Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий

X
- 

От: Спорове и препирни
ооо така ли,а ти като ходиш на Ерзберг да караш как се представяш,че несъм виждал одзивиПървоначално публикуван от petaca Преглед на мнениеМай малко си се объркал с тия анкети,що не погледнеш какво се кара на Ерзберг или Редбул Ромениак.А има и още нещо че КТМ дърпа от 2002-2003г.като модели,преди това съм съгласен Ямаха са по добри.Ама 99-01г. за мотор си е дърто вече.

YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i
Коментар
 - 

Чакайте пък аз да питам по вашата логика щом най-карани са по състезанията и най-много печелят Ктм това означава ли че като Камаз печелят при камионите те са най-добрите.На всички е ясно колко усилия и средства влагат ктм да се докажат като конкурентно способни и да достигнат нивото на марките с традиций в бранша.0878424143
0887424150
Коментар
 - 

правилен въпрос колегаПървоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнениеЧакайте пък аз да питам по вашата логика щом най-карани са по състезанията и най-много печелят Ктм това означава ли че като Камаз печелят при камионите те са най-добрите.На всички е ясно колко усилия и средства влагат ктм да се докажат като конкурентно способни и да достигнат нивото на марките с традиций в бранша.

Коментар
 - 

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнениеЧакайте пък аз да питам по вашата логика щом най-карани са по състезанията и най-много печелят Ктм това означава ли че като Камаз печелят при камионите те са най-добрите.На всички е ясно колко усилия и средства влагат ктм да се докажат като конкурентно способни и да достигнат нивото на марките с традиций в бранша.
Пепи дали е ямаха или ктм и на двети не им е мястото при моторите.С едното се свири а другото караш тикаш мънааааа.

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
  0888984256
Коментар
 - 

Според мен ,тези спорове са излишни защото, те и ктм правят тостери,биберони и всякакви глупости ,просто истината е една ктм е много добър мотор но е с уникална подръжка,тоест за хора с пари.Въпреки всичко за мене окачването го прави мотор.
Коментар
 - 

Да ама не,КАМАЗ е фирмен отбор с огромна асистенция и това,че печели няма никаква връзка с качествата на машината.Виж по нашите състезания където всеки е "Сам съм си спонсор" става друга работата.Аз поне незнам на някой да му дават безплатни резервни части в неограничени количества само и само да слави името на КТМ например.Обаче Ямахаджийте няма да се плашите-има тука цял един град (Калофер),в който няма друг мотор освен ямашка та няма страшно,не сте на изчезване
.

Коментар
 - 

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнениеДа ама не,КАМАЗ е фирмен отбор с огромна асистенция и това,че печели няма никаква връзка с качествата на машината.Виж по нашите състезания където всеки е "Сам съм си спонсор" става друга работата.Аз поне незнам на някой да му дават безплатни резервни части в неограничени количества само и само да слави името на КТМ например.Обаче Ямахаджийте няма да се плашите-има тука цял един град (Калофер),в който няма друг мотор освен ямашка та няма страшно,не сте на изчезване
.
Откога в Калофер викат на ижа ямаха.

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
  0888984256
Коментар
 - 

не е важно да караш мотор който е от най караната марка или най добрия,а която марка харесваш и си доволен. много ясно че който каквато марка кара нея ще хвали

Коментар
 - 

Мооооууу ли си сигурен???Първоначално публикуван от hari_yzf Преглед на мнениеа и тука има май хора който само пишат и си хвалят моторите,а не каратKawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR
Коментар
 - 

Попринцип може да ги има, но не виждам да участват в момента в дискусиятаПървоначално публикуван от hari_yzf Преглед на мнениеа и тука има май хора който само пишат и си хвалят моторите,а не карат

KTM Fen
Коментар
 - 

Виждал съм таквоз животно на живо. Изглежда по-добре от оригиналаПървоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнениеАаа порасна им на тях работата,вече неможе се говори с тех
.Интересното в тяхното царство беше,че имаха за пример и междинен модел при прехода си от Иж към Ямаха -Ижомахата (рамка от Ямаха с двигател от Иж) 
.

Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар