Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепенки?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лепенки?!

Благодаря Жоро!
    Точно това имах предвид. Всичко е ОК.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
      Това е защото нямаш нужния софтуер, за да отвориш eps файлове, но в пачатниците имат и по-важното е те да си го отворят, ти само им го занеси...
      А това е в пдф, колегите казват, че също върши работа
      и един в джи пег за разглеждане
      Счупен линк... на всеки се случва! ЕТО малко по-правилен! Поздрави и успех!

Коментар

Гледам днес в e-bay едни лепенки... ще помоля тези които си поръчват от там да ми дадът малко информация защото бих искал да си ги поръчам. Интересува ме, за колко време идват, колко ще ми излезе + доставката, къде я доставят (вкъщи или в пощата)... Досега никога не съм пазарувал от там и нз какво? що? Моля помогнете... Ще черпя тоя който ми помогне няколко лепенки
        Ето линка:
        http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Set-o...QQcmdZViewItem
        Прикачени файлове
        KTM Fen

Коментар

Еи много точно попадение си направил с тази бланка с рекламни лепенки. Дай да ги поръчаме като една доставка и да делиме таксата Че и аз искам да.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
            Гледам днес в e-bay едни лепенки... ще помоля тези които си поръчват от там да ми дадът малко информация защото бих искал да си ги поръчам. Интересува ме, за колко време идват, колко ще ми излезе + доставката, къде я доставят (вкъщи или в пощата)... Досега никога не съм пазарувал от там и нз какво? що? Моля помогнете... Ще черпя тоя който ми помогне няколко лепенки
            Ето линка:
            http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Set-o...QQcmdZViewItem
            Това не са качествени лепенки! Такива има на битака по 2 лв. листа. Съвета ми е, не се набутвайте. С доставката ще ви излязат златни. Видяхте ли от къде идват "Item location: Bangkok, Bangkok, Thailand".
            Ако искате да си персонализирате моторите, по добре си изберете лога, текстове или картинки и отидете в някоя рекламна агенция която отпечетва лепенки за маршрутките или трамвайте (например Миско) и ги помолете при отпечатване на голяма поръчка да включат и вашите. Така ако не бързате, защото ще трябва да изчакате голямата поръчка, ще ви излязат почти без пари. Естествено, ще трябва да употребите чара си и уменията за пазарлък. Вижте надписа "TENERE" на sl.daskslov, така стават (въпреки, че на снимката не се вижда добре преливането на цветовете). Лепенките си стават като "фабрични".
            Това е за "сложни" лога, картинки и надписи, които трябва да бъдат на едно ниво (без напластяване), удобни са и за залепване преди лакиране .
            Иначе, до 3 цвята, без много дребни детайли (мин. ~1 см.) рязаните лепенки са перфектни а и много евтини. Особено тези с тройно напластяване - пазят от драскотини 3 пъти повече от тези с един пласт .
            И все пак, в никакъв случай не са като оригиналните. Не като "красота", това винаги се докарва - разликата е в материала (даже материалите, защото те са многопластови)! Който е виждал стикери специално проектирани и произведени за ендура и кросови мотори, знае за какво говоря.
            В тази връзка, можем да направим една база данни от проекти за различни лога и брандове. Например, аз имам векторни проекти за Yamaha, KTM, FOX и още няколко. Даже имаше някъде сайт с мнооооого готови векторни лога. Ще се опитам да го издиря.
            Лек ден на всички.

Коментар

няма лошо добра идея, ама векторните лога не стоят добре на мотора според мен, нито преливанията имат нито окантването нито държат на миене с водоструйка нито пък могат да се залепват на неравни повърности освен ако не се от автофолио

друго си е дебелата и издържлива лепенка от винил
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Известно време работих в рекламна къща... Това което най-лесно се прави е надписи от PVC фолио, от векторен фаил - в моя случай cdr (формата на Corel DRAW). Има вариант за двуцветни лепенки, но е пипкаво и цената обикновено е по две... Ако ми остане време ще постна някой CDR + JPG за да разберете какво имам предвид... като гледам най-лесно ще стане KTM надписа или нещо в този смисъл... Само дето не виждам точно кога ще имам 30-40 минути само с това да се занимавам. Та основната идея е следната - изполвахме немско PVC, направено за рекламни цели - облепяне на табели и т.н. Самата технология за приготвяне на надписите ще е дълга за описване и безинтересна, но ако някой толкова се интересува - ЛС... Цената преди две-три години беше около 15-20 лева на квадратен метър за всеки цвят, което още тогава беше доста евтино. За да се получи добре общо взето е добре да има така наречената "подложка" т.е. лек кант или "сянка" на буквите за да изпъкват от цвета на основата т.е. на мотоциклета. Самото фолио беше доста издържливо, АКО СЕ ПОСТАВИ КАКТО ТРЯБВА!!! Почиства се добре преди да се постави - без миещи средства като веро и всякакви такива боклуци! Само четка и вода! После е работа на хората от рекламната къща! Ако не стане от раз т.е. не се получи това което очаквате, не се тормозете - пробвайте да сложите други лепенки. Като начало е по-добре да се пробва с по деликатни (разбирай малки и скрити) надписи, за да не прилича мотора на циганска каручка! Успех!

П.С. НЯМА ПО-ГОЛЯМ ЛЕШ ОТ ТОВА ДА ЧИСТИШ СИЛИКОНОВАТА ПОДЛОЖКА ОСТАВАЩА СЛЕД СВАЛЯНЕ НА ПРЕДИШЕН НАДПИС!!! Познайте защо???
                Относно здравината на фолиото... използвахме го и за рекламни пана върху таксита и фирмени автомобили... държеше добре! Имаше хора с реклами от 2-3 години. За метала и пластмасата... не съм видял разлика... най-добре става на стъкло, ноооо...
                П.П.С. Тези две /естествено са растер, а не вектор/ стават за да илюстрират идеята...
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от господин никой; 15-11-07, 12:57.

Коментар

Колеги, някой има ли представа с какво и как се лепят винилните лепенки, защото едната от лепенките на резервоара на моя ХР е започнала да се отлепва от едната страна и искам да я залепя преди да се е отлепила повече. Благодаря предварително на отзовалите се!

Коментар

Първоначално публикуван от don99 Преглед на мнение
                    Колеги, някой има ли представа с какво и как се лепят винилните лепенки, защото едната от лепенките на резервоара на моя ХР е започнала да се отлепва от едната страна и искам да я залепя преди да се е отлепила повече. Благодаря предварително на отзовалите се!
                    Колега преди някой да те е нахокал, че не четеш във форума преди да пишеш ще бързам да ти отговоря:
                    - Няма измислени още лепенки който да стоят на резевоара на ХР или който и да е пластмасов защото от изпаренията на бензина се разлепят и изкарват най-много едно лято. Така, че залепи ги с моментно лепило от тези в малките тубички пък колкото изкарат толкова после пак.

Коментар

с хубаво двойнозалепващо тиксо също може да пробваш
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз имам YZF и не стоят много .Отлепят се и това е и не само от резервоара но и от другите пласмаси.Мъчил съм се да ги лепя с кво ли не временна история.Накрая си карам мотора като гъбарка без лепенки.Кво да прая нали ми се кара.

Коментар

http://brandsoftheworld.com/
                          Ето за този сайт говорех по-нагоре. Ако на някой му трябват лога за да си реже или печата лепенки - това е мястото. Всичко е EPS!!!

Коментар

Искам следното нещо относно лепенки

Така значи искам да си сваля картинки от интернет и ме интересува има ли начин тези картинки да ги занеса някаде и да ми ги направят на лепенки за мотор

Коментар

До: Искам следното нещо относно лепенки

Има такава тема
                              изчети я първо

Лепенки?!

Коментар

лепенки за Beta rr 250

искам да си купя лепенки но никъде не мога да намеря.ако някой знае къде се продават моля да сподели

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X