Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
    Не искам да споря с никой , но вземете качете се на един 300 и го покарайте, но не за едно кръгче, а малко повече и тогава говорете. Писна ми от такива настолни професори само си давате излишното ви мнение и хулите марките. Принципно всеки му харесва нещо и затова на всички не може да ни харесват 2т само разбирам ви , но като не сте карали и не знаете за какво става дума не давайте тъпите си мнения само предизвиквате спорове.
    Аз съм за да покарам 300 малко повече от едно кръгче,само че първо трябва да си намеря за спонсор някоя петролна рафинерия.

Коментар

Аз пък предлагам да се спрат глупостите в тая тема. Който каквото иска да кара. Заради подобни умозаключения на разни индивиди, много от хората от които има какво да се научи спряха да пишат във форума. Никой не ви кара да четете в темата за конкретен модел на дадена фирма. Тук един от малкото хора, който има желание, нерви и средства да си подобравя мотора е седнал да споделя с нас, вие почнахте с глупостите. Ебаси хейтърите, това не е тема КТМ срещу Ямаха или 2т срещу 4т. Пишете си глупости по вашите теми.
      Ако някой не е разбрал, идеята на темата е : Чинела споделя с нас какво не му харесва в мотора и какво прави за да го подобри и нагоди за неговия стил каране.
      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
        Аз пък предлагам да се спрат глупостите в тая тема. Който каквото иска да кара. Заради подобни умозаключения на разни индивиди, много от хората от които има какво да се научи спряха да пишат във форума. Никой не ви кара да четете в темата за конкретен модел на дадена фирма. Тук един от малкото хора, който има желание, нерви и средства да си подобравя мотора е седнал да споделя с нас, вие почнахте с глупостите. Ебаси хейтърите, това не е тема КТМ срещу Ямаха или 2т срещу 4т. Пишете си глупости по вашите теми.
        Ако някой не е разбрал, идеята на темата е : Чинела споделя с нас какво не му харесва в мотора и какво прави за да го подобри и нагоди за неговия стил каране.
        А как ти се струва шегата да дадеш 17 000лв за мотор и в същото време да нямаш мотор,а как ти се струва шегата с един резервоар 60км преход.Спрете да си мислете че моторите от Екстремния Ендуро шампионат имат нещо общо със тези които ги продават на пазара,тоест общото им е само марката.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Станислав ВР също го пробва по една екстремна пътека, с моя мотор излезе за около 5-6 минути, а после с неговият....той ще си каже сам.
          ВР 426 по екстремна пътека,майтап си правиш нали,въобще не го споменавай на друго място.

Коментар

Животе нищо лично към теб ама моля те спри да пишеш глупости. Както Чинела ви каза по-нагоре вчера покарах неговия мотор , но не на черен път, на една екстремна пътечка с неговия мотор излязох за около 5-6 минутки без никъде да спирам и да бутам дори като излязох нямах никаква умора. Върнах се до долу дето ми беше мотора и взех моя, Чинела си взе неговия на тия лоши места дето прелетях буквално с неговия с моя бутах като луд. Направете си изводите мотор е създаден за Хард Ендуро там му е силата за там е пригоден. Отначало и Аз си мислех, че 2т мотор не е мотор, че по-трудно се кара по-лошите места та какви ли не глупости, моя извод е, че за хард ендуро само 2т мотор.
            Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

За пореден път правиш спорове теб лично не те познавам и не знам как караш, но като гледам много мотори си карал ама виртуално тук във форума или в клипове точно с 426 -цата къде искаш ще те пробвам. За пореден път ми се убива желанието да пиша във форума и да давам съвети от моята малка практика с моторите може да не мога да карам и да не разбирам ама поне не пиша глупости като някой хора.

Чинел извинявай , че спамих с неща не свързани с темата.
              Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Животе нищо лично към теб ама моля те спри да пишеш глупости. моя извод е, че за хард ендуро само 2т мотор.
                Глупостите си ги пишеш сам.

Коментар

За пореден път правиш спорове теб лично не те познавам и не знам как караш, но като гледам много мотори си карал ама виртуално тук във форума или в клипове точно с 426 -цата къде искаш ще те пробвам. За пореден път ми се убива желанието да пиша във форума и да давам съвети от моята малка практика с моторите може да не мога да карам и да не разбирам ама поне не пиша глупости като някой хора.

Чинел извинявай , че спамих с неща не свързани с темата.
                  Хайде сега да се съберете с Чинела,ти с ВР 426 той със супер модифицирания ехс 300,аз ще съм с най умрелия мотор сравнен с вашите, др 250.Ще караме на неутрална територия и ще сложим ключ завинаги за митовете и легендите.

Коментар

Аз нямам средства иначе с голямо желание бих дошъл , ако можеш ела ти ще караме където кажеш.

Коментар

Аз нямам средства иначе с голямо желание бих дошъл , ако можеш ела ти ще караме където кажеш.
                      Аз затова ти казвам неутрална територия,аз при вас ще карам проблеми няма,ама ти ако дойдеш при мен ще трябва да те оставим да печеш кебапчетата,това с ВР-си го избий от главата че ще можеш да караш,пробвано е да знаеш.

Коментар

Не знам знам защо голяма част от българите сме такива комплексари.
                        Размазахте супер интересна тема,която ще послужи на много хора.
                        Мога да поздравя Чинела,че си прави труда да споделя с нас информация,която би помогнала и спестила много пари и лутане на мнозина.
                        Колко от нас споделят опита натрупан с годините?Почти никой.
                        За това хората се обезкуражават и спират да пишат.
                        Г-н Животе,кога да дойда да те взема да покараме по трасето,което подготвят МГ реийсинг за състезание?Ще минем да вземем и Станислав.Този ДР половината трасе ще може да излезе само разглобен на части в няколко раници.Просто няма да му стигне сила какъвто и карач да си.426-та ще излезе на всякъде,колко и да не е мотор за ендуро.
                        Казвайте кога да паля пикап-а.Обяда също ще е от мен

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                          Мога да поздравя Чинела,че си прави труда да споделя с нас информация,която би помогнала и спестила много пари и лутане на мнозина.
                          Г-н Животе,кога да дойда да те взема да покараме по трасето,което подготвят МГ реийсинг за състезание?Ще минем да вземем и Станислав.Този ДР половината трасе ще може да излезе само разглобен на части в няколко раници.Просто няма да му стигне сила какъвто и карач да си.426-та ще излезе на всякъде,колко и да не е мотор за ендуро.
                          Това с писането и което го четеш по книгите не расте по нивите,ама ми стана ясно че не си в час.
                          По втората тема,от трасе до пътека сигурно не правиш разлика,и аз мога да ти направя трасе по което можеш да минеш само пеша.А като захванахме темата за състезанията,да ти кажа честно само на Пачароза състезанието в Кърнаре беше достойно за номинация.Видях ги силовите майстори с кросови и разни други ръждилки как дори не успяха да завършат половината пътеки.

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                            Така,относно незнаещите да поясня какво значи мотокрос и екстремно ендуро.
                            Това на първият клип е мотокрос,каквито са и повечето състезания по ендуро в България,никаква тръпка.

А това вече е истинско хард ендуро.

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                              Проблемите ти идват от това , че твоят мотор ти е слаб в ниските , дави се , а във високите е много силен. С промяната на горивната камера това се е променило. За тези мотори трябва скорост и много работа със съединителя , профитата нямат проблеми защото се движат много бързо по трасетата.
                              Това мнение ми харесва,същото изпитах аз при едно кръгче на ехс 300,по пътеката по която се движех максималната скорост трудно достига 5км.ч,двойни S комбинирани със изкачвания под остър ъгъл,със скорост не мога,единствено разчитам на ниските обороти.Като върна газта мотора изгасна,което при моя ДР това го няма,пробвах с повече газ но мотора се окопа и остана на място,пробвах и с полу-съединител,горе долу нещата потръгнаха,но с малко газ пак нищо,с много газ се окопаваше.И накрая с две думи това не ми е мотора за стила на каране.

Животе , прави разлика между каране и носене на мотор , сигурен съм , че ако аз дойда при тебе , ще има места където няма да мога да пренеса Супер тенерето , но и ти ако дойдеш , твоят ДР ще трябва да го дърпате с лебедка където 750 кубиковият мотор ще излезе , просто защото освен килограмите ,ти трябват и конски сили , при носенето дори бутало не ти трябва.

Това мнение не ми харесва,можеш да попиташ тези с които съм карал колко пъти са ме виждали да нося мотор.Вярно ДР-а е слаб но единствено за продължително стръмно изкачване тип мотокрос.

Коментар

Животе, аз теб не разбрах кой те принуждава да си купуваш 2т, че точно 300, че и КТМ на всичкото отгоре. Защо си толкоз против модела ?
                                Някой, някъде да е казал, това е единствения модел/мотор/марка за ендуро ?
                                Ти на всяка тема в която има дискусия за даден модел си вътре и спориш, че твоя мотор е по-по-най и ще излезе навсякъде.
                                Всеки да си кара каквото има и както може.
                                Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X