говорим
                  И аз така мислих,преди да си взема КТМ.Сега вече другите нещо не ми харесват.

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
                    (клапаните не са на пулове и т.н.);
                    .
                    А задавал ли си си въпросът, колко струва едното лагерче на кобилиците ? Иначе за шумният двигател съм съгласен, но при така добре развилата се технология в лепилата, за саморазвиване неможе и да говорим.
                    Страшно съм доволен от управлението и мощността на мотора. За тези които не знаят съм собственик на EXC 450.

Коментар

Уууфффф ,умръзна ми вече да чета драки във форума!!!
                      Амчи как няма да има проблеми и ремонти!!
                      Те тия мотори от закален диамант да бяха направени пак ще ги счупите!!! Я си караите кои квот си има пазете го и ще сте щастливи!!!
                      Нали знаете за лошия мотор и за добрия стопанин??
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                        Уууфффф ,умръзна ми вече да чета драки във форума!!!
                        Амчи как няма да има проблеми и ремонти!!
                        Те тия мотори от закален диамант да бяха направени пак ще ги счупите!!! Я си караите кои квот си има пазете го и ще сте щастливи!!!
                        Нали знаете за лошия мотор и за добрия стопанин??
                        Ей незнам аз направих сделката на живота си пък за другите които карат КТМ, да му мислят.

Коментар

Абе ти убуу си я направил ама помислили за това че до сега мислеше за две цървуля пък от тогаз за четири петали!!!???
                          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                            Абе ти убуу си я направил ама помислили за това че до сега мислеше за две цървуля пък от тогаз за четири петали!!!???
                            И на айгър трябва да плаща.И най важното когато хората карат тя ще е натежала след намесата на айгъра.
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                              Ей незнам аз направих сделката на живота си пък за другите които карат КТМ, да му мислят.
                              С доплащане от твоя страна ли стана сделката или.. ?
                              OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                                Това поне за мен е много важен плюс за марката.А и както се вижда хората недолюбват 4т моделите, относно 2т лошо няма толкова много писано.

Kawasaki KLX ама и дори по Българските състезания всичко става оранжево, тъй както са много лоши мотори нали?Тея зелените се крият явно, срам ли ги е или?.
                                Нееее колега защо да ги е срам и да се кият
                                ти сам си отговори по в по ранните постове - а именно средствата зеленичките са малко по скъпички
                                а що се отнася до возия оранжевките само могат да им завиждат
                                Който не кара той не пада :mrgreen:
                                http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X