Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....
Свий
X
-
От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....
Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнениеТочно пък аз не издържам повече от седмица без да карам,нали постоянно ревеш,полицията тъй полицията проблем
.
От хорски срам поне щяхме да видим нещо,а то до сега какво,едно умряло клипче с разходка около селото
,на една гума поне да беше карал,бабите щяха да се кефят
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеОле мале,нали постоянно ревеш,полицията тъй полицията проблем
.
От хорски срам поне щяхме да видим нещо,а то до сега какво,едно умряло клипче с разходка около селото
,на една гума поне да беше карал,бабите щяха да се кефят
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнениеИ какво взех? Няма лагер по окачването да хлопа, хлабинки и тем подобни. Мотора е 6 с изключение, че от този пластмасов резервоар ми е пожълтяла лепенката
И ти казах, че не съм по снимките и да се хваля какво имам, не съм такъв човек щом ти е толкоз мерак утре ги имаш,с това твоето каране,ха-ха-ха
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от skiper150 Преглед на мнениеХъскито може да е старо но е в добро състояние
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеНе напразно е резачка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнениеЧакай, че бях се заинтересувал за тая хускварна, ама не беше мой стил. Твойте снимки много грозни..
Коментар
-
Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнениеЕдно лайно, колкото повече го бъркаш, толкова повече мирише
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеКато ходи да я гледаш барна ли я да видиш колко тежи,пак добре че ни си я карал иначе сега щяхме да те търсим по болниците.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар