Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро приключения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ендуро приключения

Не виждам движение , нема ли кой да ти открадне пачия крак. Имам един шпионин , ще го питам къде караш. Обаче малкия като виде снимките , започна за бутала да говори.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
      Не виждам движение , нема ли кой да ти открадне пачия крак. Имам един шпионин , ще го питам къде караш. Обаче малкия като виде снимките , започна за бутала да говори.
      Нямам камера за клипове,снимам само снимки,какво му е на пачия крак,по добре питай къде не съм карал,малкия е пълна трагедия,обаче най интересното е че няма шансове да се подобри.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Нямам камера за клипове,снимам само снимки,какво му е на пачия крак,по добре питай къде не съм карал,малкия е пълна трагедия,обаче най интересното е че няма шансове да се подобри.
        +1

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
          Смях СМяяяяяяяяях
          Не е смях,повярвай ми. Карал съм с ЖИВКО преди още ,да кажем 4 години,сигурен съм че той не ме и помни затова ти казвам че не подкрепям никой от двамата, ама ТИ с ТАЗ мечка дренки няма да можеш да ядеш.Ще ти кажа што,при него балкана почва на 100 метра от двора му ,тва ти казвам да ма разбереш за ква денивелация иде реч.Почва са с стръмни ,ронливи е-S-ки,минаваш на камък пак обратни завои гарнирани с стръмни скатови отстрани,сянка лятоска отникъде и така до горе минаваш 4–5 км за 3–4 часа пот.Успех и пожелавам да се пробваш ейй.

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
            Не е смях,повярвай ми. Карал съм с ЖИВКО преди още ,да кажем 4 години,сигурен съм че той не ме и помни затова ти казвам че не подкрепям никой от двамата, ама ТИ с ТАЗ мечка дренки няма да можеш да ядеш.Ще ти кажа што,при него балкана почва на 100 метра от двора му ,тва ти казвам да ма разбереш за ква денивелация иде реч.Почва са с стръмни ,ронливи е-S-ки,минаваш на камък пак обратни завои гарнирани с стръмни скатови отстрани,сянка лятоска отникъде и така до горе минаваш 4–5 км за 3–4 часа пот.Успех и пожелавам да се пробваш ейй.
            Тук не вярвам,чувал съм че Живота кара само в Средна Гора че там няма мечки като замръкне.
            Пък тези снимки където ги качва вярно са над тях но мотора го бута до там само заради снимката.
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

С група от Чирпан съм карал,два 2т КТМ и един КЛХ 450,тогава ли,ние качихме две пътеки,едната по лесна ако може да се нарече лесна и една по трудна,та тези двете вече са ошлайфани,качват се за 30 минути,но има едни където са за 3-4 часа.

Коментар

Животе,аз теб до сега да съм те наричал ливаден,равнинен,плосък или както и да е по друг начин а?? затова смятам за неоснователно ти също мен,дори не се познаваме,виждали,срещали и тн,нито аз знам твоето каране,нито ти моето,виждам ви само темите в които се чешите и вчера тази твоя снимка,работя с фотошоп и такива неща ми се набиват постоянно,затова е бутнах,а не със цел да те изкарвам полянен и какъвто и да е майстор!

За да ти се вържа на почесването към мен,ето едно клипче от 2011 година,когато си купих GoPro-to,но с чесането от моя страна до тук,поздрави.....

Коментар

С група от Чирпан съм карал,два 2т КТМ и един КЛХ 450,тогава ли,ние качихме две пътеки,едната по лесна ако може да се нарече лесна и една по трудна,та тези двете вече са ошлайфани,качват се за 30 минути,но има едни където са за 3-4 часа.
                  Помниш куче помниш,пак ще покараме да знаийш,ако сме живи и здрави де

Коментар

Помниш куче помниш,пак ще покараме да знаийш,ако сме живи и здрави де
                    Xa,e как да не помня,ти да не мислиш че тези пътеки са посещаеми,те се броят на пръсти хората които са ги качвали.

Коментар

• От: Ендуро приключения

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                      Животе,аз теб до сега да съм те наричал ливаден,равнинен,плосък или както и да е по друг начин а?? затова смятам за неоснователно ти също мен,дори не се познаваме,виждали,срещали и тн,нито аз знам твоето каране,нито ти моето,виждам ви само темите в които се чешите и вчера тази твоя снимка,работя с фотошоп и такива неща ми се набиват постоянно,затова е бутнах,а не със цел да те изкарвам полянен и какъвто и да е майстор!

За да ти се вържа на почесването към мен,ето едно клипче от 2011 година,когато си купих GoPro-to,но с чесането от моя страна до тук,поздрави.....
                      Добре де с теб ще се разберем,няма проблеми,ама като знаеш че снимката е реална защо му даваш гювеч на малкия змей само да се кефи.

Коментар

Не се кефя, защото лично сами казвали хора, че наистина катериш. Голям папирус си ти ей

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          Тук не вярвам,чувал съм че Живота кара само в Средна Гора че там няма мечки като замръкне.
                          Пък тези снимки където ги качва вярно са над тях но мотора го бута до там само заради снимката.
                          Ще питаш твоите експерти дето само те псуваха дали съм я тикал Пътеката на Пачароза.

Коментар

Ще питаш твоите експерти дето само те псуваха дали съм я тикал Пътеката на Пачароза.
                            Еее вярно че те видях и на стълбичката.
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Не можах тази седмица да си купя ботуши и хоп таман края на деня паднах. Краката ми са натрапени и ако имах ботуши това нямаше да стане. Както си карах на първа скорост някакъв камък ли какво ме изхвърли от мотора на няколко метра и се претъркулих слава богу, че не съм счупил нещо, но ме е яд, че не намерих жената на Станчев за да взема едни ботуши. Знаех, че сте прави, но съм виновен, че не намерих ботуши по-рано затова ще кажа,че ти беше прав Чинела. Няма да го карам докато не си купя ботуши. Радвам се, че се отървах, както и мотора без нищо

Коментар

По маратонки ли беше?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X