Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро приключения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро приключения

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
    Защо се заяждате, нямам ли право да карам? Ще си правя каквото искам с мотора това не е ваш мотор, а мой и мога да го карам където и както си искам. Не ви карам да ми гледате клиповете щом според вас са глупави и скучни недейте
    На моите години бас хващам, че и това не сте можели и бас хващам, че и цилиндър и бутало не сте виждали Мислите ли, че ще стоя само на това ниво ще се развивам няма да съм начинаещ за винаги. Явно не разбирате, че аз не съм карач, нямам опит, но се заяждате въпреки, че си признавам. Това естествено няма да ме спре да продължа да натрупвам опит независимо къде карам. Мненията са ви смешни нищо друго
    Тук повечето сме започнали от нулата,аз например от два картера,после стана цял мотор,на човек е нужно точно две минути да разбере че нямаш елементарни познания по механика,той сменял цилиндри и бутала,нали майстора рече че ти ги е сменял,когато спреш да ръсиш простотии и да пускаш глупави теми тогава и аз ще спра да ти отговарям,относно развитието видяхме колко много се развиваш,това около село не е ендуро,самата дума ендуро означава издръжливост,затова всички ти се смеят,направи нещо интересно,малко горски пътеки,малко екстреми.

Коментар

Викаш горски пътеки, а ако се изгуби.

Коментар

Ще се изгубя ако съм неорентиран като теб Endurance- издържливост ще има клипове с хубави пътеки, но този вмомента не е такъв по причини

Коментар

Значи трябва да търсиме по-стръмни ливади и да са окосени, защото във високата трева също може да се изгубиш!!!!!

Коментар

на теб ти трябва прав черен път нищо друго, че ще се хлъзнеш по тревата. Като гледам и на сниката си на такъв радвам се, че си намерил

Коментар

Е поне не ме е страх да се намокрим Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10172818_389275674543772_2170349317849791693_n.jpg
Прегледи:1
Размер:88.1 КБ
ID:5585680 а ти на локвите още малко и ще слезнеш да го буташ тоя мъртвец!!!!!!!!!

Коментар

Остава с тоя чист крос да не минеш през тази малка локвичка на задна смятайййййй Бъдещи ендуристи не се ли намокрите не ставате за този спорт

Коментар

Една от най-веселите теми във форума.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Не намерих по голяма !!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                      Ще се изгубя ако съм неорентиран като теб Endurance- издържливост ще има клипове с хубави пътеки.
                      До връх Ботев можеш ли да идеш сам,или поне до Табите,пробвай и до Мазалат,ооооооо чакай да спра,много сложно ти приказвам.

Коментар

А щях да забравя,като за първо време можеш да смениш заглавието на темата,Ендуро трагедия,иначе с приключения хората се бъркат.
                        Чакай да ти пусна една снимка малко да намажеш окото.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 089.jpg
Прегледи:1
Размер:570.2 КБ
ID:5585759

Коментар

И какво доказа от тази снимка? Ако карам отново тази седмица ще вземам апарата с мен да снимам нали искаш по-трудни места уш като твоите, но ми се струва, че наклона е много малък нищо знам, че можеш повече
                          Последно редактирано от rdlegy; 08-05-14, 20:55.

Коментар

И като ходиш на "по-трудни" места внимаваи някой дядо да не те набие, че му газиш тревата !!!!!!!

Коментар

Ти внимавай да не те блъсне някоя кола или каруца, че става мазало

Коментар

А ти да не настъпиш някоя костенурка и да изкривиш капла !!!!!!!!!!!!!!
                                Така мога до сутринта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X