До: Как се справяте с полуделите кучета.
е - прави си - ама до някъде
те що не си стоят кротки и мирни в крайна сметка
аз винаги в такъв момент си представям как съм пеш с дъщеря ми и гадното псе е до нас и ни лае
тогава ме наскачат едни мисли и желания... да не ти разправям
btw - теб куче дъвкало ли те е?
Първоначално публикуван от Tanuco
Преглед на мнение
те що не си стоят кротки и мирни в крайна сметка
аз винаги в такъв момент си представям как съм пеш с дъщеря ми и гадното псе е до нас и ни лае
тогава ме наскачат едни мисли и желания... да не ти разправям
btw - теб куче дъвкало ли те е?
Аз се справям като намаля-газ на съединител ако не стане спирам докато им доскучае. Случвало се е и да е цяла глудница, не беше изненада де, видях ги отдалече и просто им заобиколих територията, докато спряха да лаят и само ме наблюдаваха. Ако подходиш с респект, често ти отвръщат със същото, ако не почваш и ти да отвръщаш с тяхното поведение-шутове, камъни- разбираемо е защитаваш се. Но поне опитайте да им влезнете в ситуацията - хора сме, по-умни сме.
намалявам скороста докато се изравня с кучето след което без паника постепенно ускорявам докато не се откаже даме гони.Доста голяма грешка е да увеличаваш скороста когаро видиш,че те приближава куче защото тогава и кучето от стремеж да ви хване и то увеличава своята скорост и обикновенни попада под мотора а последствията водят до тешки травми.Извода е (БАДЕТЕ ПО ХИТРИ ОТ КУЧЕТАТА)
и трябва да ми бият още две след месец.. Мойте изводи са, кучетата да бъдат ритани щом тръгнат към теб, защото в последно време са побеснели.
Коментар