Някой случайно да знае някой инструктор в България, който в момента да провежда курсове за "А" категория?
Защото от няколко месеца търся и всеки ми казва, че в момента се въвежда новия закон и се чуди дали изобщо да продължава да води този курс...
Някой случайно да знае някой инструктор в България, който в момента да провежда курсове за "А" категория?
Защото от няколко месеца търся и всеки ми казва, че в момента се въвежда новия закон и се чуди дали изобщо да продължава да води този курс...
Ако те интересува за Перник, мога да проверя. А ако искаш да си я вземеш направо... има доста
Да според нов член от закона - курса трябва да включва и градско каране, според старите обаче инструктора няма право да предостави превозното средство на неправоспособен водач.
Това води до леки неразбории, и чух легенди, че някъде са писали актове на инструктори по тези членове.
Това е причината сега курсовете за А категория да са таква рядкост.
Странна страна е България, защото по този начин принуждава голяма част от желаещите да станат мотористи да карат нередовни...
И в Чепеларе вече се започва подготовка за въвеждането на новия закон.
Не знам колко е верно, но се говори, че цената на курса ще е около 600-650лв - преди няколко месеца беше 150лв...
Вчера записах един приятел за 250лв,но и тука сигурно ще поскъпне.
Одеве говорих с инструктора и каза, че той ще пуска курса на около 300-350лв. Сега чакам да ми кажат каква е цената на курса в Хасково и ако е по-приемлива ще го карам там, ако ли не, ще си го карам в Чепеларе.
Някой знае ли дали вече са приети новите поправки в закона? Вече задължително ли е да се кара и градско за А категорията?Подочух,че в момента в София нямало каде да се карат курсовете за А,но незнам дали е достоверна информацята.Ако някои в София го кара моля да сподели в коя школа(инструктор) и за колко пари? За Б категория вече въведено ли е правилото, че млад шофьор не може да кара повече от 1.6?
Коментар