Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро приключения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро приключения

Знам, знам задължително до седмица ще имам ботуши и наколенки, а ризница юни. Камерата ми изпадна на добра цена затова и я взех

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
      Днес беше много кално и карах наоколо 30-тина минути. Бърза разходка, на който му е интересно да гледа
      Ха-ха-ха,това ли ти е карането в гората,браво много си добър,топ 50 на Български пилот на Ерзберг вече няма да бъде мираж,е не,така не се бях смял скоро,след първата минута го изключих,ако има нещо интересно да го пусна пак.

Коментар

Не, че нещо, но нямах време, а и не съм тръгнал да се хваля къде карам и, че съм големия карач + това от камерата нищо не се разбира. Спокойно имам хубави пътеки, но са ми далеч, а и както казах време нямах

П.П Твой ред да качваш матриал

Коментар

Не, че нещо, но нямах време, а и не съм тръгнал да се хваля къде карам и, че съм големия карач + това от камерата нищо не се разбира. Спокойно имам хубави пътеки, но са ми далеч, а и както казах време нямах
          Дядовата остави,няма смисъл да се напъваш повече,на всеки му стана ясно че не си за Ендуро,мокро било,кално било,пак оправдания,защо не си направиш една лагерна количка и да си я караш по асвалта.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Дядовата остави,няма смисъл да се напъваш повече,на всеки му стана ясно че не си за Ендуро,мокро било,кално било,пак оправдания,защо не си направиш една лагерна количка и да си я караш по асвалта.
            Винаги си ме разсмивал

Коментар

Добре де,нека и други да изкажат мнение като не ми вярваш,така някъде другаде да виждаш толкова трагично клипче,че пък и кръстено ендуро приключение,първо къде виждаш ендуро,че чак пък и приключение,ха-ха-ха.

Коментар

Зада не се намокриш когато минаваш локви го карай на задна гума през тех, хем е забавно хем си сух

Коментар

Не, че нещо, но нямах време,
                  Не ,че нещо ама мнооого сте заети тия днешните деца бе пич, много ангажименти много тичане, па и от уважение към по възрастните сте се увъртели до Уши..

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                    Не ,че нещо ама мнооого сте заети тия днешните деца бе пич, много ангажименти много тичане, па и от уважение към по възрастните сте се увъртели до Уши..
                    Не, че нещо ама не ви карам да гледате, правя го за удоволствие. Ако имам някакво нарушение да трият темата модовете

Коментар

Не, че нещо ама не ви карам да гледате, правя го за удоволствие. Ако имам някакво нарушение да трият темата модовете
                      Aма ти да не си помисли че някой го е изгледал до край,сещай се защо.Дори да ти изтрият темата ти ще пуснеш друга също толкова глупава,не-не ти определено си особен случай.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                        Добре де,нека и други да изкажат мнение като не ми вярваш,така някъде другаде да виждаш толкова трагично клипче,че пък и кръстено ендуро приключение,първо къде виждаш ендуро,че чак пък и приключение,ха-ха-ха.
                        Е не си прав "Животе" да го еВа....виж клипчето, ОТ 14:33 ДО 14:43 глей к,ва е трудна пътека,че и стръмна...маторя умря чак!
                        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Ако имам някакво нарушение да трият темата модовете
                          Нали сме се разбрали, точно тук съвети да не даваш
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Аз си признавам,че не можах да устискам до края на клипчето(даже и до средата).SORI,даже кат видях та тучна ливада викам да пазаря една балирвачка да цвъка бали ,да цвъка левчета.....

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                              Е не си прав "Животе" да го еВа....виж клипчето, ОТ 14:33 ДО 14:43 глей к,ва е трудна пътека,че и стръмна...маторя умря чак!
                              От 24:34 до 24:54 има стръмно спускане.

Коментар

Защо се заяждате, нямам ли право да карам? Ще си правя каквото искам с мотора това не е ваш мотор, а мой и мога да го карам където и както си искам. Не ви карам да ми гледате клиповете щом според вас са глупави и скучни недейте
                                На моите години бас хващам, че и това не сте можели и бас хващам, че и цилиндър и бутало не сте виждали Мислите ли, че ще стоя само на това ниво ще се развивам няма да съм начинаещ за винаги. Явно не разбирате, че аз не съм карач, нямам опит, но се заяждате въпреки, че си признавам. Това естествено няма да ме спре да продължа да натрупвам опит независимо къде карам. Мненията са ви смешни нищо друго
                                Последно редактирано от rdlegy; 08-05-14, 14:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X