Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепенки?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лепенки?!

Всички лепенки са върху пласмаса,много удари .много............
    Къса се тогава кога се вчупи споилера.
    Прикачени файлове
    LZ1HAH
    0888705588

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
      Искам маниашки лепенки каквито са и на състезателните мотори, а никъде не предлагат добри лепенки пълно е с ефтинийки
      img
      къде има лепенки?.. всъщност къде има мотор?

Коментар

Ако искате мотора ви да е уникален може да рагледате тук

http://amrracing.com/gallery_main.htm
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

колеги искам да си купя лепенки на форума и на каквито и да е било др . не че ще ги лепна сичките ама да си имам.ако може да ми кажете откаде да си взема или дами доставят.мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от mutora Преглед на мнение
            колеги искам да си купя лепенки на форума и на каквито и да е било др . не че ще ги лепна сичките ама да си имам.ако може да ми кажете откаде да си взема или дами доставят.мерси предварително
            4 страници са ..се ще има някой, който да продава още. Прегледай сайтовете които са дали
            [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
            [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от mutora Преглед на мнение
              Колега Камен Калчев продава много добри лепенки беше показал и мостри в по - стари постове ,отвори страниците назад и виж ,ако ти допадне нещо му пиши.
              Ето линк от темата: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36701

Поздрави!
              Последно редактирано от Ради; 22-07-09, 10:02.
              [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

мерси колеги ще си харесамвсе някакви.

Коментар

Здравейте,направих си сам кит,формите на бъдещите лепенки са 1:1 с тези които се продават по интернет сайтовете,но дойде време да отида но местната рекламна агенция,та въпроса ми е какво фолио точно да им кажа,и някой знае ли размерите на лепенките за КТМ 2000-2002 - ширина,височина ?

Коментар

Правят се от спесиално фолио което е доста плътно и дебело, казва се винил и може да се оформя лесно по нагънати повърхности без да се нагърчва. Дано да не познавам но надали ще откриете такова.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Във В.Търново правят лепенки,после ги покриват с дебело прозрачно удароустойчиво и против надраскване фолио-точно както са на моторите/който има де/ аз съм разлепял и е точно така,първо беше прозрачен дебел слой и тогава другата лепенка....в четвъртък бях при човека да направи цена за на Jori мотора да го поукрасим

Коментар

Лепенки (graphic kit / decals)

Здравейте, ровичках доста из форума но не можах да открия конкретен линк към сайт със лепенки. Трябват ми просто обложките, а аз ще си ги изрежа и ще отида в рекламната агенция да ми ги напечатат. Търсих на много места в нета но никъде не открих точно за моя модел. Моля ако някой е попадал на нещо за Kawasaki KX250f - 2004 година или да знае къде може да има такива лепенки да каже... Благодаря предварително
                        Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

Коментар

До: Лепенки (graphic kit / decals)

По принцип повечето фирми не слагат готови шаблони в достатъчно голям размер именно заради такива като теб

Иначе общия дизайн можеш да го видиш на сайта на всяка фирма. В гугъла ще е пълно.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колега PYovchevski, най-любезно ви приканвам да си смените снимката на аватара.
                            Тук карането и пускането на снимки без екипировка не се толерира.

Коментар

За твоя модел нямам но имам обработени за този:

Ако ти пасва за твоя ще ти го пратя.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                Колега PYovchevski, най-любезно ви приканвам да си смените снимката на аватара.
                                Тук карането и пускането на снимки без екипировка не се толерира.
                                Разбирам, извинявам се но не знаех. Сменил съм я. Дано тази да не нарушава правилата.
                                VESO4AR - Ами това е КХ. Ако може прати ми ги да ги видя дали има разлика в самите лепенки. Ако станат ще съм ти благодарен
                                Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X