Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отивам да го вадя !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отивам да вадя мотора....

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
    O да тази зъбота и неделя и аз покарах и то добре. Поста в темата Карлово-твърдо ендуро има ли желаещи на Даниел Туиков с катеренето по прагове много ми хареса, та и аз реших да пробвам. Еее голям кеф се оказа цяла събота и неделя не спрях да хвърча по ливадите и да катеря, искренно съжелявам, че нямаше кой да вербувам за фотограф Иначе в витоша на 1000 метра надморска височина става за каране снега се е постопил едно ланце грее направо златно време.
    Поздрави на всички
    Има нова версия на клипа със бетонен праг, но нея ще пусна утре
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Аз като за първи път бързо свикнах, но се надцених и един склон ми коства ръчката на съединителя То не баш склона е виновен а неутралната скорост която незнам как нацелих като връщах от 2ра на 1ва След като светна зеленото на таблото представете си какво стана надолу по склона
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Днес отново покарахме с kurmi6ona Снимки очакваите по-късно тук - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=24525&page=2
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от emil93 Преглед на мнение
          Днес покарах малко в Бухово но без гуми не става нищо. С изключение на миналия път когато карах(миналата година)днес не паднах нито веднъж. Снимки не можах да направя защото бях сам и нямаше как да се снимам
          Колега за гумите си много прав.
          Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Тази събота и неделя смятам да потренирам...... някой ако е близо тук до Крлово и ако времето е хубво почивните дни, да се обажда да покараме !
            ----
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Тъкмо се пребирам. Днес отново покарахме малко с Миро (Хр 600)

от тук нагоре имаше една пътека (доста стръмна си беше) Миро е качи до горе, а аз дори и не се опитах да е кача

на снимката не се вижда много, но както мотора така и аз бяхме целите в кал

Извинявам се за качеството на снимките

Утре или в четвъртак живот и здраве (тъкмо divecha ще се е върнал) и ще покараме заедно
              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Е и аз днес окалях мотора. Беше доста мокро и повече се караше на сняг. Но мерака е голяма работа.
                Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

И ние покарахме в неделя, голям сняг е при нас, много зор се кара
                  за 30 мин бях вир вода и на другия ден всичко ме болеше
                  В началото добре, като имаш сила държиш мотора макар че той иска все настрани да тръгва, но като дойде умората става трудно управляем
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Днес времето при нас е превъзходно за каране Чакаме divecha да се върне и ще потегляме някъде Най-после навих Крум да си сложи таралежките и след даскало ще ходим да му ги сменяме

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                      Днес времето при нас е превъзходно за каране Чакаме divecha да се върне и ще потегляме някъде Най-после навих Крум да си сложи таралежките и след даскало ще ходим да му ги сменяме
                      Абе ти в това хубаво време и на училище ли ходиш.Няма ли мотор за тебе ами да ходиш да те мъчат

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Абе ти в това хубаво време и на училище ли ходиш.Няма ли мотор за тебе ами да ходиш да те мъчат
                        ХаХа аз не съм ходил Чаках Крум да свърши и Дивеча да се пребере

Коментар

Днес не издържах на искушението да покарам на пресния сняг и веднага искарах мотора ето ги и първите затъвания ---

малко по малко започнах да се отпускам и давах все повече и повече гас но с нея за съжаление дойде и падането
                          Стигнах почти до връх Готен. За съжаление ми свършваше бензина и трябваше да тръгна обратно към къщи....
                          Последно редактирано от emil93; 25-01-08, 01:48.

Коментар

Имаги и тея моменти по някой път.

Коментар

Браво колега мераклия си
                              Поздрави, и за напред ти пожелавам да замениш ЕМЗ със нещо по така

Коментар

Дано

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X