Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от BORICANO Преглед на мнение
    Ами не Гумата си е Гума нямя лъжа,няма измама просто си се разкарвах из пазара и гледам гуми викам чакай да видя тука.И на въпроса колко струваа-ЪЪЪЪЪ 13лв.Отде я измислиха тая цена.Ама си е факт утре мисля да я слагам гумата.
    Ами честито тогава.

Коментар

Айде да ъпнем темата малко... Да се похваля, че вече имам лепнки на форума След някоя друга седмица, като почна да стягам мотора ще са първия "ugrade" с който ще се сдобие TM-а

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        Айде да ъпнем темата малко... Да се похваля, че вече имам лепнки на форума След някоя друга седмица, като почна да стягам мотора ще са първия "ugrade" с който ще се сдобие TM-а
        Още ли не си го подкарал тоя мотор бе човек?

Почвам да се съмнявам, че въобще си го купил

Коментар

Първоначално публикуван от BORICANO Преглед на мнение
          Ами не Гумата си е Гума нямя лъжа,няма измама просто си се разкарвах из пазара и гледам гуми викам чакай да видя тука.И на въпроса колко струваа-ЪЪЪЪЪ 13лв.Отде я измислиха тая цена.Ама си е факт утре мисля да я слагам гумата.
          Ъъъъъ колега има ли още?
          Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
          Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
            Още ли не си го подкарал тоя мотор бе човек?

Почвам да се съмнявам, че въобще си го купил
            Тъкмо това си приказвах с Ива преди половин час... направо съм труп вечер и не мога да се накарам да въртя телефони или да обикалям по магазини...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
              Тъкмо това си приказвах с Ива преди половин час... направо съм труп вечер и не мога да се накарам да въртя телефони или да обикалям по магазини...
              Ами айде да вземеш да го покажеш тоя ТМ вече, кво се мотаеш, прекаляваш
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                Ами айде да вземеш да го покажеш тоя ТМ вече, кво се мотаеш, прекаляваш
                А ти няма ли какво да показваш бе хаймана
                айде издай тайната най-после
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Не не гумата беше само 1 и аз я добарах, ако имаше повече щях да ви запазя

Коментар

• Да се похваля

Здравейте,купих си генерация ФМФ и обещах на Димитър(от него я купих) да пусна снимки.Ами ето снимки и едно клипче,Митак извинявам се за забавянето

п.с.Не съм сигурен дали темата е за тук,ако не е предварително се извинявам на модераторите.

клипче:http://uk.youtube.com/watch?v=3h_dZIvGup0
                    снимки:

Коментар

Ето ги снимките
                      Прикачени файлове

Коментар

Брей че лъскав станал този ФМФ
                        Предполагам, че освен звука е подобрено и отговарянето на газта. Поне на клипчето добре звучи, но малко ти е богата сместа в ниските. Пробвай да я нагласиш с винтчето за въздуха - 2 оборота и половина развиваш от пълно завито положение и трябва да дзънка.
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Направо ме разби,наистина се дави в ниските обороти ама аз поне го разбирам само в движение,евала

Коментар

Преди малко се прибирам от Смолян. Бях на изпит практика (курмуване) за "Б" категория и го взех
                            Другата седмица съм на БЧК и пускам документите, след което ако има курс за "А" категория се записвам, ако ли не... на пролет
                            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                              Преди малко се прибирам от Смолян. Бях на изпит практика (курмуване) за "Б" категория и го взех
                              Другата седмица съм на БЧК и пускам документите, след което ако има курс за "А" категория се записвам, ако ли не... на пролет
                              Честито Гоше много безаварийни километри и успе с А категория но сега през зимата дали има кои знае
                              0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
                                Честито Гоше много безаварийни километри и успе с А категория но сега през зимата дали има кои знае
                                Благодаря.
                                Ще говоря с инструктора да го питам дали има хора за "А" и ако има се записавам и аз, ако ли не ще е изкарвам на пролет
                                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X