Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Убиец

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Убиец

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
    Абсолютно вярно! Сутринта Алекси Стратиев го обяви на всеослушание по Нова, които пък се позоваха на Офнюз за информацията! Призивът му беше свидетелите да алармират полицията като представят и видеозаписите в подкрепа на искането за започването на някакви следствени действия.
    Записите могат да бъдат доказателство в съда. Не го слушайте Стратиев...

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
      Абсолютно вярно! Сутринта Алекси Стратиев...
      Алекси Стратиев е есенция на катаджията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Този боклук вече влезе в медиите и сега поне известно време ще е пешеходец. Много по-голям проблем имат всички останали с бял Голф. Както и изобщо всички останали които влязат в конфликт с мотористи.

Лекенцата с мотори (и ще ме прощавате, ама безнаказаността на мотора привлича лекенцата) вече имат морално оправдание за много по-открита агресия.

Това не е принос към темата.
        Това, че ще е пешеходец, няма да му помогне много. Снимката на говедото и адреса му са вече публично достояние... Въпрос на време е да се "спъне" някъде...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Записите могат да бъдат доказателство в съда. Не го слушайте Стратиев...
          Не съм го слушал нито го познавам... Но съм слушал хора доста навътре в материята...
          Любителския видеозапис помага да се изясни ситуацията... Но не може да бъде доказателство в съда... Можеш да изпратиш запис с оплакване/жалба.
          Ако си свидетел на случката записа ти вдига 'рейтинга' - тежестта на показанието. Но сам по себе си записа не е доказателство...
          Иван Шопов може да каже повече по въпроса - нали се борят чрез любителски видеозаписи за ред в паркирането на инвалидите... Мисля че там точно бе описана административната пътека - пишеш лична жалба срещу даден шофьор. Пращаш записа. След което отиваш да се подпишеш като свидетел (т.е. записа е повече информативен и в потвърждение на твоята теза)...
          Да, помага за изясняване на обстоятелствата, но не е доказателство, което да може да се използва в съда - може само да подкрепи твоите свидетелски показания...
          А относно лекето - наистина трябва да поровят по-дълбоко - дали наистина е виновен за убийството на жената. Това, че сега е с психически проблеми, едва ли означава, че не може да понесе отговорност за действията си...
          Може да е негоден за управляване на МПС, но не може държавата да няма лостове да озапти такъв начин на поведение... Въпроса е да има желание да ги използва тези лостове...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

1. Ето ги двата клипа от Събота, пускам ги, за да не се отварят по разни страници:

2. Ето скрийншотове, на които се вижда, че колата е една и съща:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:golf_killer.jpg
Прегледи:1
Размер:82.3 КБ
ID:5653720

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:golf_killer_2.jpg
Прегледи:1
Размер:69.6 КБ
ID:5653721

3. "В неделя, 10-ти ноември (2013), около 16:30 часа на магистрала "Струма" в посока София, в отсечката между Старо Село и Студена (в непосредствена близост до горните случки) автомобил УМИШЛЕНО и НЕПРЕДИЗВИКАНО е притиснал към мантинелата мотор, на който освен моторист имаше и пасажер. В следствие на катастрофата си отиде един човешки живот (Десислава Петрова на 37 г.), а друг е в Пирогов със сериозни наранявания. Издирва се автомобилът, който е причинил инцидента - малък бял хечбек (от категорията на Поло и Голф), не особено нов модел. По лявата част на автомобила със сигурност има следи от мотоциклета, освен ако не са заличени вече. По всяка вероятност автомобилът се е движил в пакет със златист джип (по непотвърдена информация - Шевролет Каптива)."

4. Случаите вече са свързани и следствието работи по установяване на съпричастността, близките имат повече информация, но от МВР са поискали от тях да не я споделят.
            Това нещо е излизало да УБИВА !!! Още не се знае дали няма и други жертви.

