Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Жоро, така и така си модератор. Вземи си измодерирай поуста за адаша сам, че хич не е в стила на форума !
    Моля
    Че защо? Човека си има мнение. Илюстрира го с подходящи за него думички.

Николай го познавам лично, в сървайвър не съм го гледала (понеже въобще не ми е забавно, нито намирам нещо интересно в клюкарски сплетни) и за това мнението ми надали ще е обективно - нямам наблюдения врху играта му. Не смятам, че хората, поставени в такива условия могат да са толкова добри актьори, че да се променят коренно в "шоуто". По-скоро показват рогата си

Сървайвър е хубава идея, но както във всичко популярно наблягат на интригите и сплетните.
    Ако бяха наблегнали на адвенчъра, щяха да ме спечелят за зрител.
    И метода за избирането на победителя далеч не е обективен за истинския "оцеляващ".
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
      Май истината е така. То затова явно не ми допада и тоя тип "бизнес" на телевизиите с разните му там реалитита и пр. глупости...

Бе бизнес, к`во да си говорим... Хората намерили ниша и правят пари на гърба на изкуствения хорски живот ...
      Така де, така - затова говорим Аз за какво не гледам Биг Брадър (само първия гледах) Но сървайвъра все пак е доста по-интелигентно дебилити (исках да кажа реалити, грешка на езика стана)
      предаване от бай брадър например

П.П. Иве, как е Николай тогава извън СъМвайвър, нищо не каза? (него познавам лично, затова питам )
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
        A Силвето - мотористката - някой не я ли познава? Доколкото разбрах, се занимава с мотокрос.
        Горкото момиче,как го изгониха гнусно.Аз бих я прибрал ако няма къде да ходи.

Коментар

Сървайвър ли, че кое му е сървайвър, сплетни сплетни и пак сплетни.
          Ако си по-добър от другите те гонят, защо?, защото си заплаха за тях. При истинското оцеляване наистина оцелява най-добрия, а в това шоу оцеляват нагаждачите, аз на това не му казвам сървайвър
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ако трябва да съм честен... според мен всичко, което се показва в "играта" е тенденциозно избрано, така че всички в нея да изглеждат такива, каквито режисьорите искат... затова и не гледам подобни лай*а. Пак казвам - човека е пич... не го виждам като лигльо!

Коментар

Абе всичко е ясно - значи наистина по време на първия сървайвър екипа са подхвърляли пържоли на "оцеляващите" зад кадър, за да не умрат от глад
              Вижте сиа, нищо не разбирате - българския сървайвър не е като другите - тук трябва да оцелееш не толкова в условията на острова, колкото в условията на обкръжаващите те други българи (и то с цената на всичко) Той е така да се каже социален сървайвър, в който примерно аз по никакъв начин не бих могъл да оцелея (не мога да си променя характера просто), но затова и не ходя в гората, защото ме е страх от мечките Като цяло предаването все повече започва да заприличва на Бай Брадър, който аз така или иначе не гледам, но пък мисля съм избрал по-малкото зло - да гледам съмвайвъра Значи Ники е ясен, дайте сега да видим близначките, че са по-интересни
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ицо ми ти го каза бе, сървайвър в тоя му вид е социален, демек биг брадър само дето е на остров
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Не забравяйте също и че всичките "риалитита" са правени за МАСоВИЯ зрител, а без да обиждам някого, профилът му не е на особено одухотворен,ерудиран, образован и т.н. индивид, т.е. напълно нормално е да се обръща внимание на подобни дребнавщини от типа "кой колко мекици е изял" и май "нЕкой е свил една шепа фъстъци". Ако беше сървайвър в истинския смисъл на думата, просто нямаше да е гледаем.
                  Друг е въпросът, че тогава може би всички от форума щяхме да го следим с огромен интерес.

