Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Не те виждам и тука май си само на клавиатурата смешкоооо
    А ти тук къде си.
    https://www.facebook.com/photo.php?v=701360089889010

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
      Аааа вярно си много тъп. Искам да те видим какъв си майстор от 3000 поста тука никъде те няма да караш мотор или си до него или зад него.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Аааа вярно си много тъп. Искам да те видим какъв си майстор от 3000 поста тука никъде те няма да караш мотор или си до него или зад него.
        И тук нямаше да ме видиш,питай Наско,ако не бях останал да ги чакам и да помагам,щях да съм изчезнал напред,но ние бяхме екип и целта не беше да се качим на всяка цена,и затова карахме в група.

Коментар

Мотора си е мотор ще го взема но не забравяй че каза че се отказваш от моторите.

Щях да забравя.
          Виж с какъв грайфер на гумата се качих по Змийската пътека,на теб ти давам гювеч,да помниш Странджата,може да ползваш чисто нова гума.

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
            Пачароз и ти си луд скъса го направо.
            Ице истинското хард ендуро не е да го буташ на тези места, а да излиташ там където другите бутат !! Иначе навсякъде се хвалиш , че с мотор за 1000лв. излизаш навсякъде да ама с бутане , сетих се , че огрози и оспами темата на Чинела ама виж ти там къде буташ той излиза е това е разликата !!
            Сега,слушай ме много внимателно,разберете се с Чинела кога ще дойдете да карате това място където аз бутам,понеже с твоето купище няма да имаш никакъв шанс ще направим една сделка,сега следва изненадата,ще направим така,излизаш на Чинела с мотора по пътеката,аз го купувам и ти го подарявам,но на цена с която той ще си купи 2015 модел,и за да стане още по весело,даваш му бившия вече негов мотор да я изкара и той.Времетраене на теста една седмица,подсигурявам подслон,ток,вода,дърва за огрев,ядрено гориво,поемате си храната.

Коментар

• Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Единственото, което видях от толкова клипчета е че Живота може да бута мотор, докато на Пачероза не му се отдава толкова. Ама като гледам не е толко до техника на бутане ми до телесна маса.
              То ако ще е "теглят ме мамо бутат ме", вярно Живота е прав....и мотор за 15 хиляди и неговия за 1000лв.(макар че ми се виждат много за тоя мотор), няма значение.
              И не разбирам защо все я пооказваш тая изтъркана гума?То се вижда че ти на двигателя не разчиташ, а като я такаля на ръце, то даже без грайфер е по-добре за теб.

Коментар

• От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                Единственото, което видях от толкова клипчета е че Живота може да бута мотор, докато на Пачероза не му се отдава толкова. Ама като гледам не е толко до техника на бутане ми до телесна маса.
                То ако ще е "теглят ме мамо бутат ме", вярно Живота е прав....и мотор за 15 хиляди и неговия за 1000лв.(макар че ми се виждат много за тоя мотор), няма значение.
                И не разбирам защо все я пооказваш тая изтъркана гума?То се вижда че ти на двигателя не разчиташ, а като я такаля на ръце, то даже без грайфер е по-добре за теб.
                Е те това кърти миФФки. А ако вземе и двигателя да свали...по-малко ще носи.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                  Как да обясня на човек който и идея си няма от Ендуро.Тук не е форума бг.мама

Коментар

• Re: От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Как да обясня на човек който и идея си няма от Ендуро.Тук не е форума бг.мама
                    Ми като ти гледам клипчетата как "караш" и си мисля, че е точно бг мама и темата "как да бутаме количка"...

Коментар

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:download.jpg
Прегледи:1
Размер:3.5 КБ
ID:5544611 Лягай, лягай...

Коментар

Голям смях голямо нещо,майстора на късия разказ Пачароза не дойде да ми вземе мотора след хилядите покани,малкото мишле с умрелия КМХ само църка и нищо друго конкретно,Дупнишкия майстор с припадналия ВР и той се покри като напикано мушкато,другия експерт с пластмасовите КТМ с които никога не е влизал дори на черен път,абе жалка картинка,уж сериозен форум а си пиша с малоумници и полу идиоти

Коментар

Голям смях голямо нещо,майстора на късия разказ Пачароза не дойде да ми вземе мотора след хилядите покани,малкото мишле с умрелия КМХ само църка и нищо друго конкретно,Дупнишкия майстор с припадналия ВР и той се покри като напикано мушкато,другия експерт с пластмасовите КТМ с които никога не е влизал дори на черен път,абе жалка картинка,уж сериозен форум а си пиша с малоумници и полу идиоти
                            Чакай ще те откажа от моторите и ще ти взема матора има време ще дойда Не сме калпави всички като теб трябва да поработим да изкараме поне за гума.
                            Пък ти през това време намери нещо където те прави карач да видим и ние.

Коментар

Не знам защо си мисля, че ако човек не може да кара дори и велосипед по асвалт пак не е малоумник или полу идиот. Мисля си, че едното няма нищо общо с другото. А в наистина сериозен форум дори и в майтапчийска тема не е редно да използвате такива думи за колегите.Според мен цитирания по-горе Ваш пост е обида и не е редно да седи в този си вид.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

другия експерт с пластмасовите КТМ с които никога не е влизал дори на черен път,абе жалка картинка,уж сериозен форум а си пиша с малоумници и полу идиоти
                                Аз експерт никога не съм писал че съм(ако за мен става въпрос), аз съм хоби ендурист, даже ниско ниво хоби, като стана експерт първо на теб ще кажа, даже и тема ще пусна или още по-добре във всяка тема във форума ще го напиша, та всички да знаят колко голям карач съм, че и снимки на пластмасовия ктм ще видиш къде съм го качил.
                                Те го моя "пластмасов" КТМ
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo.jpg
Прегледи:1
Размер:119.1 КБ
ID:5544642

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X