5. Безкрайно жалко е
            , че това нещо (въпросния индивид, аз не съм съгласен, че е невменяем) има духовни последователи, макар и на и условно ниво вкл. и в тази тема.
            Направете протест пред КАТ да напишат акт на неправилно изпреварващият моторист.
            Ако си мислите, че за вас няма опасност, не се успокоявайте, появиха се още потърпевши с автомобили, които са били засичани от кола отговаряща на описанието по същия път.
            В един такъв случай, едно здраво общество реагира с безусловна нетърпимост, за да даде знак на подобни елементи, а не с демагогия.

Относно дали да изпреварва мотора ?
            Не ми е нужно дори да излизам от платното, за да мина покрай вас, на този път, ако си карате където се кара по правилник.
            Какво точно ще ви стане като мина покрай вас ? Ще ви увисне самочувствието ли ? Или ви е яд, че вие не можете ?
            Ако пътят е малко по-тесен, какво ви пречи да направите малко място ? Необходими са 1-2 секунди.
            Или трябва да караме отзад и да дишаме пушилката ? Да не говорим, че е опасно за мотоциклет да се движи зад кола.
            95% от колите правят път или карат където трябва, 4% спят по осевата и се чудят дали да мърдат или да не мърдат, 1% ръбове се натискат по осевата и нямат мърдане, но такова нещо като това не бях виждал и не бях предполагал, вие си изберете от коя група да бъдете.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
              Може да е негоден за управляване на МПС, но не може държавата да няма лостове да озапти такъв начин на поведение... Въпроса е да има желание да ги използва тези лостове...
              Е желанието на държавата е известно, има желание има лостове но няма бюджет.
              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
              В. Иванов

Коментар

Преди минути на Подбалканския път стана ПТП, този път предизвикано от мотоциклетист. За да не го удари челно, водачът на Роувър, при опит да спре се наби в крайпътните дървета. Откараха го с линейка... Има кретени и сред двуколесните и четириколесните. От причинителя на катастрофата няма и следа..
                Ще им помогна да извадят останките на колата.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Ro-di Преглед на мнение
                  Не ми е нужно дори да излизам от платното, за да мина покрай вас, на този път, ако си карате където се кара по правилник.
                  Какво точно ще ви стане като мина покрай вас ? Ще ви увисне самочувствието ли ? Или ви е яд, че вие не можете ?
                  Ако пътят е малко по-тесен, какво ви пречи да направите малко място ? Необходими са 1-2 секунди.
                  Или трябва да караме отзад и да дишаме пушилката ? Да не говорим, че е опасно за мотоциклет да се движи зад кола.
                  95% от колите правят път или карат където трябва, 4% спят по осевата и се чудят дали да мърдат или да не мърдат, 1% ръбове се натискат по осевата и нямат мърдане, но такова нещо като това не бях виждал и не бях предполагал, вие си изберете от коя група да бъдете.
                  Карам и колела и мотори и коли и определено не толерирам лекета изпреварващи неправилно независимо на какво! Какво ще ми стане - в 99% от случаите нищо. Призоваваш за толерантност към мърляшко отношение към правилата и законите ли? Голфера е убиец, но колко загиват по пътищата от такива като него и от другите дето правилата не са баш за тях?

Коментар

Такива човекоподобни е имало винаги . При доказване на виновно - умишлено поведение , не трябва да има никакви компромиси . Трябва наистина сериозни наказания , а не някакви формални . Преди години имах случай . На един индивид ( военен ) возих приятелката му на моя мотор . Не знам какви фантазии е родил болния му мозък , но няколко часа по късно ме блъсна умишлено . По време на катастрофата караше мой приятел с моя мотоциклет , аз бях пасажер . Движехме се с около 80 км. в дясно на платното . Преди да се разминем завъртя колата срещу нас - предполагам с ръчна спирачка . По късно полицаите казаха че съм бил на 12 метра от място на катастрофата , но не съм се ударил в колата а съм я прескочил . Разминах се с леки наранявания . Приятеля ми обаче се удря в колата , прекара потрошен в болница повече от 2 месеца и загуби един пръст. След катастрофата героя бяга от местопрестъплението , укрива колата и взима друга от свой познат със същия цвят и модел на която монтира неговите номера . Но въпреки това го разкриха . За това че се опита да убие две млади момчета , беше естествено осъден - Условно !

