Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

При Беар също има доста нагласени неща, ако гледаш внимателно . Въпреки, че предаването е направено така че, наистина те потапя в действието - изглежда все едно наистина го „пускат“ в нищото, и го оставят сам да се оправя, вЕрвай ми, всичко си е режисирано и подготвено доста добре предварително. Маршрута също е съставен предварително. Просто си личи, че познава много добре терена, през който минава, а не решава „на място“ на къде да тръгне, както представят нещата..
    Мога да ти давам примери щеш, включително и от последната серия, която гледах - подхвърленото агне, хванатата птица в капана, която беше вече умряла, когато той отиде и т.н., но темата тук е друга

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
      ...
      Човека е минал през SAS, чуждестранния легион и SEAL 6... колко нормални хора са минали през такава школа?

Коментар

Първоначално публикуван от Чичката умишлено написа Преглед на мнение
        ...поне на мен.
        ...за да не ангажирам никой (дори и г-н Никой) с моето мнение

И добавих:

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
        Браво и на участниците, защото те влагат сърце, въпреки, че играят по свирката на режисиорите/сценаристите и реално са актьори-аматьори...
        Все пак паралел между тях и него не може да има, но ако "Сървайвъра" бе като предаванията на този британец, то щеше да се има подне една червена точка заради малките деца, които щяха да похапват разни насекоми на другия ден след предаването

На мен лично ми харесва, защото (дори и нагласено=много вероятно), неговото оцеляване е изчистено от племенни интриги, странни игри и др., които създават голямата аудитория на "Сървайвър". Беър просто оцелява в истинския смисъл на думата.

P.S. Имам приятел, който е толкова зарибен по "Сървайвър"(всичките серий БГ и USA на DVD), че ако ме види какво съм написал ще ме погне с някоя сопа
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Абе я дайте тоя Беър да го пуснем в нашия сървайвър - много ми е интересно колко ще оцелее (поне със сигурност със Жорката Вънов ще изпоизядат целия остров там, включително и растенията , а и другите няма да се оплакват от глад )
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

На мен,като умения и знания за оцеляване Николай направо ме учуди,човека е супер подготвен,не знам дали се е готвил предварително за предаването ама тези умения ги имат много малко хора в България.Не е достатъчно да си добър практик трябва и доста теория преди това да назубриш.Като характер не мога да коментирам някой с когото не съм дори разговарял,просто е абсурдно да си правиш изводи за даден човек като го гледаш само по телевизията.На фона на другите участници останали в играта Николай най-заслужава наградата,но надали ще спечели.Въпреки всичко той показа досега качества,които го правят за мен най-подготвения човек във всички предавания досега.Мога само да му пожелая успех .

Коментар

всичко се маниполира и се вади от контекста в тези формати за да са интересни за "широката публика "както му казват и в тях наможеш разбра характера на участниците . не е гот да ги плюем . те са жертви на алчни продуценти и смахнати режисиори. но сами са го избрали

Коментар

Абе за гаврите с Галина едва ли е извадено от контекста, но пък аз лично съм се смял с глас . Николай за -Племето „чиКура“ - избрах това име, защото ще се стори БЛАГОЗВУЧНО на Галя, може би защото съдържа срички, които й подхождат на темперамента и на нейната сексуалност ... И т.н. и т.н.

Коментар

цялото нещо е направено така, че да спечели човек маалко над средното ниво (според мен). защо ще кажат рекламодателите. Николай изглежда зареден с достатъчно злоба, знания и хъс, за да успее да стигне до финал. Трудното там е да предвидиш грешките на посредствените . Затова и Н. има шанс за финал.
                  - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                  - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

следя този формат , и осределено стигам до извода че продуцентите манипулират развоя на цялата игра , просто правилата на играта са такива че за да стигнеш по напред трябва да участваш в неква коалиция , както в предния сезон така и в този , силните играчи им се дава един вид втори шанс , праштат ги на друг остров , срещтат се с други изгонени учасници и т.н. , и миналта година какво стана ........ онзи бившия военен би всички един по един и като се върна ж общото племе , другите се обедениха срещу него и го отстраниха при първата игра , но за продуцентите тва вече е без значение защото са съхранили интригата до последно и вече остава последното предаване кадето е голямата жътва СМС-ите , определено Николай е наи приспособимия от всички , и според мен той заслужава да спечели , просто никои друг освен онзи касапина не показва с нищо че би могал да се справи сам с тези сурови условия

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                      Човека е минал през SAS, чуждестранния легион и SEAL 6... колко нормални хора са минали през такава школа?

Приятел от къде знаеш че , нормален?

Не че ,ние сме

Коментар

Първоначално публикуван от mikov.eit Преглед на мнение
                        Приятел от къде знаеш че , нормален?

Не че ,ние сме
                        Неговото шоу - "Ultimate survival" е едно от малкото неща, които все още си позволявам да гледам по телевизията. Дори и да върши "странни" и "нелогични" за нас неща, човека определно ИЗГЛЕЖДА (все пак не го познавам лично, та не мога да кажа със сигурност.) нормален. Иначе, защо по дяволите трябва да съм "нормален"? Харесвам си се ненормален - ако мярката за нормалност е... абе да не я отпочвам...

Коментар

http://www.hotnews.bg/news.php?id=5000

Сега някой ще каже - не вярвам на сайтовете. Прав ще е този който го казва и аз не им вярвам, ама на продуцентите на сървайвър още повече не вярвам

п.п. с това искам да ви кажа - това което виждате, чувате и четете по медиите не си го слагайте на сърцето.
                          Там манипулацията е неизбежна!

Коментар

Не участвам в sms игри с изключение на благотворителните по Коледа .
                            Бих гласувал за Николай по две причини:
                            -смятам че е най-добрият играч в формата на състезанието .
                            -доколкото знам има близък човек който се нуждае от средства за лечение .
                            Срещал съм го многократно по състезанията и го възприемам като обикновен човек
                            0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                              http://www.hotnews.bg/news.php?id=5000

Сега някой ще каже - не вярвам на сайтовете. Прав ще е този който го казва и аз не им вярвам, ама на продуцентите на сървайвър още повече не вярвам

п.п. с това искам да ви кажа - това което виждате, чувате и четете по медиите не си го слагайте на сърцето.
                              Там манипулацията е неизбежна!
                              Ах, защо спряха "dobroutro.com" та да видиш в какви филми щях да те вкарам направо щеше свят да ти се завие... но на - спряха си рекламната кампания в Интернет. Не вярвам на ни едните...
                              Последно редактирано от господин никой; 20-11-08, 15:15. Причина: typo...

Коментар

Добре де,ако някои го познава,нека каже,въръят се някакви догатки-на кого да вярваме.Все пак е наш човек(OFF),ако не,даи да го оплюем-поне това го можем
                                Емил-00356 99872043-Малта
                                Defender-90

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X