Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
    Да де, ама говорим за този сезон на "Сървайвър" и от останалите "марули" на финал лично аз не виждам кой е по-достоен да спечели наградата.
    Истинският "мъж" Спас ли?
    Невероятният играч Янита?
    Абсолютния "психолог"(!?!?!?) и "стратег" Галя?!?!?!
    Или Силвия, която е най-недоволна от всичките гадини които са на островите?!?!
    Николай е най-подготвен и психически и физически, въпреки възрастта му-факт.
    Каквото имаше да казва на всеки му го каза право куме в очи - факт.
    В изключително решаващи състезания запазва самообладание и печели - факт.
    Където и да се засели е въпрос на 2-3 дни да превърне мястото със сравнително малко подръчни материали в съвсем прилично местенце за живот - факт.
    Просто ме изуми факта, че той на острова си направи толкова много удобства, а останалите от Балбоа въпреки че бяха 6-8 човека, единственото, което направиха е един обикновен навес!?
    Да може би Янита е наи заслужила, колкото и смешно да звучи.Тя ми стана малко по симпатична с това че психически устоя на натиска на кобрите около нея и им обърка плановете, а това също е качество нужно за играта.Освен това тя принуди Николаи да я моли за сделка /този печен Николаи/.Така че като се замисля маи тя е наи достоина за победата от тези които останаха, въпреки че изобщо няма вид на победител от сърваивър.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Изтече информация, че има вероятност Николай да вземе наградата, но ще гледаме
      [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
        Дано да е така както казваш.

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
          Ами след като е вече официално финалист, значи има вероятност
          Съгласен съм, че Николай се държа лошо и надменно с някои (повечето (да не кажа - почти всички )) от участниците, но все пак това е Survivor, а не Big Brother... Човек трябва да отстоява себе си, защото иначе свършва като Герчака... Която между другото много ме издразни накрая. Наистина се показа слабохарактерна. Гласувала по съвест - ми да се беше уговорила с Янита да изгонят Галя?! Янита щеше да отстъпи, все пак - логично е.
          Колкото до Спас - ами силен играч е, спечели 6-7 ПОРЕДНИ състезания. Но състезания от типа висене/стоене/придържане и т.н. за издържливост, винаги се печелят от жени (изключение - когато има допълнителни тежести). Просто физика - по-леки са и слаби. Затова - евала на Николай. Голяма роля обаче сигурно е изиграло и обстоятелството, че Ники, за разлика от другите, не гладуваше, спеше на легло и т.н., но за това си е „виновен“ сам

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
            Човек трябва да отстоява себе си, защото иначе свършва като Герчака... Която между другото много ме издразни накрая. Наистина се показа слабохарактерна.
            И мен много ме издразни защото докато гласуваше по команда на Галя да гонят другите и беше гот, ама като и доиде реда глям рев падна като чели е очаквала нещо друго

Коментар

Николай просто още веднъж доказа, че е най-великият играч досега в българския вариант на Сървайвър. Този човек за мен е светлинни години пред съперниците си в играта и доказа на цяла българия, че мотористите и по спецялно ендуристите са яки мъжаги и изържат на всякъкви физически и психически изпитания. Напълно заслужено си е получил името "човекът Сървайвър"
              За мен този човек най-много от всички заслужава да вземе парите.
              Доказал се е в играта, доказал се е в спорта и е възпитал красиви мъжки момичета с хъс за бобеда в състезанията в който участват.
              Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
              Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Я, тук имало хора които искат Николай да не спечели.... ми кой тогава бре .... останалите влечуги...????
                Абе хора тази тема е тук от миналата година и е подновена от началото на този сезон на Сървайвър, що досега не писахте ЗА и ПРОТИВ еди си кой.???
                ЧОВЕКЪТ НИКОЛАЙ е класи над останалите, те са там да се състезават по зададени правила И ТОЙ НЕ Е НАРУШИЛ НИТО ЕДНО.
                Спирам до тук, че съм се ядосал и ще кажа нещо дето не е по правилата на форума на някои хора.

