Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

А сега де ! Никога не съм пускал нито един SMS на тези предавания, но определено за колега бих пускал SMS, за да спечели.
    Я давайте номера, на който да пускаме SMS си за колегата, пък ще се опозоряваме на стари години, като се впишем в списъка на Глупците пускали SMS - и.
    Няма как все някога , всеки си намира майстора.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      А сега де ! Никога не съм пускал нито един SMS на тези предавания, но определено за колега бих пускал SMS, за да спечели.
      Я давайте номера, на който да пускаме SMS си за колегата, пък ще се опозоряваме на стари години, като се впишем в списъка на Глупците пускали SMS - и.
      Направо си е за отделна тема. Нещо от рода на: "Да подкрепим Николай от Сървайвр с SMS".

Коментар

Като разбрах че финала ще е с СМС-и, точно за твоята тема "Който пусне СМС ,ръката да му изсъхне" се сетих.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
          Направо си е за отделна тема. Нещо от рода на: "Да подкрепим Николай от Сървайвр с SMS".
          Ааа,аз SMS дори и за мен си не бих пуснал
          На мародери пари не даам!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Като разбрах че финала ще е с СМС-и, точно за твоята тема "Който пусне СМС ,ръката да му изсъхне" се сетих.

" ...Как се обърнаха нещата ? " - цитат от песен май на Д2 беше.

Затова никога не казвай никога !

Въпреки всичко, смятам да гласувам за този колега, макар и да не го познавам.
            Гледах и последните предавания, вече три седмици, не може някакви " пигмейчета на духа " да определят победата на този Мъж !!
            Някакви сплетниви силикоцицести психоложчици, и един ревльо мамин !
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
              Нищо не е решено още може да го подкрепите и вие със sms-и като му дойде времето!
              1045-Николай

Коментар

Изпрати SMS със съдържание Nikolai на 1045
                КТМ 400 EXC

Коментар

смятам да гласувам за този колега, макар и да не го познавам.
                  Колегиално си помагаме по един или друг начин.
                  Не им пълни гушките на продуцентите & Со имаш приятели в мобилните оператори и ги питай как се отчита в реално, идеално, виртуално или незнам какво време
                  ....ъъъъ...що ми се върти из главата спомена за информация, че снимките отдавна приключиха
                  П.П. А за това "СМС с текст на номер ХХХХ те такава измама по-голяма няма"
                  Последно редактирано от дядо владо; 19-12-08, 20:06. Причина: ДА си допиша, че ме е яд
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Да помогнем на един достоен Българин

Помагаме на много хора, нека помогнем и на един наш човек
                    Не знам дали гледате сървайвър, но там Николай показа изключителен дух и мъжество. Представи се като ПИЧ. Нямам друга дума, с която да опиша представянето му и впечатлението, което остави у мен.

Не го познавам но с удоволствие ще гласувам за него

Ако и вие имате желание - направете го
                    с SMS с текст Nikolai на номер 1045

Ако модераторите сметнат, че темата не е за тук да я изтрият или преместят, но смятам че е точно за тук ...
                    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

• До: ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      П.П. А за това "СМС с текст на номер ХХХХ те такава измама по-голяма няма"
                      Дядо - не си прав
                      От панама се прибраха всички + финалистите но няма победител а трима финалисти

именно заради зрителския вот е направено така

финалите и задачите които ще се поставят ще бъдат направени тук в българия

все още няма победител и ще има, когато на лайфа го излъчат

а относно печелбарството и смс-ите - да - вярно е че продуцентите печелят, но пък и това е единствения начин да му помогнем на човека а и не ни е толкова скъпо

един смс от всеки от нас и ще е победител - няма спор

2.50 все пак са 2 кафета или една кутия цигари - нищо повече
                      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Гласът на зрителите ще е решаващ за определянето на победителя в Съвайвър.

Който иска това да е Николай, трябва да праща SMS-и на

1045 с текст Nikolay

Последната буква е Y

Коментар

То Николай според мен отдавна спечели поне за зрителите.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                            То Николай според мен отдавна спечели поне за зрителите.
                            Така е но историята помни само имената на първите.

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                              Дядо - не си прав
                              От панама се прибраха всички + финалистите но няма победител а трима финалисти

именно заради зрителския вот е направено така

финалите и задачите които ще се поставят ще бъдат направени тук в българия

все още няма победител и ще има, когато на лайфа го излъчат

а относно печелбарството и смс-ите - да - вярно е че продуцентите печелят, но пък и това е единствения начин да му помогнем на човека а и не ни е толкова скъпо

един смс от всеки от нас и ще е победител - няма спор

2.50 все пак са 2 кафета или една кутия цигари - нищо повече
                              Съжалявам приятелю Аз съм сред хората създали първия мобилен оператор "Мобифон" и това с СМС-тата не го вярвам! Ако дори за момент предполагах, че мога да помогна щях да звънна...но "съм ръководил ресторанта и знам какво е в кухнята " Някой ден ако се видим мога и с примери да разказвам Говоря ти за да е наречем "политическата" страна на въпроса. Във форума има и мои колеги от тогава, които ако искат може и да отговорят за техническата.
                              ....В този ред на мисли с нотариуси и "фактори" виж какво направихме с нафтата на нашите проби не тече ....ама чичо фактор меца че са пробвали и всичко е О.К.....ама тя пак си не тече
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колеги аз също нигога не съм пускал SMS -и на подобни игри и даже не съм ги и гледал но в случея става въпрос за наш колега и аз лично ще пусна поне 2 SMS -a, ей така за всеки случай. Все пак Николай е един от нас и ние сме длъжни да го подкрепим със помоща на един от най-големите форуми в България. Човека е доказал многократно, че е пич от всякъде и според мен заслужава поне 1 SMS.

И запомнете 1045 с текст Nikolay
                                Той е един от нас !
                                Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                                Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X