Жоро е прав, че такива като Николай(като умения) у нас бол, само че на фона на останалата масовка, която са събрали, той наистина се откроява с умения(е и с прекалената си прямост и надменност), ама свят широк-хора всякакви.
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
                    Не забравяйте също и че всичките "риалитита" са правени за МАСоВИЯ зрител, а без да обиждам някого, профилът му не е на особено одухотворен,ерудиран, образован и т.н. индивид, т.е. напълно нормално е да се обръща внимание на подобни дребнавщини от типа "кой колко мекици е изял" и май "нЕкой е свил една шепа фъстъци". Ако беше сървайвър в истинския смисъл на думата, просто нямаше да е гледаем.
                    Друг е въпросът, че тогава може би всички от форума щяхме да го следим с огромен интерес.

Жоро е прав, че такива като Николай(като умения) у нас бол, само че на фона на останалата масовка, която са събрали, той наистина се откроява с умения(е и с прекалената си прямост и надменност), ама свят широк-хора всякакви.
                    Съгласен съм с по-голямата част от изказването... но човека никога не се държал отвисоко с мен - не ме познава, дори и ако някой го пита няма да се сети за мен. А и в положението, което бях сигурно съм изглеждал, като поредния сополанко, който се чуди как да си пръсне парите... не знам. Във всеки случай, понеже съм работил във няколко медии знам, колко лесно се манипулира общественото мнение - дори и още по-лесно ако е в негативна посока. Не съдете за хора, които не познавате - аз също не познавам типа, но защо би се правил на друг, пред мен? А и имайте предвид, че камерите показват само това, което режисьора каже!
                    Последно редактирано от господин никой; 11-11-08, 12:17. Причина: typo...

Коментар

При такива условия няма как да не се получат интриги и сплетни за неща, които на нас ни изглеждат „дребнави“. Човек е устроен така, че попаднал на непознато място сред непознати хора, гледа да се съюзи с някой, да се заобиколи с хора. Повечето от вас са ходили в казарма, знаете как е.. Подобни са нещата и в училище, и в затвора, и на работа. Ако ще 5 души да са, пак ще се обособят групички.
                      Някъде, в някакъв сайт посветен на адвенчър и пътешествия бях чел, че най-подходящия брой хора, които да участват заедно в дълго пътуване е... 2 . Сам е ясно, че не е добре да се тръгва. А ако сте трима и повече, неизбежно се образуват групи, и съответно спорове, конфликти и т.н. Двама души обаче все някак си се разбират.
                      Единаците, какъвто е Николай, обществото ги отблъсква. Имаше едно правило, което треньорът ни доста често споменаваше: „не се цепи от колектива, защото колективът ще ти го нацепи“ . След като Николай също е треньор (само не разбрах какъв точно), то той трябва прекрасно да го знае.
                      Николай беше споделил в предаването, на въпрос дали участието му е било свързано с участието на дъщерите му в предния сезон, следното (по памет, смисъла беше следния): „Дъщерите ми се върнаха от Сървайвър доста разочаровани. Споделиха ми, че там не може да се оцелее, без да се съюзиш с някой, и без да си лицемер и лъжец. Не можеш да победиш, ако имаш собствено мнение, и мислеха, че там им е била грешката. Съжаляваха, че не са лицемерки, и това им е попречило в играта. Аз исках да вляза, и да им докажа, че човек може да спечели и без да предава себе си, че са играли правилно“.
                      Така че, донякъде Николай нарочно се държи по начин, който да настройва другите против него - като единак, надменно и т.н.
                      Друг е въпроса, че по този начин наистина е (почти) невъзможно да се спечели тази игра. Николай досега имаше изключителен късмет, и то поне 3-4 пъти, иначе щяха да са го изхвърлили в съвсем начална фаза на играта. Просто в тази игра, нещата са буквални - отцепиш ли се от колектива, той ти го нацепва, и те прибира вкъщи.
                      Нито защитавам, нито обвинявам Николай, защото не го познавам. Просто като персонаж в този формат лично на мен ми е доста интересен, и си мисля, че е попадение в Сървайвър. Така се получи, че в който и отбор да попадне, винаги нещата се завъртат около него. А в момента е и ключова фигура в целия формат.

