Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Забраняват движението на мотори и АТВ вече и по черни горски пътища.
Свий
X
-
От: Забраняват движението на мотори и АТВ вече и по черни горски пътища.
Разбираемо. Нали забраната не засяга други МПС-та.Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеСъгласен съм!
Диян Димитров
Коментар
-
Поредната глупост!
Другото добре ама какво им пречат моторите и АТВ-тата ?
Явно трябва да се намалят "очите" в гората
Uaz 469 2.4 D MB
KTM 600 ROTAX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9
Коментар
-
Четох закона на диагонал и там няма тотална забрана и има визирани и регламентирани места.Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнениеРазбираемо. Нали забраната не засяга други МПС-та.
Доколкото горите са ловно-стопанска дейност са си в правото да определят правила!!!
Ако си частен лесовъд как ще реагираш спрямо противното!
Аз в моята гора ще реша кого да пускам!
Това прави и държавата!Нямам нищо против визираните средства за придвижване/макар че не виждам никакъв смисъл в тях/!
Но не искам да гръмна някой заблуден електрон както си стоя на пусия.....нито да ми плашат дивеча!МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Колегата сигурно е ловец,ловците пеша не ходят,ако може от джипа дум.Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеСъгласен съм!
Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Гората не е твоя, а национално богатство принадлежащо на всички.Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеНо не искам да гръмна някой заблуден електрон както си стоя на пусия.....нито да ми плашат дивеча!
Ако смяташ че дивеча се плаши от мотор.. толко си и ловец.
Ако такава забрана успее да се наложи ефективно, познай коя група ще го издуха при следващата промяна, точно така : Ловците.
Защо ли тази новина не е в ОффНюз..
Коментар
-
Аз не съм съгласен,защо вие да можете ние да не можем,че вие унищожавате горите повече от нас,избихте всичките животни в гората.Какво лошо ще направи един мотор или АТВ за горските масиви.Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеСъгласен съм!
Прав е колегата Иво82,много очи гледат навсякъде.Последно редактирано от Rosen-shumen; 30-01-14, 14:35.
Коментар
-
Ега ти ташака... Циганина с каруцата може да отиде и да краде, аз с кросовия мотор няма да имам право да премина по пътя през гората до другото село, където е пистата! Все едно Джуганите, ГАЗ-ките и Урал-ите вредят по-малко на гората, отколкото аз с мотора!!!
Ебах ти и държавата!Георги Донев, 0889 437 687
Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Заглавието...НС прие на първо четене промени в Закона за горите.....четем по_натам.....Депутатите отхвърлиха на първо четене измененията в Закона за горите, внесени от Димчо Михалевски от Коалиция за България.
аз поне нищо не разбрах , а вие
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Tо в тая държава така стават нещата по принцип "никой нищо не разбира" и после честито!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеЗаглавието...НС прие на първо четене промени в Закона за горите.....четем по_натам.....Депутатите отхвърлиха на първо четене измененията в Закона за горите, внесени от Димчо Михалевски от Коалиция за България.
аз поне нищо не разбрах , а вие
Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Четеш избирателно- разбира се, че няма да схванеш нищо. А е безкрайно просто: Приети са промени, но НЕ всички които са предложени.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение... аз поне нищо не разбрах , а вие
Просто идеята на депутат Х е отхвърлена и ей ти го "Приеха промени - отхвърлиха промени"- нищо сложно, ама като четеш внимателно...
Коментар
-
На мен също не ми харесват тези забрани. В крайна сметка може да е много по лесно да преминеш от точка А до точка Б по черното и да си съкратиш пътя...или не говоря за каране, както колегите с кросаците правят а просто за преминаване по маршрут. И да ..съгласен съм,че не им трябват много свидетели на бракониерите...ловец съм , но спрях да ходя отдавна ....защото не ми се ловува със "хищници". Тези забрани и сега си съществуват в националните паркове.''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар