Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се справяте с полуделите кучета.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се справяте с полуделите кучета.

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
    Хахахаха това го знам едното куче тръгва по другия мотор хахах с един прител карахме кам Косанин дол и той понеже с тръба и му бучи мотора едно куче се излете по него а мен не ме чува моя мотор е по тих и като ми дойде от лявата страна такав шут му резнах че не можеше да сканира нивото хахаххаха напрао се истаркаля два трипати хахахахахахаххааххахахахахахахахахах
    Темата е супер полезна бих казал ,но според мен е изчерпана от към методи , поне на мен не ми идва друго на ум. Като прочетох това обаче се смях със сълзи ЕВАЛА
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Ми ето значи и ние така ще действаме Аз ще ги примамвам а ти отзаде стихия мотор ще им биеш шутовете Представям си как ще ме изпревари псето ако ти го ритнеш с твоя лек крак
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
        Ми ето значи и ние така ще действаме Аз ще ги примамвам а ти отзаде стихия мотор ще им биеш шутовете Представям си как ще ме изпревари псето ако ти го ритнеш с твоя лек крак
        Ма , нямаш проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
          Аз обикновенно слизам и използвам най-силното оръжие - кросовите ботуши! Винаги действа защото явно те обръщат внимание на самия мотор, а като слезнеш... ...в повечето случай ги е страх от хора.
          Това има май най голям ефект,след 357 магнум разбира се!

Коментар

Първоначално публикуван от zaxari_ Преглед на мнение
            Това има май най голям ефект,след 357 магнум разбира се!
            Tи пък 357 с това ще го направиш на кайма кучето бе. И един най "обикновен" глог ще му разкаже играта, само че с малко по малко кръв и черва по асвалта
            Май ми избива на брутализъм вече. Днес сънувах, че газя и остатъци от хора в катастрофа. Е минах си през останките най спокойно с мотора и въобще не ми пукаше( в съня става въпрос)
            Явно некарането една събота и неделя не ми се отразява добре.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Мда ,а незнам ,но и като караш с много ама много ниска скорост мотора едвам да пълзи и кучето се отказва Вече тези кучета ,който тарчеха по мен сега като едвам мина и без газ не ми обращат внимание или трагнат 1-2 метра и спират А иначе имаше 1 като ходихме да се возим 1 каракачанка колкото мотора гони 1 колега около 1-2 км и се неотказва бах и псето

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                Мда ,а незнам ,но и като караш с много ама много ниска скорост мотора едвам да пълзи и кучето се отказва Вече тези кучета ,който тарчеха по мен сега като едвам мина и без газ не ми обращат внимание или трагнат 1-2 метра и спират А иначе имаше 1 като ходихме да се возим 1 каракачанка колкото мотора гони 1 колега около 1-2 км и се неотказва бах и псето
                Викаш , да те е страх и да го ритнеш.

Коментар

Не е лъжа То главата му е колкото монитор

Коментар

Аз гледам доста строга животинка- БОК-че и нямам страх от кучета, НО карахме с шурата над Банкя по едни готини маршрути, та там има един овчар с 5-6 такива дзверчета и ни подгониха, добре че не бяха особено упорити, че щеше да има доста щети по нас. Щом ръмжи мотора- тръгват, като спреш и те спират, абе голям страх беше.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                      Tи пък 357 с това ще го направиш на кайма кучето бе. И един най "обикновен" глог ще му разкаже играта, само че с малко по малко кръв и черва по асвалта
                      Май ми избива на брутализъм вече. Днес сънувах, че газя и остатъци от хора в катастрофа. Е минах си през останките най спокойно с мотора и въобще не ми пукаше( в съня става въпрос)
                      Явно некарането една събота и неделя не ми се отразява добре.
                      Ами само такъв имам, пък и знам че действа!

Коментар

Спирам до някакъв овчарник /видимо запустял/ да изпразня бойлера. Вадя го и си пикам , а в тоя никакъв момент изскачат от двора на овчарника 5-6 големи псета.... а сега - наникъде , псетата близо нямам време и да го прибера . Направо паника - единственото необлечено в кори и простотии нещо стърчи навън ....и пикае дълго. Мислено се прекръстих и продължих невъзмутимо. Шибаните кучета се спряха на 3-4 метра от мен и продължиха да лаят настървено. Спокойно /доколкото можех/ си се качих на моторетката запалих и дадох най-здравата възможна газ.

Изводи много от цялата работа - но най важното - никакво бягане и паниране......... И никакво облекчаване /нито късо нито дълго/ около овчарници.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

ако са зад мен и ме подгонят намалям леко докато почти му опре муцуната в задната гума и след това яко газ
                          в 90% от случаите не съм на асфалт и му пълня устата с квото има по земята
                          веднъж помня че едно се разквича жално - сигурно нещо го е пернало през муцуната здраво

а ако ме причакват и са пред мен - давам газ свивам краката край мотора и в последния момент шут в главицата
                          ритали са ме със скиорска обувка в главицата - много боли
                          предполагам че и кучето така го боли като го изпердаша с ботушите
                          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Мене лятото като бях със скутера ме гони една каракачанка кучето беше колко скутера
                            Силвестър Георгиев
                            МК "Безделниците" Своге
                            Suzuki DR250S

Коментар

Колеги, не че нещо ви се бъркам в линията на живота....ама откъде е тази откровено идиотска агресия да ритате кучета??? Всички се надпреварват да се похвалят кой как е успял да нацели някое куче!?!?!?
                              Все едно слушам...т.е. чета разказите на 10-15 годишни деца. Всеки има право на мнение и поведение на тоя свят, ама според мен това е детинско.
                              Или може би приемате агресията на кучетата твърде лично? Аз се забавлявам в повечето случаи като ме подгони куче, давам повечко газ и толкова...
                              Per aspera ad astra.

Коментар

ако са зад мен и ме подгонят намалям леко докато почти му опре муцуната в задната гума и след това яко газ
                                в 90% от случаите не съм на асфалт и му пълня устата с квото има по земята
                                веднъж помня че едно се разквича жално - сигурно нещо го е пернало през муцуната здраво
                                Е тва си оферта може да го пробвам не бях се сещал
                                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X