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение

... (само не разбрах какъв точно), ...

....
                        По мотокрос, тренира предимно малки деца.

Познавам го бегло тоест виждали сме са на две състезания и сме разменяли по някоя и друга дума но толкоз.
                        Пак повтарям от всички ...пииип..пииип той е най-добре подготвен.
                        Имам реална представа от това какво е джунгла, комари и там подобни, за незнаещите живял съм 10 години в Африка на 200км от екватора.
                        И най-накрая следя този формат най-вече заради самите игри там.
                        Не може да е случайност, че заради него племето нямаше нито една загуба в игрите за имунитет 7 победи.
                        Другото като характер не ме интересуват няма да се женя за него, ИГРАЧЪТ НИКОЛАЙ Е НАЙ-СИЛНИЯТ такъв в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          ...
                          Пак повтарям от всички ...пииип..пииип той е най-добре подготвен.
                          Имам реална представа от това какво е джунгла, комари и там подобни, за незнаещите живял съм 10 години в Африка на 200км от екватора.
                          И най-накрая следя този формат най-вече заради самите игри там.
                          Не може да е случайност, че заради него племето нямаше нито една загуба в игрите за имунитет 7 победи.
                          Другото като характер не ме интересуват няма да се женя за него, ИГРАЧЪТ НИКОЛАЙ Е НАЙ-СИЛНИЯТ такъв в момента. ...
                          Е това изказване чаках! +1!

П.С. Просто не мога да изтърпя простотиите за да гледам игрите, иначе и аз бих гледал... и аз не знам как да го нарека - предаване? филм? Няма нищо "риалити" в този формат поне за мен - изпитанията за издържливост са черешката на "n" на брой минути скука - поне за мен.
                          Последно редактирано от господин никой; 11-11-08, 12:39. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            знам, колко лесно се манипулира общественото мнение - дори и още по-лесно ако е в негативна посока. Не съдете за хора, които не познавате - аз също не познавам типа, но защо би се правил на друг, пред мен? А и имайте предвид, че камерите показват само това, което режисьора каже!
                            Напълно съм съгласен, просто казвам мои впечатления, които естествено са породени от това какво режисьора е искал да внуши на зрителите. Самият аз съм давал 1-2 интервюта по абсолютно маловажни теми и пак са ми изопачавали мнението, така че знам за какво става дума.
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Хъммм...браво на продуцентите и екипа на предаването, за това, че са се решили да направят предаване "Сървайвър" за българския малък пазар...

Браво и на участниците, защото те влагат сърце, въпреки, че играят по свирката на режисиорите/сценаристите и реално са актьори-аматьори...

Но за мен "Сърваивър" си остава едно добре продуцирано предаване по БТВ този път (а не по FOX) с голям рейтинг и аудитория, но сървайвър в истинския смисъл на думата за мен е този човек:

http://www.beargrylls.com/
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_Grylls

и наистина оцелява, ама оцелява Хванах му няколко предавания по Discovery и се втрещих, че е възможно да има такъв тип. Там вече комерсиалното не е поднесено така осезаемо и ти прави кеф да го гледаш...поне на мен.
                              Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
                                Но за мен "Сърваивър" си остава едно добре продуцирано предаване по БТВ този път (а не по FOX) с голям рейтинг и аудитория, но сървайвър в истинския смисъл на думата за мен е този човек:
                                http://www.beargrylls.com/
                                http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_Grylls
                                и наистина оцелява, ама оцелява Хванах му няколко предавания по Discovery и се втрещих, че е възможно да има такъв тип. Там вече комерсиалното не е поднесено така осезаемо и ти прави кеф да го гледаш...поне на мен.
                                И аз това предаване го гледам доста често и му се чудя на тоя фен. Яде некви работи дето на мен ми е гадно да ги погледна, катери се, плува и тн на некви места дето и пиле не може да прелети, много интересно направено.
                                [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X