Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Ей най-накрая и аз да се похваля-днес ми беше първият работен ден, за някой това си е ежедневие, но аз не бях работил от месеци
    Митков станах ти колега, започнах работа във ветеринарна аптека

Коментар

Преди 2-3 седмици си купих ризница драгомирка.

Външния вид на мотора тотално е променен.

Оправих му проблема с оборотите.

Регистрирах го.

Уча се да правя простотии с мотора - задна гума въртене, глупости вече оборотите като са добре.

Въобще супер седмица.
      [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
        Преди 2-3 седмици си купих ризница драгомирка.

Външния вид на мотора тотално е променен.

Оправих му проблема с оборотите.

Регистрирах го.

Уча се да правя простотии с мотора - задна гума въртене, глупости вече оборотите като са добре.

Въобще супер седмица.
        Браво за радостите! Иначе дали не ти се намира снимка на драгомирката, щото вече съм с един Ацербис, ама ми е интересно, всеизвестната драгомирка как изглежда и за колко може да се намери.

Коментар

Ми и аз имам голям мерак да се снимам ,но винаги или съм целия омазан с масло или целия съм кален или целия съм мокар и не ми е до такива работи. Но тея дни ще я снимам и ще направя един пост в темата за тестове. Иначе аз взех от по-новия по-скъпия вариянт (195 лв.), защото от по-старите по-трудно се намират размери ако не ти се чака да ти доставчт (165 лв.). Тези дни ще пусна снимка.
          [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Минах през маалата да видя циганката дето ме хвалеше дали не е умряла и не беше, та ето какво каза тя:

Това чинелата си турил нова валхорна на матора, страшен джангър прай

Коментар

Въй малиии. Тва Чинела ся ш'дигни махлата фъф въздуфа
              Брау бе, брау !!! Ама да си купиш и тапи за ушите
              2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от iceman1234 Преглед на мнение
                Браво за радостите! Иначе дали не ти се намира снимка на драгомирката, щото вече съм с един Ацербис, ама ми е интересно, всеизвестната драгомирка как изглежда и за колко може да се намери.
                Виж тук:http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?cPath=118&products_id=613&osCsid= b177a04d3b6158d5912b1e133cdc6fc6
                Lesidren.com

Коментар

и аз да се похваля. благодарение на CHINELA вече имам чисто нови ботуши. и то само за 130-долара
                  Прикачени файлове

Коментар

колеги днес се прибрах от Виена, където като влязох в магазините на Louis и ми останаха очите, че като не можах да се сдържа се сдобих с една каска AGV RC-5 и едни новички ръкавици
                    Прикачени файлове
                    Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнение
                      колеги днес се прибрах от Виена, където като влязох в магазините на Louis и ми останаха очите, че като не можах да се сдържа се сдобих с една каска AGV RC-5 и едни новички ръкавици
                      Честито
                      Дано не ти се налага да тестваш здравината й
                      MG RACING

Коментар

хайде и аз да се похваля.....купих си преди 4 дни моторче, suzuki RM250 .. и сам го карал два пъти..вчера реших да се метна на пистата до аксаково и по пътя прегря и спря моторетката, отворихме го и сега е сас счупен сегмент и буталце....неуспях да му се накефя както трябва дори

Коментар

Първоначално публикуван от rudemitach Преглед на мнение
                          хайде и аз да се похваля.....купих си преди 4 дни моторче, suzuki RM250 .. и сам го карал два пъти..вчера реших да се метна на пистата до аксаково и по пътя прегря и спря моторетката, отворихме го и сега е сас счупен сегмент и буталце....неуспях да му се накефя както трябва дори
                          Правило №1 - кросаците НЕ СЕ карат като шосейните мотори !!!
                          2010 CRF 250 R

Коментар

ми аз сам го карал само в горите..а и това дет прегря стана в разстояние от 30 метра...даже и толкоз не бях минал(запалих, тръгнах и след 30 метра се прееба)...просто предния собственик е бил голям палачор и доста неща ми е спестил за състоянието на мотора, и не зн каде как и с какво масло го е карал, явно при мен му е дошло времето и аз не зн, ама сега аз си тегля и аз си блъскам главата....

Коментар

Добре сте дошли, много се радваме. Но ви моля оттук насетне да пишете САМО И ЕДИНСТВЕНО на кирилица когато става въпрос за Български език!
                              VPetrov.photography

Коментар

Айде и аз да се похваля с новата придобивка
                                DR 250

Първите ми впечатления са .. уау много приятно и меко моторче
                                След тая кросарка дето карах това се кара по лесно от колело

Снимки по-късно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X