Коментар

5. Безкрайно жалко е
                      , че това нещо (въпросния индивид, аз не съм съгласен, че е невменяем) има духовни последователи, макар и на и условно ниво вкл. и в тази тема.
                      Направете протест пред КАТ да напишат акт на неправилно изпреварващият моторист.
                      Ако си мислите, че за вас няма опасност, не се успокоявайте, появиха се още потърпевши с автомобили, които са били засичани от кола отговаряща на описанието по същия път.
                      В един такъв случай, едно здраво общество реагира с безусловна нетърпимост, за да даде знак на подобни елементи, а не с демагогия.

Извинявай, но кого причисляваш към "духовните последователи" и на какво основание? По повод правото на мотористите да изпреварват когато има забрана за изпреварване - не, не ми пречат, правя път, но смятам, че нямат такова право и това е нарушение. Не може да искаш от другите да спазват правилника, да те пазят на основата на този правилник, а ти да смяташ, че имаш правото да го нарушаваш защото "не пречиш"!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

5. Безкрайно жалко е, че това нещо (въпросния индивид, аз не съм съгласен, че е невменяем) има духовни последователи, макар и на и условно ниво вкл. и в тази тема.
                        Много си се объркал. Ще трябва да се напрегнеш малко повечко. Хич и да не те питам какво е "духовен последовател на условно ниво"?!?

Аз нямам нищо против да минеш покрай мен дори в моето платно, но не знам защо искаш от мен постоянно да гледам в огледалото за обратно виждане дали някой бързак отзад не му е до прах. И ако ми се наложи да заобиколя дупка или друго препятствие и да си остана в моето платно, не си мисли, че ще очаквам да има някой там редом до мен. После ще има да пишеш навсякъде "Пазете моториста". Всички сигурно са ви длъжни постоянно да се оглеждат на 360 градиса дали някой няма да изкочи от някъде, че да го пазят. А за самочувствието и яда показва само отношението ти към движението по пътищата.
                        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                          Забранено изпреварването на автомобили и мотоциклети с кош! Лесно е да се направи заключение!

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Мотоциклетът е без кош.

Я пак, моля...че нещо май не схванах?
                          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Трябва да има уважение на пътя, не злоба!!!
                            И мен ме дразнят шофьорите с безразсъдно поведение на пътя,но какво да правиш теглиш им по една майна и продължаваш,но да се опиташ съзнателно да убиеш човек на пътя, това вече не го разбирам!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                              Я пак, моля...че нещо май не схванах?
                              Никой май не чете темата, всеки бърза да се изходи. Две мнения по-надолу е изяснен въпросът. И клиповете са пуснати 33 пъти и линкове към едни и същи статиЙ...
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                                Бил е вече в психиатрична болница в един град....

Така че, умната за всички нас.
                                Първоначално публикуван от Тиhомир Преглед на мнение
                                Ако наистина вече е бил лекуван в психиатрична клиника...изхода ще е ясен.
                                Скоро ще почнем да се избиваме един друг единствено заради това, че другия е станал с гъзо нагоре.
                                Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                                Из нета взеха да излизат и други изпълнения на въпросния младеж и срещу леки автомобили (разкази на потърпевши...). Явно няма конкретен проблем с мотористите, а това си му е "хоби"?! Проблема на младежа е, че сега мотористите имат проблем с него...
                                Май ще бъде изкаран невменяем и ще отърве кожата,друг е въпроса кой е отговорен за това,че този е по пътищата!За мен виновните са повече,всички тези които са позволили на този кренвирш да прави каквото си иска!
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X