Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Първоначално публикуван от gps79 Преглед на мнение
    То така и така се осра хубавата темата http://frognews.bg/news_45765/Eduard...t_balgarskiia/ може някои хора де припо3наят па дано да спрат да пишат.

А още един ливаден майстор който не е в час,не е осрана бе човек,само е малко оакана,ама за сметка на това Чинела ще трябва да ме черпи защото темата в момента му е най четената и естествено благодарение на мен.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
      А още един ливаден майстор който не е в час,не е осрана бе човек,само е малко оакана,ама за сметка на това Чинела ще трябва да ме черпи защото темата в момента му е най четената и естествено благодарение на мен.
      Леле ама той не спря да се излага... Темата била най-четена заради него , четена е защото се излагаш и всички ти се подиграват и смеят на сеира бе приятелю усети се най-после и изчезни.
      Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
        Леле ама той не спря да се излага... Темата била най-четена заради него , четена е защото се излагаш и всички ти се подиграват и смеят на сеира бе приятелю усети се най-после и изчезни.
        Ти нали спираше да пишеш,не ми давай съвети ами наблегни на карането,ама и аз пък съм един как да наблегнеш с онова изнемало вр 426,нещо май не те огря с продажбата,знаеш ли с какво се славят тези мотори,когато си купуваш такъв мотор върви в комплект с една кофа със свещи.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=172413

Без думи....

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Ти нали спираше да пишеш,не ми давай съвети ами наблегни на карането,ама и аз пък съм един как да наблегнеш с онова изнемало вр 426,нещо май не те огря с продажбата,знаеш ли с какво се славят тези мотори,когато си купуваш такъв мотор върви в комплект с една кофа със свещи.
            Хаха чакай забравих ти си най-добрия да ама виртуален маниак, трябва да те наградят от екипа на youtube за най-активен потребител. А относно мотора ми недей го гледа и да го плуеш и каквото искаш го прави ама мечтай си да го имаш такъв ама чакай забравих, че едва ли можеш и такъв да си позволиш.
            Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Хаха чакай забравих ти си най-добрия да ама виртуален маниак, трябва да те наградят от екипа на youtube за най-активен потребител. А относно мотора ми недей го гледа и да го плуеш и каквото искаш го прави ама мечтай си да го имаш такъв ама чакай забравих, че едва ли можеш и такъв да си позволиш.
              Не съм виртуален,мои снимки може да гледаш с месеци защото са страшно много натрупани години наред в темата По Старопланинските пътеки.Ами твоите къде са,като изключим едно две излизания с Чинела.А относно твоя мотор не го желая дори и подарък да е,един приятел имаше такъв,с триста мъки го продаде и после праща един месец мед и бучки сирене на купувача че го е отървал от мъките.

Коментар

Снимки има в темата на Дупница Екстрийм ама защо изобщо Аз пиша с хора много по-ниско от моето ниво взел тука да ми се прави на голям разбирач кое колко свещи горяло и кой мотор за какво ставал ама ало професора вземи първо ти си купи един истински мотор и тогава пиши хората такива мотори ги хвърлят като твоя ама ти го караш и се правиш на големия разбирач осъзнай се колко си зле пуснаха още една тема за да се подиграват хората с теб разбери не си интерес приятелю.

П.П Спирам на на истина да пиша защото темата стана пълна боза.

Коментар

Сакън не спирай че другата тема е по сериозна от тази и ни трият постовите.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Снимки има в темата на Дупница Екстрийм ама защо изобщо Аз пиша с хора много по-ниско от моето ниво взел тука да ми се прави на голям разбирач кое колко свещи горяло и кой мотор за какво ставал ама ало професора вземи първо ти си купи един истински мотор и тогава пиши хората такива мотори ги хвърлят като твоя ама ти го караш и се правиш на големия разбирач осъзнай се колко си зле пуснаха още една тема за да се подиграват хората с теб разбери не си интерес приятелю.

Да де точно в темата на Чинела имаш едно две излизания по най леките пътеки,гледал съм снимките.Та относно мотора ми,че то точно там е майсторлъка да излезеш с мотор който е за боклука,то със супер модерните и баба да качиш и тя ще излезе.А знаеш ли каква ми е най голямата награда,хората после да говорят Живота с този умрял мотор излиза пък супер модерните не могат.

Коментар

Специален поздрав за 2т маниаците и най вече за оранжевата мания.
                      Този юнак ще трябва да чака сухия сезон до като пресъхне реката за да може да тръгне,явно сега е много пълноводна.

Коментар

Чинел за сетен път се убеждавам че форума е пълна трагедия,развеселихме тази тема имаше сръдни,хубаво,преместихме се в съседната развеселихме и нея,сега вече е заключена и на всичкото отгоре Змея е с Бан че казва истината в очите.Явно някой умишлено иска форума да не върви,трият ми мнения че съм пускал снимки от Национален Парк Централен Балкан,че откъде другаде да ги пускам като там само карам.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...89#post2309189
                          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                          KTM 350 SX 2011

Коментар

Чинел обичам те,просто съм влюбен в теб,ама къде ми изчезна поста за плетките на една кука и плетенето на гоблени,държа на тях.Шише ракия давам.

Коментар

Да се върнем на темата. 300 според мен е състезателен мотор, или по точно - разработен за състезания. Това как го виждам - преди всяко състезание се настройва за съответния терен, температура, височина и т.н. На състезанието му се взима максимума. После до другото състезание, пак настройки и т.н. За средно статистическия карач този мотор не е подходящ, и нищо чудно той да се представи по добре със стругче като на Ристо - Мотористо
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                                Да се върнем на темата. 300 според мен е състезателен мотор, или по точно - разработен за състезания. Това как го виждам - преди всяко състезание се настройва за съответния терен, температура, височина и т.н. На състезанието му се взима максимума. После до другото състезание, пак настройки и т.н. За средно статистическия карач този мотор не е подходящ, и нищо чудно той да се представи по добре със стругче като на Ристо - Мотористо
                                Поздравявам те за мнението.
                                Последно редактирано от viki terzieva; 31-10-13, 11:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X