Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отивам да го вадя !
Свий
X
-
До: Отивам да го вадя !
Ето да изкопая тази тема от СНЕГА защото идва зима първя сняг в западна България и по планините падна.
Голям кеф , тамън си взех новите гуми и то снега падна като по поръчка. Всички ливади около вилата ми бяха нарисувани с всевъзножни кръгчета усмивки и тен подобни
Даж потренирах и каране на задна гума та замалко да се обърна ка няколко пъти, стъпил на задните стъпенки
Снимки като винаги няма щото не се намери кой да снима.
KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
На 26-ти след коледната "снежна" вечер решихме с брат ми да "отивиме да ги вадим" обезателно...
Как да не се изкефиш на мекия и пухкав 10-тина сантиметров сняг с новите гуми за кал ааа... 
До сега от краткия ми 4-тири годишен стаж
на мАтор не ми се е отдавала възможност истински да се накефя на снега
и за това като се метнахме с брата не сме спирали почти 3 часа, добре че температурите не бяха много ниски - около минус 2 до 1 градус(идеални
) И за това имаше само 2 снимки..
когато един джип ни препречи пътя в гората и ние решихме малко почивка да направим, че то голяма жега бе.. 

Истинска снежна картинка.
Димитър Тенев
Коментар
-
Вчера следобед закрихме старата година, а днес следобед открихме новата
много добре се получи 
Дори започнах новата година с нови зъбаци и вериги, след като установих, че предния ден на зъбачето са му опадали половината зъбки
така че и мотора ми си получи новогодишния подарък
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
И аз днес реших да отида да го видя
Не го бях палил от 1-2 месеца и го запалих малко да поработи и му изпрах въздушния филтър
Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
Коментар
-
Аз се возя всеки ден... Температурите не са по-високи от -5, а аз като луд си карам... Не ми дреме кой, какво говори за мен! Въртях си се в снега, но с минусовите температури, стана много зле, всички улици са заледени, и аз си изпатих... Онзи ден паднах с около 55км на леда, и се влачих по шосето около 10 метра... За мое щастие, ми няма нищо, освен натъртен з*дник
. Прибирам се аз, и баща ми вика: "Кво става?", и аз му казах, че съм паднал, а той ми отговори "Какво счупи?", а аз му казах "Нищо, само си понатъртих задника.", и той... "Еми значи ти е било малко падането"... Абе купон голям... 4-тото ми падане. Много се радвам, че вече и аз мога се похваля, че съм паднал "сериозно"... Все пак съм без никаква екипировка.
Цецо, и при мен е нещо такова... Въпреки, че съм по-малък. Затова, аз не казвам на гаджето, че ще карам... Че само ми вика, ще паднеш... няма да караш и сякви такива... По-добре, си излез, направи си едно кръгче, а пък после и кажи. Но явно наистина я обичаш, щом не си излязал с мотора! Браво! Ама трябва да и обясниш, че трябва се примири с това, че ще си караш мотора в сякакво време.
Айде, честита нова 2009 година, и да сте живи и здрави!
Поздрави, Данаил!Пази душата си, не гумите!
Коментар
-
В същото положенит бях и аз тия дни, слънчево, но студено... така и така не го изкарах за някое кръкчеПървоначално публикуван от ianko Преглед на мнениеА бе и аз ходя до гаража по два-три пъти на ден,но нещо не ми стиска да го извадя във тоя студ-Мотора де
.
KTM Fen
Коментар
-
Да, Явата е вече на половина... Сега съм с Симсон с51б, многоооо здрава машина! Но, сега ще взимам един Балкан 250 за да има с какво да карам в калта, а пък Симсона, само лекичко... Балкана го взимам за 80лв., аз си имам необходимите части, а те са жило за съединителя, и акумулатор 6v
. Абе като нема пари за ендуро, ще го направим... с електрожена и флекса...
Пази душата си, не гумите!
Коментар
-
Днес след като падна няма и 1см сняг реших да го извадя- мотора
Викам си то може да не завали повече сняг тука ами дай да покарам малко на сняг
Бях сам,защото нямаше желаещи за каране в този "СТУД"
Пообиколих могилите около Труд ,но на последната имаше 5-6 човека,които правеха нещо нередно ама не ги приближих за да не изям някое дърво
Зяпаха ме докато не се отдалечих.

Някои офроудъри с Жипки са качвали могилата

Тази могила я качвах от къде ли не.

На два пъти паднах днес ама и двата пъти бяха на място и съм счупил предния калник.Май ще се купува нов напролет
Някой ако предлага втора употреба,но здрав да обажда!
Айде дано повече сняг,че така не е кефа достатъчен!
ЧЕстита Нова 2009 и от мен!YAMAHA WR450F
Коментар
-
абе и на мен ми е студено нещо.не ми стиска да излеза с мотора.не че ще се пада или че ще шчупя нещо ,ами не ми се разболява то и така и така съм сополив.иначе всеки ден си го наглеждам и се моля да се постопли малко поне +5 6 7 градосаДа се откажеш е лесно,да успееш е трудно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.

Коментар