Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

мм даа баш наш човек си е и се представя повече от добре..видяхме се на кроса в хисаря..и дори подочух малко неща и малко по подробно инфо..но..нека си вървят сериите че инак няма да е интересно ..все пак..очаквайте от нашия човек..още -((много

Коментар

А какъв му е профила/ника (ако не е тайна)?
      Иначе е един от (да не кажа най) интересните участници в Сървайвър.

Коментар

За Николай ли става дума?
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Колега от всичките ......пииип...пииип..пиип..НИКОЛАЙ е на светлинни години.
          Ако в правилата на играта не е заложено на сплетни, коалиции и тем подобни, всичките ....пиип..щяха да са аут отдавна.
          Просто този човек ме разби тотално.....РЕСПЕКТ

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Колега от всичките ......пииип...пииип..пиип..НИКОЛАЙ е на светлинни години.
            Ако в правилата на играта не е заложено на сплетни, коалиции и тем подобни, всичките ....пиип..щяха да са аут отдавна.
            Просто този човек ме разби тотално.....РЕСПЕКТ

Абсолютно! Рядко си признавам че искрено съм впечатлен от уменията и характера на някой човек, но Николай просто е печен отвсякаде! Присъединявам се към фен-клуба! Мое се засечем по некое събитие.
            [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Телевизия не гледам защото ми е адски скучна, но при Николай съм ходил веднъж - едно приятелче ме заведе при него да огледа MTX-а... Човека е пич! За 5 минути ми каза 10 ценни неща...

Коментар

Николай е най-стабилния човек в сървайвър.Надявам се да стигне до финала.
                YAMAHA WR450F

Коментар

И аз съм за нашия човек, пък и дъщерите му .........карат доста добре
                  [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

A Силвето - мотористката - някой не я ли познава? Доколкото разбрах, се занимава с мотокрос.

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
                      A Силвето - мотористката - някой не я ли познава? Доколкото разбрах, се занимава с мотокрос.
                      Не с мотокрос а с шосейки.Поне шосейка дадоха в началото на сървайвър като ги представяха.
                      YAMAHA WR450F

Коментар

Оня лигльо Никито ли е баща на близначките?!
                        Днеска се просветих на това... Но както и да е...

Пичове незнам какво толко му се възхищавате на тоя... Аз лично това предаване съм го гледал точно 4 пъти и през това време ми правеше впечатление, че постоянно говори зад гърба на другите и др.подобни лигавщини. НИКАКВО МЪЖКО ПОВЕДЕНИЕ в тоя тип!!!
                        А това, че там ги събрират основно само глезльовци и незнаят "един пирон да забият" както се казва не го прави Никито герой... Такива практици като него в нашта държава има много, но просто той там, в тази игра е единствен или почти.

Практично момче е. Мислещ тип е. Но поведението му спрямо другите мен лично не ми допада. Такива хора дето се отдават на интригата ме отблъскват буквално!

Коментар

Аз гледам СъМвайвъра, общо взето, когато няма какво друго да гледам или обикновено докато вечерям, т.е. не толкова активно чак.
                          На мене също Николай не ми допада, ама изобщо .... НО, има едно НО ...
                          Не ми допада такъв, какъвто е в играта, а пък там все си мисля, че ако не си такъв като него, просто нямаш шанс да спечелиш. Хората, които си бяха те, т.е. без да променят характера си по някакъв начин общо взето си отидоха отдавна
                          А иначе горещо се надявам Николай в реалния живот да не е такъв, а наистина да е готин тип, не мога да кажа, не го познавам лично, но ако е такъв, какъвто е в играта ... , не е добре Аз съм на мнение, че за да спечелиш Сървайвъра (пък и не само), трябва да си нагаждач, подлизурко и какъвто още искате там , иначе нямаш шанс. Няма как, просто играта го изисква, важното е извън нея какъв си
                          Последно редактирано от HD; 10-11-08, 10:10.
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            Оня лигльо Никито ли е баща на близначките?!
                            Жоро, така и така си модератор. Вземи си измодерирай поуста за адаша сам, че хич не е в стила на форума !
                            Моля
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                              Аз гледам СъМвайвъра, общо взето, когато няма какво друго да гледам или обикновено докато вечерям, т.е. не толкова активно чак.
                              На мене също Николай не ми допада, ама изобщо .... НО, има едно НО ...
                              Не ми допада такъв, какъвто е в играта, а пък там все си мисля, че ако не си такъв като него, просто нямаш шанс да спечелиш. Хората, които си бяха те, т.е. без да променят характера си по някакъв начин общо взето си отидоха отдавна
                              А иначе горещо се надявам Николай в реалния живот да не е такъв, а наистина да е готин тип, не мога да кажа, не го познавам лично, но ако е такъв, какъвто е в играта ... , не е добре Аз съм на мнение, че за да спечелиш Сървайвъра (пък и не само), трябва да си нагаждач, подлизурко и какъвто още искате там , иначе нямаш шанс. Няма как, просто играта го изисква, важното е извън нея какъв си
                              Напълно съм сътласен с колегата HD
                              [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                              ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                                Аз съм на мнение, че за да спечелиш Сървайвъра (пък и не само), трябва да си нагаждач, подлизурко и какъвто още искате там , иначе нямаш шанс. Няма как, просто играта го изисква, важното е извън нея какъв си
                                Май истината е така. То затова явно не ми допада и тоя тип "бизнес" на телевизиите с разните му там реалитита и пр. глупости...

Бе бизнес, к`во да си говорим... Хората намерили ниша и правят пари на гърба на изкуствения хорски живот ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X