Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Идиоти, правим си ги тук, при това все повече и повече...!!!
    Във ВМЗ-Сопот ги правят най добре
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Е дай някоя снимка с кал, мърсотия сега има в изобилие, иначе всички ще продължават да те ебават, но на теб сигурно не ти пука.

Коментар

Първоначално публикуван от skiper150 Преглед на мнение
        Е дай някоя снимка с кал, мърсотия сега има в изобилие, иначе всички ще продължават да те ебават, но на теб сигурно не ти пука.
        Да ми пука за неверни приказки, че защо да ми пука Нямам мерак да снимам, ама нали сте мои хора

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12.jpg
Прегледи:1
Размер:168.1 КБ
ID:5584942 Ето една чиста на моя мотор, да не кажете тоя само си плямпа, а дари няма мотор

Коментар

Име:IMG_20140323_125826.jpg
Прегледи:2
Размер:244.8 КБ
ID:5584943Ето го и него малко прашасал

Коментар

Ти не беше ли взел suzuki dr или се бъркам?

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                Ако искаш нещо да го имаш за дълго го пази. Машинката си я мия след всяко каране утре преди да излезя ще я снимам чистичка. Животе май за теб важи миенето само в локвите или по-точно езерата горе високо в балакана
                Ти с този Китайски мотул от 20лв така ще го опазиш че няма да те види никой,знаеш ли колко струва истинския,няма да ти казвам защото ще те заболи корема.
                Аз мотор не мия,каквото се измие от локвите,реките и от дъжда това е.
                Между другото вчера му беше ден за къпане.

Име:Picture 038.jpg
Прегледи:1
Размер:442.0 КБ
ID:5584944

Коментар

Подвижна масичка .
                  И аз мислех да минавам на мотул но след време размислих с тези ментета, не знам колко е вярно но все пак: Вързан поп мирно село .

Коментар

Доказателство, че не само говоря, но и си поддържам моторите независимо дали са симсонка или ендуро. Това кавазаки вече е другаде

П.П Живот - вземам маслото от не случайни хора и кой ти каза, че струва 20 лева?
                    Опра ли поне филтъра, смени ли си маслото. То ми е ясно, че няма да се промениш от към поддръжка, но ....

Коментар

Ако твоето сузуки от 82 не е отваряно смятайййййййййй
                      Гарантирам,от 82г до сега само е сменена звездата и дисковете на съединителя,нищо друго не е докосвано,може да ги борим ако желаеш,мотор за мотор,навит ли си.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                        Гарантирам,от 82г до сега само е сменена звездата и дисковете на съединителя,нищо друго не е докосвано,може да ги борим ако желаеш,мотор за мотор,навит ли си.
                        Същите ти приказки. Нали знаеш кенефа си е кенеф

Коментар

П.П Живот - вземам маслото от не случайни хора и кой ти каза, че струва 20 лева?
                          Опра ли поне филтъра, смени ли си маслото. То ми е ясно, че няма да се промениш от към поддръжка, но ....
                          Искаш ли да се обзаложим че караш с китайски мотул.
                          Ха-ха-ха,това не значи че като не мия мотор не го поддържам,филтри,масло,чистене и смазване на верига задължително,не мия мотор защото го карам всеки ден,някак по разбираеми причини се сещай защо не го мия,аз не съм като теб,едно каране в годината и после с парцала лъскане до догодина.

Коментар

Точно пък аз не издържам повече от седмица без да карам

Коментар

Същите ти приказки. Нали знаеш кенефа си е кенеф
                              Ох мълчи,ние видяхме какво взе,щом те е срам да го покажеш.

Коментар

И какво взех? Няма лагер по окачването да хлопа, хлабинки и тем подобни. Мотора е 6 с изключение, че от този пластмасов резервоар ми е пожълтяла лепенката
                                И ти казах, че не съм по снимките и да се хваля какво имам, не съм такъв човек щом ти е толкоз мерак утре ги имаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X