П.П. Недейте да четете само последните 2-3 мнения преди да пишете отговори, прочетете темата от началото поне на този сезон.

Коментар

Тоя пич излезе държеливо животно това е истината.Незнам колко други могат без интриги да се оправят там.

Макар че гледам от време на време простотии от този сорт това ми е направило впечатление.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                    Да може би Янита е наи заслужила, колкото и смешно да звучи.Тя ми стана малко по симпатична с това че психически устоя на натиска на кобрите около нея и им обърка плановете, а това също е качество нужно за играта.Освен това тя принуди Николаи да я моли за сделка /този печен Николаи/.Така че като се замисля маи тя е наи достоина за победата от тези които останаха, въпреки че изобщо няма вид на победител от сърваивър.
                    Тая лигла ли бе колега?
                    Тя е по-голяма кобра от всички останали там!
                    Тя няма вид на каквото и да е било друго камо ли на победител в Съйвавъра
                    Николай е моя,а и на по-голямата част от колегите във форума фаворит за победител.Обаче незнам на финала като останат трима участници какво ще реши комисията.То каква ли комисия е де ама както и да е.
                    Дано Николай спечели!!! Като го гледахме с приятелите ми в последните две състезания с негово участие толкова силно му стискахме палци и се радвахме,че ги спечели, че си нямаш напредстава.Както каза някой, Николай е човека Сървайвър!
                    Късмет!
                    YAMAHA WR450F

Коментар

Аз несъм ендурист,ама това е човека!!

пп.Изобщо няма да се учудя,ако типично по български от завист, журито гласува за друг....

Коментар

А между другото и аз така викам за Ники.
                        Той е единствения човек в тая игра който може да оцелее подчертавам да ОЦЕЛЕЕ в такива условия сам. Другата, част от играчите нестават.
                        Той Николай доказа каквото имаше да доказва, сега остава да го оценят и смятам, че ако са свестни хората от журито ще му дадат парите на него.
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Няма какво да се лъжете. Ще спечели Спас
                          Неговото племе са много задружни. За Николай ще гласуват само Здравко, Яна, и може би още 1-2-ма..
                          Въпреки всичко, той ще се запомни като най-добрия сървайвър досега, а вероятно и за напред.

Коментар

В някой от сайтовете мернах инфо, че от утре до финала ще може да се гласува с sms кой аджеба да спечели шоОто...събралият най-много смс-чета ще има 1 допълнителен глас към тези, дадени му от племенния съвет...ама дали ще е така, ще стане ясно утре, май
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
                              В някой от сайтовете мернах инфо, че от утре до финала ще може да се гласува с sms кой аджеба да спечели шоОто...събралият най-много смс-чета ще има 1 допълнителен глас към тези, дадени му от племенния съвет...ама дали ще е така, ще стане ясно утре, май
                              Така е, обявиха го официално още преди ден два на сайта на Сървайвър.
                              Но един глас тук няма да помогне с нищо, колегата ACCELERATOR за съжаление май ще се окаже най-прав.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                Я, тук имало хора които искат Николай да не спечели.... ми кой тогава бре .... останалите влечуги...????
                                Абе хора тази тема е тук от миналата година и е подновена от началото на този сезон на Сървайвър, що досега не писахте ЗА и ПРОТИВ еди си кой.???
                                ЧОВЕКЪТ НИКОЛАЙ е класи над останалите, те са там да се състезават по зададени правила И ТОЙ НЕ Е НАРУШИЛ НИТО ЕДНО.
                                Спирам до тук, че съм се ядосал и ще кажа нещо дето не е по правилата на форума на някои хора.

П.П. Недейте да четете само последните 2-3 мнения преди да пишете отговори, прочетете темата от началото поне на този сезон.
                                Изобщо не ме интересува някои дали се е ядосал или не!Аз съм в този форум за да си казвам мнението открито.Казвам това което мисля, а всеки да си преценява за себе си.Никога не съм се примирявал с опити някои да ми ВМЕНЯВА МНЕНИЕ.Тук съм от тази година и затова пиша сега за тази игра, а не за минало годишната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X