Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Убиец

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Убиец

Няма с какво мотористи да са те предизвикали до такава степен,че да ги буташ с голф от пътя,или да ги целиш за челен с 120,наистина не разбирам,защо изобщо търсите оправдание за нещо такова.Явно моторите ви депресират по някакъв начин,но аз ги гледам,внимавам и знам че ги има,приемам ги някак си,не ме тревожат,докато това не мога да го приема по какъвто и да е начин.
    Последно редактирано от qnis; 13-04-15, 12:01.

Коментар

Ако някой още не е разбрал намека, всеки който пуска връзки към самоличността на ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ виновник ще понася цялата строгост на форумните правила.

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
      "Шоферчето" на Голфа си чисто луд, но нещо го изкарало от релсите.
      Точно така.
      По същата логика едни 40% от мотористите са си перманентно извън релсите. Причината е една - почти пълна липса на закононалагане. Мотористите страдат от нея много повече заради препоръчителния характер на регистрацията при моторите.

И споко - докато трудът на Органите се отчита чрез наложените глоби, ще е така.

Коментар

Първоначално публикуван от VHS Преглед на мнение
        Време е записите от видеорегистраторите да започнат да се приемат като доказателство.
        Записите от видеорегистраторите СА доказателство. В най-лош случай може да им наложат експертиза за манипулиране.
        Има начини да се опрости тази експертиза и ще пусна отделна тема по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
          Горе-долу изяснихме кой за какво е виновен и в кой момент от клипа,сега искам да знам какво се случва с този убиец?!Някакво развитие от страна на органите,освен че е задържан!
          Бил е вече в психиатрична болница в един град....

Така че, умната за всички нас.
          В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
          В. Иванов

Коментар

Карам много и в градско и извън София. Отдавна много неща не ме впечатляват твърде много. Това автомобил, както си е спрял в дясно да завие обратно пред мен, да се включи в движението пред мен (или нещо подобно), да не се помръдне (при положение, че има поне метър от дясно и отпред) на светофар в града почти не го броя. Горе долу по поне два случая на седмица това. Случвало ми се е на забранен участък извън градско автомобил срещу мен да изпреварва, при излизане от завой да се окажа срещу автомобил в моята лента (последно и двете на 10.04, че се разходих до Мирково). Ма на такъв олигофрен не съм попадал (чукам на дърво и да не попадна никога). Виждал съм и доста мотористи да правят глупости, карал съм с такива. Затова напоследък повечето пъти съм сам или с най-много четири пет човека дето караме спокойно. Случвало ми се е и аз да нарушавам правилата, но никога не съм пречел на никого. Нямам камера, ама когато се опарича бих си взел. И съвсем отговорно казвам, че бих качил и клип за това, какво правя и АЗ на платното.
            Боклука с Голфа е за затвор! Твърдо!! То верно, че както казват перничани "Пред Голфо всички са бавни, пред винкело всички са равни", ама ... Който и както ще да тълкува. Това си е чиста проба опит за умишлено убийство.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Ако имаш проблем, че те е изпреварил мотоциклет, при това без да ти пречи по никой начин, значи... имаш проблем...
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Това момче ще има "интересно" ежедневие от тук на сетне...

Коментар

Ако наистина вече е бил лекуван в психиатрична клиника...изхода ще е ясен.
                  Скоро ще почнем да се избиваме един друг единствено заради това, че другия е станал с гъзо нагоре.
                  KTM 640 LC4 Prestige Supermoto;YAMAHA WR450F/08

Коментар

Из нета взеха да излизат и други изпълнения на въпросния младеж и срещу леки автомобили (разкази на потърпевши...). Явно няма конкретен проблем с мотористите, а това си му е "хоби"?! Проблема на младежа е, че сега мотористите имат проблем с него...

Коментар

Този с голфа трябва да бъде изнасилен групово и публично.
                      SUZUKI VITARA V6
                      HONDA CBR 919RR
                      MERCEDES ML
                      MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Записите от видеорегистраторите СА доказателство. В най-лош случай може да им наложат експертиза за манипулиране.
                        Има начини да се опрости тази експертиза и ще пусна отделна тема по въпроса.
                        Мисля, че не си прав... Записите подкрепят тезата на свидетеля, но сами по себе си не са доказателство - без свидетел нямат стойност....
                        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                          Проблема на младежа е, че сега мотористите имат проблем с него...
                          Този боклук вече влезе в медиите и сега поне известно време ще е пешеходец. Много по-голям проблем имат всички останали с бял Голф. Както и изобщо всички останали които влязат в конфликт с мотористи.

Лекенцата с мотори (и ще ме прощавате, ама безнаказаността на мотора привлича лекенцата) вече имат морално оправдание за много по-открита агресия.

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
                          Този с голфа трябва да бъде изнасилен групово и публично.
                          Това не е принос към темата.

Коментар

Ти не си прав. Записите се признават като доказателство в съда, ако са иззети по надлежния ред и се докаже тяхната автентичност.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                              Мисля, че не си прав... Записите подкрепят тезата на свидетеля, но сами по себе си не са доказателство - без свидетел нямат стойност....
                              Абсолютно вярно! Сутринта Алекси Стратиев го обяви на всеослушание по Нова, които пък се позоваха на Офнюз за информацията! Призивът му беше свидетелите да алармират полицията като представят и видеозаписите в подкрепа на искането за започването на някакви следствени действия.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

... а основният проблем е че едни Органи работят за бюджета (своя и на държавата) а не за безопасността на движението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X