До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
е ... айде пак всички скочихме върху Митков - горкия ...
Човек да не се похвали 

е ... айде пак всички скочихме върху Митков - горкия ...
Човек да не се похвали

)))
))) )) И нямаше как да откажа на мацката ми да сподели радостта ми и да се снима с моторетката!!
)) И нямаше как да откажа на мацката ми да сподели радостта ми и да се снима с моторетката!!

)))
))) )) И нямаше как да откажа на мацката ми да сподели радостта ми и да се снима с моторетката!!
)) И нямаше как да откажа на мацката ми да сподели радостта ми и да се снима с моторетката!!

...а не бях много напред
...а не бях много напред  ...но ни пускаха общо а явно класирането е било по класове /там 200 кубиковите като моя са в S1 което е като нашето Е 1 само че там е силен клас..най добрата обиколка бе дадена от един пич с точно като моя мотор-ехс200..само че от отбора на ктм гърция..попреработен..малко
...но ни пускаха общо а явно класирането е било по класове /там 200 кубиковите като моя са в S1 което е като нашето Е 1 само че там е силен клас..най добрата обиколка бе дадена от един пич с точно като моя мотор-ехс200..само че от отбора на ктм гърция..попреработен..малко  /
/  ...състезанието бе -"харе скрамбле"...и всъщтност си бе по мотокрос ..даже почти суперкросс трасе плюс един начупен участък в близост до пистата с остри завои по хлъъъъзгава трева...45 минути -мотокрос на 39-40 градуса жега...е гати зора
...състезанието бе -"харе скрамбле"...и всъщтност си бе по мотокрос ..даже почти суперкросс трасе плюс един начупен участък в близост до пистата с остри завои по хлъъъъзгава трева...45 минути -мотокрос на 39-40 градуса жега...е гати зора  ...и трябва да ви кажа че гърците мноо са дръпнали напоследък и карат ама мноо яко
...и трябва да ви кажа че гърците мноо са дръпнали напоследък и карат ама мноо яко  ...някои от ендуристите участваха и на мотокроса /той се проведе отделно/ и...бяха с времена почти като на Бучаков
...някои от ендуристите участваха и на мотокроса /той се проведе отделно/ и...бяха с времена почти като на Бучаков  ..направо по едно време имахме чуство че сме на кръг от американския шампионат..
..направо по едно време имахме чуство че сме на кръг от американския шампионат.. ..имаше няколко души които караха...мноо яко
..имаше няколко души които караха...мноо яко 
  ..но иначе времеизмерването например си бе с транспондери ...и никой не можеше да каже и гък...всичко излиза на компютъра директно и разпечатките веднага се дават на състезателите
..но иначе времеизмерването например си бе с транспондери ...и никой не можеше да каже и гък...всичко излиза на компютъра директно и разпечатките веднага се дават на състезателите

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар